Ugrás a tartalomhoz

icecrown_citadel

Játékos
 • Hozzászólások

  41
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

icecrown_citadel utoljára Szeptember 27 napon nyert.

icecrown_citadel rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

icecrown_citadel felhasználóról

 • Születésnap 1937-02-04

Utolsó profil megtekintők

410 profil megtekintés

icecrown_citadel Eredményei

54

Közösségi hírnév

 1. Tipikusan az a sorozat aminek a második évad után vége kellett volna érjen, de mivel durva számokat produkál ezért minden bőrt lehúznak a dologról és teljesen megrontják a nézési élményt. A harmadik évad is szórakoztató volt végülis a maga utalásaival, köztük az orosz Terminatorral, de más nagyon nem szólt mellette. Esetleg mindenki kedvenc jégkásás karaktere. Az meg hogy maga a story 4 évadra volt tervezve, de a kereslet miatt többet is fognak csinálni nekem nem igen jön be. Mindent egybevéve 6-7/10
 2. Igen, mert az ilyen játékokban van fegyver%. Nem kell ide is.
 3. Amelyik frakció tagjai képtelenek újabb és újabb ötletekkel előállni hogy a szervezet és sajàt devjüket előrevigyék azok magukra vessenek ha beleunnak ahogy azok is akik gyakorlatilag grindolják a sablon rpjüket napi 10 órán át. Amiket leírtál megvalósítható nagyrészt banda-maffia-legál közti kapcsolatokkal, felesleges paycheck rendszerek nélkül. tldr nem kell gta online gunrunning meg mc business féle missziókat behozni egy kis zsebpénzért mert oly mindegy hogy a pizzafutár melót nyomod 5 órában vagy egy 30al vánszorgó furgonnal mész ide oda ami képzeletbeli drogot szállít.
 4. Japantown Japantown (vagy J-Town, japán: 日本人街) egy a Los Santos-i kisebbségek számára létrehozott városrészek közül. A környéket északon Rockford Hills, keleten Downton és Strawberry, Vespucci nyugaton, délen pedig La Puerta határolja. Mivel az Egyesült Államokban ezen a területen találhatóak meg japán etnikumú lakosok a legnagyobb népsűrűséggel, a helyiek gyakran referálnak erre az övezetre a 48. vagy Vespucci Prefektúraként. Egy 2019-es felmérés szerint a becsült populáció 9,294 volt és mintegy 450 fő / km2 volt a népsűrűség a régióban. A nyüzsgő városrész hemzseg a piacra betörni kívánó kifőzdéktől, üzletektől, neontábláktól, túristáktól, akik a helyi látványosságokért érkeznek (pl. a Pavilon), továbbá fiataloktól és a munkás-osztályba tartozó fiatal felnőttektől, akik gyakorta látogatják a Decker Park-ot vagy aktívan részt vesznek a hely által biztosított éjszakai életben is. A szokványos 24/7 üzletek mellett megtalálhatók hasonlóan egész napos nyitvartással bíró közösségi terek is, mint a Totally Wireless Internet Cafe vagy a kisvendéglők egyike. Ugyanitt található meg a Weazel News Los Santos-i irodája is, a Wiwang Tower és a Valdez Színház is. Történelem Az eleinte változatos ázsiai etnikumú lakosok által inhabitált területet az 1990 és 2000-es években kezdték el "meghódítani" a japán emigránsok. Ennek legfőbb oka az Elveszett Évtized, a japán gazdasági stagnálás periódusa volt, melyet az eszközárbuborék összeomlása idézett elő 1991-ben. Az ország GDP-jének óriási visszaesése és a nettó bérek 5%-kal való csökkenése miatt rengeteg ember munkanélkülivé vált, egy részük pedig a biztos megélhetés céljával más országokba vándoroltak ki, nevezetesen Kínába és az USA-ba. Míg a szigetországnak ez masszív veszteség volt, addig az Államokba bevándorló japán munkások immár egy új nemzetnek termeltek hasznot a maguk megélhetésének biztosítása mellett. Ebben az időszakban villámszerűen nőtt Los Santos népessége és az eddig eklektikus városrészből egy szinte szigorúan japánok által benépesített terület vált. A 2010-es évekre szinte teljesen kiszorultak a térségből, a kínai és egyéb ázsiai cégek, helyükbe pedig a lakosok által preferált japán nagyvállalatok léptek, köszönhetően ezen cégek keresleti rátájának növekedésének az USA-ban. A megmaradt nevezetesebb vállalatokként a Kayton Banking Group-ot és a WIWANG-ot szokás megemlíteni. Kormányzás és Politika Los Santos minden kerülete egységes közigazgatásban részesül, melyet a város polgármestere vizsgál felül. Japantown 2014-ben lett hivatalosan kerületté nyilvánítva és ugyanakkor kapta meg első kinevezett felelősét, Satoshi Namikawa személyében. Közlekedés LST - Japantown Station LST - Puerto Del Sol Station Utak Adam's Apple Boulevard Calais Avenue Decker Street Eastbourne Way Ginger Street Innocence Boulevard Lindsay Circus Palomino Avenue San Andreas Avenue South Rockford Drive Vespucci Boulevard
 5. Mindig lesz aki csak azt élvezi az ilyen szervereken, hogy dolgozik, megveszi a legdrágább házat, autót és éli a virtuális gazdag életét. Nem egy haszontalan ötlet szerintem.
 6. Jobb ötletnek tartanàm, ha a graffiti jogot külön igényelni kéne amellett, hogy valaki illegálos.
 7. @Telek szerintem ez nem liberális gondolkodás hanem inkább nem gondolkodás. Az átlagos gamer nem utcai vandál / tájékozott a világban és képtelen normális taget csinálni. Több olyat látsz egy magyar szerveren, hogy gyöngy betűkkel, buborékos fonttal, comic sanssal vagy valami más nem lore friendly módon nyomják fel a játékosok a bandájuk nevét a falra és kriminálisan ocsmányul mutat. Aztán ott a másik véglet mikor a 30 fős gyűjtő tagjai bart simpsonokat, füvet, miki egeret meg minden cringe-t fújnak fel. Ha valami jóváhagyós rendszer lenne rá, akkor esetleg működhet.
 8. Kizárólag illegál részére tudom elképzelni, de még azt is nehezen. Írhatnak erre akármilyen szabályzatot, de mindig lesz az a réteg, aki amint megkapja a jogot telebombázza a fél mapot ocsmányabbnàl ocsmányabb graffitikkel amik tagnek túl csicsásak és illúziótörők, igényes művészi graffititől meg nagyon távol állnak. (az autós bandák általában a legrosszabbak ebből a szempontból) Maga a rendszer jó dolog, de vészesen kevesen tudnak reális módon bánni vele és a legtöbb frakció még csak egy leírást se ad a tagjainak, hogy hogyan kéne az egészet vagy mert ők maguk se tudják vagy ignoráns a vezetősége. Emellett vegyük figyelembe, hogy a SA-hoz képest jóval nagyobb a gta V mapja és az adott frakció tagjain kívül senki nem látná ezeket + annyit nem is tesz hozzá magához a roleplayhez csak jól mutat.
 9. Részemről mindegy, hogy bekerül-e, de biztos hasznos af
×
×
 • Új létrehozása...