Ugrás a tartalomhoz

icecrown_citadel

Játékos
 • Hozzászólások

  51
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

icecrown_citadel utoljára Szeptember 27 2021 napon nyert.

icecrown_citadel rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

1 követő

icecrown_citadel felhasználóról

 • Születésnap 1937-02-04

Utolsó profil megtekintők

714 profil megtekintés

icecrown_citadel Eredményei

62

Közösségi hírnév

 1. Nagyon kedvelitek ezt a bandát játszani ahogy látom hf
 2. Mindegy mennyire kreatív a megfogalmazás mikor az illető karakterének nincs jelleme, nem tud szerephez hűen beszélni és untatja a vele szerepjátékot folytató embereket. A hosszú /me-ket író emberek nagyon nagy része nem arról híres, hogy mennyire jól portrézza a karakterét, hanem hogy feleslegesen írnak 3 sort egy ajtó kinyitásához.
 3. Ideje elhagyni a 3 majdot és 5 és-t tartalmazó /me-ket. Az meg tévhit, hogy a /me-idtől lesz színes a szerepjátékod✌
 4. Ugyan ez, lényegében több időt töltök a belépéssel, mint a játékkal.
 5. Nincs párja, szép pályázat. Ezt nem igazán fogja tűlszárnyalni senki.
 6. Tipikusan az a sorozat aminek a második évad után vége kellett volna érjen, de mivel durva számokat produkál ezért minden bőrt lehúznak a dologról és teljesen megrontják a nézési élményt. A harmadik évad is szórakoztató volt végülis a maga utalásaival, köztük az orosz Terminatorral, de más nagyon nem szólt mellette. Esetleg mindenki kedvenc jégkásás karaktere. Az meg hogy maga a story 4 évadra volt tervezve, de a kereslet miatt többet is fognak csinálni nekem nem igen jön be. Mindent egybevéve 6-7/10
 7. Igen, mert az ilyen játékokban van fegyver%. Nem kell ide is.
 8. Amelyik frakció tagjai képtelenek újabb és újabb ötletekkel előállni hogy a szervezet és sajàt devjüket előrevigyék azok magukra vessenek ha beleunnak ahogy azok is akik gyakorlatilag grindolják a sablon rpjüket napi 10 órán át. Amiket leírtál megvalósítható nagyrészt banda-maffia-legál közti kapcsolatokkal, felesleges paycheck rendszerek nélkül. tldr nem kell gta online gunrunning meg mc business féle missziókat behozni egy kis zsebpénzért mert oly mindegy hogy a pizzafutár melót nyomod 5 órában vagy egy 30al vánszorgó furgonnal mész ide oda ami képzeletbeli drogot szállít.
 9. Mindig lesz aki csak azt élvezi az ilyen szervereken, hogy dolgozik, megveszi a legdrágább házat, autót és éli a virtuális gazdag életét. Nem egy haszontalan ötlet szerintem.
 10. Jobb ötletnek tartanàm, ha a graffiti jogot külön igényelni kéne amellett, hogy valaki illegálos.
×
×
 • Új létrehozása...