Ugrás a tartalomhoz

EyezOfAPsycho

Játékos
 • Hozzászólások

  100
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  8

EyezOfAPsycho tevékenységei

 1. Ez a kijelentés azért meglehetősen erős ahhoz mérten, hogy amikor 2v1 -ben megverjük a karakteredet - aki ráadásul kezdeményezte a bunyót -, aztán az majd' összeszarván magát, a bordáit fájlalva elkocsikázik a spanjával, hogy úgy 2 perc múlva felbukkanjon, és kerítéseken átugrálva, szaladgálva lövöldözze szét magát, de amúgy abszolút egyetértek azzal, amit írsz!
 2. Én nem értem, kit zavarnak ezek a fake profilok, amik igazából nem is fake -ek, hanem szimplán valaki(k) fenntart(anak) egy helyet egy képzeletbeli - ha úgy tetszik - harmadik karakterüknek, akivel a Világ bármely pontján (Paleto Bay, Grapeseed, stb) tartózkodhat úgy, hogy közben bár a játékosbázisban nem léteznek, mégis egy olyan különleges, érdekes, és minőségi életet tudnak folytatni, ahogyan azt Ők szeretnék, olyan lehetőségekkel élve, melyekkel a szerver nem tud szolgálni a jelenlegi tudása szerint. Ezzel nem értem, mi a gond. Még ha valami trollkodós szart tennének ki, de nem - minőségi képeket készítenek, és szerintem senkinek sem ártanak azzal, hogyha valaki beszélőviszonyba kerül velük, minőségi, értékes idővel adakoznak cserébe. Nekem is van tapasztalatom egy olyan karakterrel, ami a story szerint Paletóban él, és mondanom se kell szerintem, hogy amit csinál, az lenyűgöző! Ha majd ártanak valakinek, vagy szét trollkodják az Octans Univerzumát, vagy ilyenek, akkor hogyne, tüntessük el őket! De az mitől lesz valakinek illúzió romboló, hogy valaki a menyoon készít képeket, és fullba nyomja az RP -T? Egyem azt az érzékeny kis szíveteket! Meg amúgy is, ameddig a szerver (és azon belül a Finder) minőségét, megítélését felfelé viszik, addig kár lenne szankciókat, meg különféle szabályozásokat bevezetni, mert azokból bizony van bőven! Engem azok a profilok idegesítenek, amelyeken a kamera szembe van fordítva a karakterrel, és telibe van verve az F12 800x600 -as felbontással. Na, azt tényleg szankcionálnám, mert kurvára rombolja az illúziót! Ne legyünk már ennyire ellene mindennek, ami jó! Nevetséges, de komolyan... Ha valaki észérvekkel el tudja magyarázni, miért okoznak problémát a közösségnek az említett profilok, én azt őszintén megköszönném! Az nem elég indok szerintem, hogy "nekem nem tetszenek".
 3. Valóban így van, de Gergő irományából arra következtettem, hogy csak a ruhákat illetően készül ilyen rendszer, a sima itemekre nem. Talán ez egy kiegészítése annak az ötletnek, vagy valami hasonló.
 4. Ötlet megnevezése: Az interiorokban lévő szekrényeknek való értelemadás Discord név, azonosító: EyezOfAPsycho#9591 Ötlet kifejtése: Tekintve, hogy jelenleg nem túlságosan sok helyre lehet pakolni az itemeinket (ruha, kaja-pia, ékszerek, sapkák, kalapok, sisakok, stb.), véleményem szerint pozitív lenne, ha adnánk egy bizonyos mértékű inventoryt az interiorokon belül lévő szekrényeknek, fiókoknak, ruhás szekrényeknek, illetve hűtőszekrénynek. Így nem csak az inventorynk, vagy valamelyik járművünk csomagtere lenne tele dolgokkal, hanem egy picit komolyabbá is tenné a Roleplayt szimplán azzal, hogy értelmet ad az említett tárgyaknak. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: A telített inventory miatt. Csatolmány(ok): -------
 5. Szerintem bőven akad olyan ruha a több száz közül, amelyiket senki sem használja, és simán ki lehetne cserélni rá például az ötletben is megnevezett focis mezeket.
 6. Ez ilyen Mexikói lesz? Az mindig jó! Amúgy meg veressétek ezerrel, baszki!
 7. Losz Mucsácsosz fászomosz, ez oszt igenosz! Hajrászosz!
 8. A legnagyobb tisztelettel mondom, hogy most jutottam el arra a pontra veled kapcsolatosan, amikor már nem igazán tudom eldönteni, hogy trollkodsz, direkt szívod az emberek vérét, direkt mész szembe az ötleteid ellen felhozott észérvekkel a létező legnagyobb csacsiságokkal, vagy... micsoda? Egészen elképesztő.
 9. Ha egy RP szerveren az okozza a legnagyobb problémát, hogy /me -ben kell valamit manuálisan kifejezni, mert a " : ) " hatására nem történik semmi, akkor az már rég rossz. Nekem is le kell külön írnom, de még elfáradni eddig egyszer sem fáradtam el, illetve egy RP szituációt sem húzott el.
 10. Ismerlek vagy ezer éve, és teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy ezt a kaliberű frakciót rád szabták, baszki! Maximális hozzáértés, elhivatottság, és kreativitás jellemzi a személyedet, ezek mellett pedig végtelenül barátságos, jóindulatú, és okos srác vagy, ezt pedig a lapod minősége, megjelenése, és mondanivalója is tükrözi. Kérdés nincs, a támogatásom szerintem egyértelmű.
 11. Mintha az Univerzum méretét hasonlítottad volna össze egy Baja-Debrecen távval.
 12. Kurvára nagy szükség volna rá! A hangulat, az atmoszféra, ami vele jár, az megfizethetetlen, és pótolhatatlan!
 13. Ötlet megnevezése: Frakcióautók helyzetének jelölése Discord név, azonosító: EyezOfAPsycho#9591 Ötlet kifejtése: Úgy gondolom sok pozitívummal járna, ha a frakciók leaderei meg tudnák nézni, bizonyos frakciójárművek merre vannak éppenséggel, hisz ha azoknak nyoma veszett, sokkal könnyedebb lenne megtalálni őket, mint admint hívni, leírni neki az ID -t, stb. Ugyan úgy működhetne, mint saját autó esetében. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: A feljebb említett indok(ok) miatt. Csatolmány(ok): ----
 14. Iqbaal mindig benne van a buLIKBA (én találtam ki, faszán rímel, mi?)! Veressed ezerrel, öregharcos!
 15. Yup, tényleg nem az. Este rájöttem, hogy itt-ott tényleg borulékony.
 16. Valóban elég nehéz vasak voltak ezek a '70 -es évekbeli gépezetek, és nem igazán kéne megborulniuk ilyen esetekben, bár ugyanakkor nem tudom, hogy ezt a handlinget a Rockstar adta mellé, vagy a vezetőség nyúlt bele. Nekem is ilyen kocsim van egyébként, és maradjon köztünk, de szoktam vele veretni rendesen, mindazonáltal így még nálam sosem borult meg. Nem lehet, hogy valami olyat tettél bele fejlesztés gyanánt, ami ezt kiválthatja belőle?
 17. Te jóságos atyaúristen... hát ki mondta, hogy nem tud RP -zni senki, akinek tuningolt autója van? Olyan indokokkal jöttek a srácok, hogy azért kell a versenypálya, mert akkor nem lehet megbüntetni a gyorshajtást véghezvivő embereket. Hát egyrészt ennek miféle létjogosultsága van? Másrészt meg, ha már olyan karaktert RP -zik az ember, akinek a szenvedélye a tuningolt autókkal való veretés, a sebesség, az illegális gyorsulási versenyeken való részvétel, akkor már miért ne lehetne megbüntetni, vagy leültetni, ha ezt illegálisan, törvénybe ütköző magatartással cselekszi? A hangsúly erre volt kihegyezve, nem arra, hogy aki rábasz egy spoilert az autójára, meg megfejeli Stage3 -mal, az képetlen az RP elsajátítására. Rémeket láttál az irományomba. Egy szóval nem állítottam sehol sem, hogy probléma, ha valaki szereti az autókat, vagy a motorokat. Lehet létrehozni a városvezetésnél vállalkozásokat, cégeket, lehet emellett bérelni helyeket, és szerintem a Dóriékkal simán le lehet dumálni, hogy lehessen csinálni valami helyen olyan dolgokat, ahol ilyen szintű eseményeket létre lehet hozni. Én azt nem értem, hogyan függ össze a "ne büntess meg kérlek, mert száguldozok", meg a "legyen versenypálya, hogy ne lehessen megbüntetni a gyorshajtókat", pláne, hogy egy ideje úgy mennek ezek az események, hogy körversenyeket tartanak páran Richmannél. Ami nem gond (hangsúlyozom, mert a végén megint az lesz, hogy én utálok mindenkit, aki tuningolja az autóját), csak akkor már ha annak a tudatában állnak rajthoz, hogy illegális, vagy legalább törvénybe ütköző cselekedetet hajtanak végre, akkor viseljék a következményeket. Ezzel a részével pedig maximálisan egyetértek btw.
 18. Ez nem ötlet volt, hanem egy nyíl egyenes menekülőút oda, hogy zavartalanul lehessen az agyontuningolt verdákkal csapatni. Bár, nekem nincsen ellenemre a versenypálya, de... mintha elfelejtettétek volna, hogy létezik a jó öreg gokartpálya. Hiába vannak autók, tuningok, meg venomok, végtére is, ez egy RolePlay szerver, melynek az egyik fő feladata, hogy valósághű dolgok történjenek rajta. Ha bármilyen nemű törvénysértést követ el az ember, meg lesz büntetve, ahogyan annak rendje, és módja van. A szerver pénzkeresési lehetőségeihez mérten még így is borzasztó alacsonyak a büntetési határok, egyáltalán nem elrettentőek. Ha ezek még lejjebb mennek, az maga lesz a Paradicsom minden Schumacher-jelöltnek. Ennyi erővel törölhetnénk is a penalcode -ot, mert hát nehogymár olyan történjen ami nekem rossz, nem igaz?
 19. Lényegében az történt, amire számítottam; két részre szakadt a szerver. Nagyon. Kár lenne tagadni, hogy tele voltunk minőségi roleplayt folytató, okos, életrevaló arcokkal, akiket talán most, sok év elteltével ismét rendesen fűtött a jó öreg "mutassuk meg, milyen közösséget lehet építeni"-felfogás, ami aztán hamar alább is hagyott. Hogy miért? Fasz tudja. Talán belefáradtak a sok-sok év próbálkozásába. Persze, egy csomó minden a szerveren nincsen meg, nem készült el, talán neki sem álltak a kidolgozásának, vagy át sem gondolták a létjogosultságát, de a helyzet egyáltalán nem annyira gyászkeretes, mint amennyire annak van láttatva. Született egy-két rossz döntés, aztán azok az emberek, akiknek az nem fente a fogát, csapot-papot itthagyva tovább is álltak, mint ahogyan azt 10 éve rendszeresen megteszik, mindenhol. Ők a "2 hétig kurvára beleadok mindent, kurvára kifullozom azt, amit csinálok, aztán megyek vissza farmozni tudjukhova, mert ez egy szar, brühübrühü"-nép. Így nem lehet közösséget építeni. Kitartás kell, kompromisszumok; maga a tudat, hogy lehet nekem full más elképzeléseim vannak, mint másoknak, de talán engednem kellene belőlúk. Talán meg kellene hallgatnom a másik oldalt is. Az ilyesfajta, fontos tulajdonságok néhány személyből talán születésüktől számítva hiányzoznak. Aztán most nézzünk magunkra... de őszintén! Mekkora elvárásaink vannak az Octans felé, basszus! Hiába voltak 3-4 héten át a szerveren konstansan 2x annyian fent aktívan, mint a kék logós pajtásék rekordját számítva, ahol ugye előszeretettel hirdetik kis túlzással a kommunizmus-szokásokra hajazó gépezetük működésének a tökéletességét, hiába volt a minőség mind vezetőségi, mind script-ügyi értelemben sokkal, sokkal magasabb szinten, nem tudtuk megbecsülni. GtaWorldöt akartunk egyből, hol ott ez ilyen rövid idő alatt nem fog menni. Ismétlem magamat: kitartásra van szükség, nem széthúzásra, már pedig jelen helyzetben szignifikánsan több jutott az utóbbiból. Egy GtaWorld típusú szervert a játékosai teszik azzá, ami. Nem a rendszerek, még ha azok elő is segítik azt a mechanizmust jócskán. Kezdem azt hinni, hogy mi, Magyarországon nem akarunk végre gátakat áttörni, és egy olyan valamit létrehozni, ami már sajnos sehol sincsen meg, hanem jobban preferáljuk az állandó veszekedést, az indokolatlan személyeskedést, kötekedést, előtérbe helyezzük a problémáinkat, egyenesen kötelezőnek tartjuk a másikra való megharagudást, illetve, ha nem a saját ízlésünknek felelnek meg bizonyos dolgok, akkor biza elküldünk mindenkit a kurva anyjába, és elmegyünk vissza a 2006 -os játékkal játszani, mert az a biztos. Értem én a miértet, de így nem lehet "történelmet írni". Nyilván ez nem feltétlen Ghostie, meg Senti irányába megy, nagyon szeretem őket, meg amúgy is észreveheti magát ebben az irományban mindenki, aki érdekelt, de... skacok, ugyan már! Egy meghatározott számú népséggel rendelkező ország vagyunk. Nincsen 600.000.000 másik arc, aki szintén az én nyelvemet beszéli, és nem, nincsen 2, vagy 5000 sem, amelyik azt a valós hardcore rp-t tolná a legszívesebben, ami valóban elismerést vonz magával. Kompromisszumokat kell kötni. Egy szerver sikerét elsősorban a játékosszám határozza meg. Az, hogy most van vadászat, vagy nincs, nem fogja a valódi rp-re vágyók kedvét elvenni, persze, ha a rendszer úgy van kiépítve. Sokkal inkább a tálalás, az RP minőség, a megfelelő közösség, vagy a jóval előrébb járó nyitottság-szint. Aztán vadászat ide, vagy oda, pontosan az van, amit jó 2 hónapja írtam; amint valami nem fog tetszeni az embereknek, le fognak lépni, és a sokadik lelépés után menni fog a rinya, hogy nincsen játékos, ez pedig borzasztó! Bárcsak egy picit türelmesebbek lennénk ebben az elbaszott Világban, meg a rohanó 21. Században, baszko! Egy picit nyugodjunk már meg, és nézzük meg mindenkinek az érdekét! Nagyon nem így kellene viszonyulnunk egymáshoz, ahogyan azt 5-6 éve tesszük. Ez csak legbelülről, rothadva bomlasztja a közeget, az ember pedig egészen addig keserű szájízzel fog felmenni, míg aztán az Alt:V ikont inkább messze elkerüli. Azt hiszem az volna a legtisztább, ha észbe kapnánk. Talán mindkét oldalról, ha értitek, mire gondolok. Nem mondom, hogy nem hibáztak bizonyos, a szerveren vezetőségi pozíciókat betöltő srácok bizonyos fejlesztési, promotálási, kapcsolattartási, marketing-ügyi kérdésekkel kapcsolatban, de ők is emberből vannak. Legyünk már egy picit megértőbbek, és ne az legyen az első dolgunk, hogy amint valami nem úgy van, ahogyan szeretnénk, kifigurázzuk az egész szervert különdéle módokon, mert az milyen szar! Nem, nagyon nem az...
 20. Tekintve, hogy ugyan a licit alapján eladták nekem az ingatlant, valamivel utána viszont találtak még egy vevőt, akinek szintén ugyan ennyiért eladták azt, majdan megkísérelték feltornázni az ingatlan árát $35.000 -ra a győztes licitben foglalt $30.000 helyett, a jog által szolgáltatott lehetőségemmel élve visszamondom a licitemet, és elállok az ingatlan megvásárlásától! Sok sikert az ingatlan eladásához!
 21. Üdvözletem! A fent említett 30.000 Amerikai dollárt megadom az ingatlanért, ezzel az összeggel pedig el is vinném!
 22. De hiszen már az óránkénti alapjövedelem magasabb százaléka is azt jelképezi, hogy az ellenőrzött karakterek meg vannak becsülve. 5 órán át úgy, hogy nem dolgozol, és csak az alapjövedelmet nézed (ami ugye boostolva van a karaktered ellenőrzöttsége miatt), szerintem 4000 körül simán megkeresel. Nem is értem, miért kellene napokig dolgozni, mint ahogyan írtad, hogy egy középkategóriás autót meg tudj vásárolni. Ez nincsen így, hiszen azoknak az ára 20 és 80.000 között mozog. Én, Captainkként annyit keresek nagyjából egy óra alatt, mint egy jó körön lévő kamionos. Ezer dolgom van Real Life, dolgozom is, mellette vannak egyéb projektjeim, de mindettől függetlenül sikerült durván 5 nap alatt házat, két telefont, TV-t, egy fegyvert, és két autót vásárolnom. Nincsen ellenőrzött karakterem, szóval nekem a boostolt alapjövedelem sem jött. Kicsit erősnek érzem ennyire drasztikusnak vizualizálni a jelenlegi helyzetet, hol ott azért kis túlzással, ha csak napi 1 órát is dolgozol, másfél hét alatt már egy kurva komoly autód lehet az alapjövedelemmel kiegészülve. A tuningolás, optikai fejlesztések áraival annyira nagyon én sem vagyok megbarátkozva, na de az autók árai...? Legyen ingyen? Alapból, ilyen boostolási segédlet, mint itt, nem igazán van. Kicsit úgy hatott az irományod rám, mint abban a tipikus "ha az ember az ujját nyújtja, a másiknak a karja fog kelleni"-szitu vezérelne.
 23. Egy szó, mint száz: a kamionosok az ETS 2 Europe 2 -es szerverén, Duisburgba veressék 190 -nel, ne egy RP szerveren.
 24. A kamionnal való rallózás 10 esetből 9x meneküléssel végződik, azok meg adminüggyel. Volna jobb dolgunk is, mint 30 méteres szerelvények után rohangálni, mert fűn-fán keresztül mennek.
 25. Egyáltalán hogy lehet olyan dologról véleményt alkotni, amiről nem tájékozódtál megfelelően? Ez olyan, mintha én, ebbe a topicba idefirkantottam volna, hogy "amúgy ja, tényleg megéri trágyázni a szántóföldeket". Senki nem kötött bele abba a részébe a helyzetnek szerintem, amire te kitértél.
×
×
 • Új létrehozása...