Ugrás a tartalomhoz

EyezOfAPsycho

Játékos
 • Hozzászólások

  34
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

EyezOfAPsycho utoljára Július 6 napon nyert.

EyezOfAPsycho rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Utolsó profil megtekintők

370 profil megtekintés

EyezOfAPsycho Eredményei

30

Közösségi hírnév

 1. Jaja, a sprintfutam szerintem nagyon rendben volt, ahogyan a verseny is. Izgalmas volt. Nem fér a fejembe, hogy lehet a Ferrarinak mindig olyankor problémája, amikor a győzelemért mennek, de hát valószínűleg ez már inkább csak az átok része lesz... 😅 52 körből 50 -ig vezettünk egy versenyt. Nen mondom, hogy nem szakad ki a szívem a helyéről, de tekintve, hogy önerőből, kisebb szerencsés momentumokat leszámítva nem voltunk az 1. hely közelében nem is tudom mióta, nagyon durván jól esett nézni a versenyt. Egészen az 1. motorkihagyásig. Akkor már-már mentőt kellett volna hívni. Nagyot mentek a McLarenek is, Ricciardo vére kezd normálisan tejesíteni, Pérez durván kritikán aluli volt, aztán a fő dobogósok, Hamilton meg a hű inasa, Bottas... jaj. Undorító volt az egész, kezdve Hamilton manőverével egészen addig a rettentően fanyalgó, túljátszott, mívies szarakodásig, amit a dobogón leművelt. Leclerc 30 mp -el a baleset után már megkérdezte, mi van Verstappennel. Hamilton csak azután, hogy elmondta 32x, nem ő volt a hibás. Aztán a dobogós interjúban meg se említette. Szánalmasnak tartom.
 2. Piszok soká vettem csak rá magamat, hogy elkezdjem nézni. Nemtom miért, egyszerűen csak sosem találtam megfelelőnek az időpontot a kezdéshez, egészen a múlthétig. Már két évadot megnéztem belőle, és mamám! Imádnivalóak... de tényleg! A karakterfejlődések abszolút érezhetőek, meg léteznek, együtt lehet nevetni, meg sírni az arcokkal, ügyesen van felépítve. Biztosra veszem, hogy a Peaky fookin Blinders csatlakozni fog abba a saját kis listámba, amely az "életem legmeghatározóbb sorozatai" nevet viseli.
 3. Számomra ez a kép az egyik legemlékezetesebb pillanat megörökítve a sportág történelmében. 2003 -ban, a San Marinói nagydíjat megelőzően halt meg a Schumacher testvérek édesanyja, és ennek a borzalmas történésnek a fejében álltak rajthoz. Michael megnyerte a versenyt. Ünneplés nem volt senki részéről sem. Egyrészről nagyon meghatónak tartom, hogy a többiek együttéreztek a Schumacher testvérekkel, másrészt pedig elképesztően letaglózónak tartom, hogy Schumacherék a történtek fejében is rajthoz álltak, sőt - Michael meg is nyerte. Lackó pajtásék kommentálásában még hidegrázósabb, főleg a legvége:
 4. Láttátok az új trailert a The Many Saints of Newarkhoz? Baromi furcsa a Gandolfini fiát látni Tonyként, de bazi ígéretesnek tűnik. Az Intercom elvileg megszerválta a jogokat, úgyhogy lesz hazai mozikban is. Nem kérdés, hogy vagy háromszor beülök rá, meg a plakátot is elkunyerálom... 😂
 5. Hát, ez nem igazán jött be. 1 pont ide. 1. Verstappen 2. Bottas (+3 rajtpozíciós büntetés) 3. Hamilton (2. lesz) 4. Norris (3. lesz)
 6. Megérkeztünk az időmérőedzés kecses kapujába! Arra gondoltam, hogy elkezdhetnénk tippelgetni a versenyre, és az időmérőre a top3-at tekintve. 3 pont jár 3 találatért, 1-ért 1, nyilván. És így tovább. Tehát 6 pont gyűjthető össz-vissz. Időmérős top 3: 1. Verstappen 2. Hamilton 3. Pérez VERSENY 1. Verstappen 2. Pérez 3. Hamilton
 7. Az anyámot, tényleg telibe vertem! Tippmixelnem kellene.
 8. Ja érteeeeem! Semmi sincsen akkor még számodra veszve! 😂😂 Schumacher valahogy összekanalazott egx nem rossz kört, aztán ripityára törte a Haast az időmérő utolsó szakaszában, melynek hatására piros zászló lett, az időmérőt pedig nem indították már arra az egy-másfél percre újra, így a többiek nem tudtak már javítani. Csóriknak a gatyája is rámegy az autók szereltetésére.
 9. Nos, nem mondanám, hogy közel jártam a valódi végeredményhez... 😅 Mindenesezre @delete az ekső 2-t eltalálta. A várt Alpine csodából sem maradt sok. Versenyre tippeket vároook! 1. - Verstappen 2. - Hamilton 3. - Pérez
 10. Ha jól emlékszem, ők inkább a szezon közbeni cserét vették gorcső alá, arról meg azt mondták, hogy lehetetlennek tartják. Arról is volt szó, hogy esetleg év után, de még azt is neccesnek gondolják. Ugyan ezek a férfiak mondták azt, hogy Bottas annyira nagyon nem teljesít alul... de igen. Eddig 1 Bottas P1, és 1 Verstappen P1. Izgalmasnak bizonyul a hétvége. Az Alpineok tényleg nagyon erősnek hatnak, a Ferrarik gyengélkednek, kétség kívül Merci-RB top 4 -et várok, ha csak nem történik valami irgalmatlanul nagy csoda. Én speckó Ocont várom egy meglepi 5. helyre a holnapi időmérőn. Kihívás elfogadva, háhhá! 1. - Bottas | 2. - Verstappen | 3. - Hamilton.
 11. A DarkWeb, vagy bármi, ami ahhoz hasonlít, csak más néven pusztít, a létező legeslegnagyobb rákfenéje mindegyik olyan szervernek, ahol megtalálható. Megöli egyben az illegál lényegét, a titokzatosságot, a kapcsolatépítés(eke)t a gyökerétől tépi ki a földből, és ami a legszarabb az egészben - kiöli a lényeget a szerepjátékból, mert egyszerűen nem lesz kontakt játékos, és játékos között illegális téren. Persze, lehet mondani, hogy RP -zve lenne minden, meg így, meg úgy, de pontosan tudjuk jól, hogy az ilyen DarkWebes csacsiságokon általában az megy, hogy felrakok valamit, valaki felhív, elmegyek a megbeszélt találkahelyre, ott ráhúzom a cuccot, de előtte azért köszönök neki, és már megyek is. Borzalmas, gyermeteg, és egyben fantáziátlan az egész. Nagyon, de nagyon nem támogatom!
 12. Na baszki! Nem számítottam arra, hogy ilyen formában fogom látni a frakciót. Mindenesetre maradjatok erősek, kitartóak, aztán remélhetőleg a kemény munka majd bebizonyítja, hogy igenis helyetek van a scriptelt közegben! Hajrá, skacok!
 13. Életem egyik legmeghatározóbb sorozata. Baszott szomorú, ami Gandolfinivel történt, de ugyanakkor baromi szerencsésnek gondolom magunkat, hogy a játékát bármikor visszanézhetjük, kedvünk szerint. Bassza meg a jegesmedve!
 14. https://f1vilag.hu/hirek/sajtohir-eldolt-bottasnak-mennie-kell-a-mercedestol/ <---- Úgy néz ki, hogy az év eleji jóslatom sajtószinten eddig 100%-os bizonyossági rátát prezentál. Ó EM GÉ!
 15. Amihez Wezli, és a spanjai hozzányúlnak, abból mindenféle-fajta kétséget kizáróan nemzeti kincs lesz! A múltból merítkezve biztosan állítom, hogy amennyiben megkapják a scriptet, a frakció kibaszott legendás lesz, nagyszerű kivitelezéssel, rengetek örömmel teli élménnyel, arról már nem is beszélve, hogy micsoda tudás van a srácok raktárában! Mindig színes, változatos, érdekes karaktereket hoznak, amik egyértelműen pozitív hatással vannak arra a frakcióra, melyben vannak. Jelen esetben a sajátjukra. Ha valamit, akkor ezt a koncepciót mindenképpen támogatom, hajrá!
×
×
 • Új létrehozása...