Ugrás a tartalomhoz

EyezOfAPsycho

Játékos
 • Hozzászólások

  100
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  7

EyezOfAPsycho utoljára Október 6 2021 napon nyert.

EyezOfAPsycho rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Utolsó profil megtekintők

1.258 profil megtekintés

EyezOfAPsycho Eredményei

149

Közösségi hírnév

 1. Ez a kijelentés azért meglehetősen erős ahhoz mérten, hogy amikor 2v1 -ben megverjük a karakteredet - aki ráadásul kezdeményezte a bunyót -, aztán az majd' összeszarván magát, a bordáit fájlalva elkocsikázik a spanjával, hogy úgy 2 perc múlva felbukkanjon, és kerítéseken átugrálva, szaladgálva lövöldözze szét magát, de amúgy abszolút egyetértek azzal, amit írsz!
 2. Én nem értem, kit zavarnak ezek a fake profilok, amik igazából nem is fake -ek, hanem szimplán valaki(k) fenntart(anak) egy helyet egy képzeletbeli - ha úgy tetszik - harmadik karakterüknek, akivel a Világ bármely pontján (Paleto Bay, Grapeseed, stb) tartózkodhat úgy, hogy közben bár a játékosbázisban nem léteznek, mégis egy olyan különleges, érdekes, és minőségi életet tudnak folytatni, ahogyan azt Ők szeretnék, olyan lehetőségekkel élve, melyekkel a szerver nem tud szolgálni a jelenlegi tudása szerint. Ezzel nem értem, mi a gond. Még ha valami trollkodós szart tennének ki, de nem - minőségi képeket készítenek, és szerintem senkinek sem ártanak azzal, hogyha valaki beszélőviszonyba kerül velük, minőségi, értékes idővel adakoznak cserébe. Nekem is van tapasztalatom egy olyan karakterrel, ami a story szerint Paletóban él, és mondanom se kell szerintem, hogy amit csinál, az lenyűgöző! Ha majd ártanak valakinek, vagy szét trollkodják az Octans Univerzumát, vagy ilyenek, akkor hogyne, tüntessük el őket! De az mitől lesz valakinek illúzió romboló, hogy valaki a menyoon készít képeket, és fullba nyomja az RP -T? Egyem azt az érzékeny kis szíveteket! Meg amúgy is, ameddig a szerver (és azon belül a Finder) minőségét, megítélését felfelé viszik, addig kár lenne szankciókat, meg különféle szabályozásokat bevezetni, mert azokból bizony van bőven! Engem azok a profilok idegesítenek, amelyeken a kamera szembe van fordítva a karakterrel, és telibe van verve az F12 800x600 -as felbontással. Na, azt tényleg szankcionálnám, mert kurvára rombolja az illúziót! Ne legyünk már ennyire ellene mindennek, ami jó! Nevetséges, de komolyan... Ha valaki észérvekkel el tudja magyarázni, miért okoznak problémát a közösségnek az említett profilok, én azt őszintén megköszönném! Az nem elég indok szerintem, hogy "nekem nem tetszenek".
 3. Valóban így van, de Gergő irományából arra következtettem, hogy csak a ruhákat illetően készül ilyen rendszer, a sima itemekre nem. Talán ez egy kiegészítése annak az ötletnek, vagy valami hasonló.
 4. Ötlet megnevezése: Az interiorokban lévő szekrényeknek való értelemadás Discord név, azonosító: EyezOfAPsycho#9591 Ötlet kifejtése: Tekintve, hogy jelenleg nem túlságosan sok helyre lehet pakolni az itemeinket (ruha, kaja-pia, ékszerek, sapkák, kalapok, sisakok, stb.), véleményem szerint pozitív lenne, ha adnánk egy bizonyos mértékű inventoryt az interiorokon belül lévő szekrényeknek, fiókoknak, ruhás szekrényeknek, illetve hűtőszekrénynek. Így nem csak az inventorynk, vagy valamelyik járművünk csomagtere lenne tele dolgokkal, hanem egy picit komolyabbá is tenné a Roleplayt szimplán azzal, hogy értelmet ad az említett tárgyaknak. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: A telített inventory miatt. Csatolmány(ok): -------
 5. Szerintem bőven akad olyan ruha a több száz közül, amelyiket senki sem használja, és simán ki lehetne cserélni rá például az ötletben is megnevezett focis mezeket.
 6. Ez ilyen Mexikói lesz? Az mindig jó! Amúgy meg veressétek ezerrel, baszki!
 7. Losz Mucsácsosz fászomosz, ez oszt igenosz! Hajrászosz!
 8. A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy most jutottam el arra a pontra veled kapcsolatosan, amikor már nem igazán tudom eldönteni, hogy trollkodsz, direkt szívod az emberek vérét, direkt mész szembe az ötleteid ellen felhozott észérvekkel a létező legnagyobb csacsiságokkal, vagy... micsoda? Egészen elképesztő.
 9. Ha egy RP szerveren az okozza a legnagyobb problémát, hogy /me -ben kell valamit manuálisan kifejezni, mert a " : ) " hatására nem történik semmi, akkor az már rég rossz. Nekem is le kell külön írnom, de még elfáradni eddig egyszer sem fáradtam el, illetve egy RP szituációt sem húzott el.
 10. Ismerlek vagy ezer éve, és teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy ezt a kaliberű frakciót rád szabták, baszki! Maximális hozzáértés, elhivatottság, és kreativitás jellemzi a személyedet, ezek mellett pedig végtelenül barátságos, jóindulatú, és okos srác vagy, ezt pedig a lapod minősége, megjelenése, és mondanivalója is tükrözi. Kérdés nincs, a támogatásom szerintem egyértelmű.
 11. Mintha az Univerzum méretét hasonlítottad volna össze egy Baja-Debrecen távval.
 12. Kurvára nagy szükség volna rá! A hangulat, az atmoszféra, ami vele jár, az megfizethetetlen, és pótolhatatlan!
 13. Ötlet megnevezése: Frakcióautók helyzetének jelölése Discord név, azonosító: EyezOfAPsycho#9591 Ötlet kifejtése: Úgy gondolom sok pozitívummal járna, ha a frakciók leaderei meg tudnák nézni, bizonyos frakciójárművek merre vannak éppenséggel, hisz ha azoknak nyoma veszett, sokkal könnyedebb lenne megtalálni őket, mint admint hívni, leírni neki az ID -t, stb. Ugyan úgy működhetne, mint saját autó esetében. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: A feljebb említett indok(ok) miatt. Csatolmány(ok): ----
 14. Iqbaal mindig benne van a buLIKBA (én találtam ki, faszán rímel, mi?)! Veressed ezerrel, öregharcos!
 15. Yup, tényleg nem az. Este rájöttem, hogy itt-ott tényleg borulékony.
×
×
 • Új létrehozása...