Ugrás a tartalomhoz

icecrown_citadel

Játékos
 • Hozzászólások

  51
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

icecrown_citadel tevékenységei

 1. Nagyon kedvelitek ezt a bandát játszani ahogy látom hf
 2. Mindegy mennyire kreatív a megfogalmazás mikor az illető karakterének nincs jelleme, nem tud szerephez hűen beszélni és untatja a vele szerepjátékot folytató embereket. A hosszú /me-ket író emberek nagyon nagy része nem arról híres, hogy mennyire jól portrézza a karakterét, hanem hogy feleslegesen írnak 3 sort egy ajtó kinyitásához.
 3. Ideje elhagyni a 3 majdot és 5 és-t tartalmazó /me-ket. Az meg tévhit, hogy a /me-idtől lesz színes a szerepjátékod✌
 4. Ugyan ez, lényegében több időt töltök a belépéssel, mint a játékkal.
 5. Nincs párja, szép pályázat. Ezt nem igazán fogja tűlszárnyalni senki.
 6. Tipikusan az a sorozat aminek a második évad után vége kellett volna érjen, de mivel durva számokat produkál ezért minden bőrt lehúznak a dologról és teljesen megrontják a nézési élményt. A harmadik évad is szórakoztató volt végülis a maga utalásaival, köztük az orosz Terminatorral, de más nagyon nem szólt mellette. Esetleg mindenki kedvenc jégkásás karaktere. Az meg hogy maga a story 4 évadra volt tervezve, de a kereslet miatt többet is fognak csinálni nekem nem igen jön be. Mindent egybevéve 6-7/10
 7. Igen, mert az ilyen játékokban van fegyver%. Nem kell ide is.
 8. Amelyik frakció tagjai képtelenek újabb és újabb ötletekkel előállni hogy a szervezet és sajàt devjüket előrevigyék azok magukra vessenek ha beleunnak ahogy azok is akik gyakorlatilag grindolják a sablon rpjüket napi 10 órán át. Amiket leírtál megvalósítható nagyrészt banda-maffia-legál közti kapcsolatokkal, felesleges paycheck rendszerek nélkül. tldr nem kell gta online gunrunning meg mc business féle missziókat behozni egy kis zsebpénzért mert oly mindegy hogy a pizzafutár melót nyomod 5 órában vagy egy 30al vánszorgó furgonnal mész ide oda ami képzeletbeli drogot szállít.
 9. Mindig lesz aki csak azt élvezi az ilyen szervereken, hogy dolgozik, megveszi a legdrágább házat, autót és éli a virtuális gazdag életét. Nem egy haszontalan ötlet szerintem.
 10. Jobb ötletnek tartanàm, ha a graffiti jogot külön igényelni kéne amellett, hogy valaki illegálos.
 11. @Telek szerintem ez nem liberális gondolkodás hanem inkább nem gondolkodás. Az átlagos gamer nem utcai vandál / tájékozott a világban és képtelen normális taget csinálni. Több olyat látsz egy magyar szerveren, hogy gyöngy betűkkel, buborékos fonttal, comic sanssal vagy valami más nem lore friendly módon nyomják fel a játékosok a bandájuk nevét a falra és kriminálisan ocsmányul mutat. Aztán ott a másik véglet mikor a 30 fős gyűjtő tagjai bart simpsonokat, füvet, miki egeret meg minden cringe-t fújnak fel. Ha valami jóváhagyós rendszer lenne rá, akkor esetleg működhet.
 12. Kizárólag illegál részére tudom elképzelni, de még azt is nehezen. Írhatnak erre akármilyen szabályzatot, de mindig lesz az a réteg, aki amint megkapja a jogot telebombázza a fél mapot ocsmányabbnàl ocsmányabb graffitikkel amik tagnek túl csicsásak és illúziótörők, igényes művészi graffititől meg nagyon távol állnak. (az autós bandák általában a legrosszabbak ebből a szempontból) Maga a rendszer jó dolog, de vészesen kevesen tudnak reális módon bánni vele és a legtöbb frakció még csak egy leírást se ad a tagjainak, hogy hogyan kéne az egészet vagy mert ők maguk se tudják vagy ignoráns a vezetősége. Emellett vegyük figyelembe, hogy a SA-hoz képest jóval nagyobb a gta V mapja és az adott frakció tagjain kívül senki nem látná ezeket + annyit nem is tesz hozzá magához a roleplayhez csak jól mutat.
 13. Részemről mindegy, hogy bekerül-e, de biztos hasznos af
 14. Könyörgöm csak ezt ne. Így is nagyon elhaladtunk már afele, hogy minden a játékos alá van rakva és még csak kicsit sem kell megerőltetnie a fantáziáját ahhoz, hogy hozzájusson ehhez-ahhoz, bekerüljön a kívánt frakcióba, lebonyolítson egy roleplay szituációt, stb. Már láthattuk máshol, hogy nem működik ez a dolog, hiába csak az illegális szervezeteknek van hozzáférése. Vannak alacsonyabb színvonalat képviselő frakciók, amolyan gyűjtők akik több tagot vesznek be egy közös csgo vagy lol meccs után, mint rendes IC kontaktus után és ezeknek az embereknek nem szabad ilyet a kezükbe adni, mert megjelennek a "AK töli eladó 40000 db" hirdetések, ami valljuk be elég illúzióromboló. A frakciók másik oldala, akik valamivel jobban megválogatják a tagjaikat pedig sose éltek ezzel a lehetőséggel. Előttem azt is leírták, hogy megölné a szerepjátékot, ami teljes mértékben igaz. Véleményem szerint sokkal jutalmazóbb érzés, hogy valamilyen úton módon (hosszab folyamat során, mint egy hirdetés feldobása) megszerzed egy illegális körökben mozgó személy telefonszámát / egyéb elérhetőségét, megbeszéled vele az igényeid és mindketten profitáltok a dologból, mivel rp-ztetek. A másik oldalon pedig jó annak a személynek lenni a 10 közül akinek hozzáférése van fegyverekhez / drogokhoz és mindenki téged keres az igényeivel normális roleplay keretek közt. Hozzátenném azt is, hogy amíg ez a rendszer nem volt jelen sehol addig is ugyan úgy el lettek adva a dolgok, pörgött a piac és mindenki boldog volt ezzel.
 15. tbh engem elég rosszul érint, de részben magamat is okolhatom amiért most "szenvedek" 19-ben dobtam össze a mostani gépem és egy 6 gigás 1060-at választottam bele, mert hogy az milyen fasza közben teljesen átnéztem a 1660 fölött ami amúgy akkoriban olcsóbb is volt és kb. az előbbi teljesítményének másfélszeresére képes gondoltam majd beújítok egy 3060-ra mivel kiadás előtt jól nézett ki, hogy nem lesz megfizethetetlen, tehát esetleg be tudtam volna rendelni valamelyik környező országból mivel itthon a maga 27%-os áfájával hülyeség lenne bármi ilyet venni Erre most még egy 1660 is majd 300ezer Lényegében igazából kibírom, mert csak pár újabb játék nem fut (rdr2 például) amik nem is 100%-ban érdekelnek, de azért nem is lenne probléma ha pár, most az E3-mon bejelentett címet tudnék játszani a jövőben.
 16. Amúgy ez nem a whadez féle szerver ahol 1 mondatért a fél várost megkapod.
 17. "Hány órád van X játékban?" "9000" "Akkor biztos jó játékos lehetsz" *a kép* könnyű 10es
×
×
 • Új létrehozása...