Ugrás a tartalomhoz

darren

Játékos
  • Hozzászólások

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

423 profil megtekintés

darren Eredményei

26

Közösségi hírnév

  1. Lehet sokan most is éppen nagyon kemény hancúrokat rpznek le, erről pedig senki soha semmit sem fog tudni mert egymás között oldják meg és nem dugják az orrotok alá, hogy undorogjatok tőle. Semmi gond nem lenne ezekkel az animokkal, aki akarja használja aki nem az nem, úgy is két ember kell hozzá tehát kell maga a beleegyezés is. Ez meg csak nekünk ad egy jó kérdést, hogy vajon miért mentél bele a témába ilyen mélyen. Alapvetően pedig szerintem jó ötlet ez az egész.
  2. Sajnálom ami történt ott, viszont amit ilyen pumped gabot elkezdenek terjeszetni, hogy Travis sátánista és akkor az a 8 vagy mennyi ember aki meghalt azok véráldozatok voltak vagy micsodák eléggé erősnek tartom, a lángoló madártól kezdve a háttér efektekig elvan hordva, hogy szemét sátánista mégha nem is igazán volt ura a helyzetnek, sok tényező közbevágott szerintem.
  3. Azért ezt se hagyjuk ki video-1636453433.mp4
  4. Szerintem meg pont, hogy kellenének. Az alap GTA ruhákból egy normális outfitet sem lehet össze rakni, de a szerveren így is lesznek modolt ruhák, ezek jó kis pluszok.
×
×
  • Új létrehozása...