Ugrás a tartalomhoz

icecrown_citadel

Játékos
 • Hozzászólások

  51
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

icecrown_citadel utoljára Szeptember 27 2021 napon nyert.

icecrown_citadel rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

1 követő

icecrown_citadel felhasználóról

 • Születésnap 1937-02-04

Utolsó profil megtekintők

822 profil megtekintés

icecrown_citadel Eredményei

58

Közösségi hírnév

 1. Mindegy mennyire kreatív a megfogalmazás mikor az illető karakterének nincs jelleme, nem tud szerephez hűen beszélni és untatja a vele szerepjátékot folytató embereket. A hosszú /me-ket író emberek nagyon nagy része nem arról híres, hogy mennyire jól portrézza a karakterét, hanem hogy feleslegesen írnak 3 sort egy ajtó kinyitásához.
 2. Ideje elhagyni a 3 majdot és 5 és-t tartalmazó /me-ket. Az meg tévhit, hogy a /me-idtől lesz színes a szerepjátékod✌
 3. Ugyan ez, lényegében több időt töltök a belépéssel, mint a játékkal.
 4. Tipikusan az a sorozat aminek a második évad után vége kellett volna érjen, de mivel durva számokat produkál ezért minden bőrt lehúznak a dologról és teljesen megrontják a nézési élményt. A harmadik évad is szórakoztató volt végülis a maga utalásaival, köztük az orosz Terminatorral, de más nagyon nem szólt mellette. Esetleg mindenki kedvenc jégkásás karaktere. Az meg hogy maga a story 4 évadra volt tervezve, de a kereslet miatt többet is fognak csinálni nekem nem igen jön be. Mindent egybevéve 6-7/10
 5. Igen, mert az ilyen játékokban van fegyver%. Nem kell ide is.
 6. Amelyik frakció tagjai képtelenek újabb és újabb ötletekkel előállni hogy a szervezet és sajàt devjüket előrevigyék azok magukra vessenek ha beleunnak ahogy azok is akik gyakorlatilag grindolják a sablon rpjüket napi 10 órán át. Amiket leírtál megvalósítható nagyrészt banda-maffia-legál közti kapcsolatokkal, felesleges paycheck rendszerek nélkül. tldr nem kell gta online gunrunning meg mc business féle missziókat behozni egy kis zsebpénzért mert oly mindegy hogy a pizzafutár melót nyomod 5 órában vagy egy 30al vánszorgó furgonnal mész ide oda ami képzeletbeli drogot szállít.
 7. Mindig lesz aki csak azt élvezi az ilyen szervereken, hogy dolgozik, megveszi a legdrágább házat, autót és éli a virtuális gazdag életét. Nem egy haszontalan ötlet szerintem.
 8. Jobb ötletnek tartanàm, ha a graffiti jogot külön igényelni kéne amellett, hogy valaki illegálos.
 9. @Telek szerintem ez nem liberális gondolkodás hanem inkább nem gondolkodás. Az átlagos gamer nem utcai vandál / tájékozott a világban és képtelen normális taget csinálni. Több olyat látsz egy magyar szerveren, hogy gyöngy betűkkel, buborékos fonttal, comic sanssal vagy valami más nem lore friendly módon nyomják fel a játékosok a bandájuk nevét a falra és kriminálisan ocsmányul mutat. Aztán ott a másik véglet mikor a 30 fős gyűjtő tagjai bart simpsonokat, füvet, miki egeret meg minden cringe-t fújnak fel. Ha valami jóváhagyós rendszer lenne rá, akkor esetleg működhet.
 10. Kizárólag illegál részére tudom elképzelni, de még azt is nehezen. Írhatnak erre akármilyen szabályzatot, de mindig lesz az a réteg, aki amint megkapja a jogot telebombázza a fél mapot ocsmányabbnàl ocsmányabb graffitikkel amik tagnek túl csicsásak és illúziótörők, igényes művészi graffititől meg nagyon távol állnak. (az autós bandák általában a legrosszabbak ebből a szempontból) Maga a rendszer jó dolog, de vészesen kevesen tudnak reális módon bánni vele és a legtöbb frakció még csak egy leírást se ad a tagjainak, hogy hogyan kéne az egészet vagy mert ők maguk se tudják vagy ignoráns a vezetősége. Emellett vegyük figyelembe, hogy a SA-hoz képest jóval nagyobb a gta V mapja és az adott frakció tagjain kívül senki nem látná ezeket + annyit nem is tesz hozzá magához a roleplayhez csak jól mutat.
×
×
 • Új létrehozása...