Ugrás a tartalomhoz

armi

Játékos
 • Hozzászólások

  194
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  12

armi tevékenységei

 1. Plot: Bryceal egy éjszakai klubban tiszteletlenül viselkedett két fiatal, semmisbe nézték a személyét. Ahogy a fiatal Canallas egyre erőszakosabbá vált az áldozatok menekülőre fogták, így a klub területén nem történt tettlegesség. Egy hajsza után, melyben a klub másik két tagja, El Fefé és Nito is segédkeztek frontális baleset lett az eredménye. Brycet az üldözöttek elgázolták, majd elhajtottak és pár percen belül rendőri kísérettel tértek vissza a motoroshoz. Az ütközés körülményeihez képest, a klub Enforcere apró nyakficammal, kartöréssel és pár zúzódással úszta meg a találkozást. A szerepek gyorsan változtak és az egykori áldozatokat vezették el bilincsben, cserbenhagyásos gázolás vádjával. A klub egy kisebb szóváltás után szabadon távozhattak. Bryce egy hónapig nem ült motorra, teljesen felépült.
 2. Személy neve: Sentinel180 Frakció: https://forum.octans.hu/forums/forum/22-los-santos-police-department/ Indoklás: Sok mindent köszönhet neki a PD, kiváló ember, jó vezetői képességekkel, ja és még fejleszteni is tud Csatolmány:
 3. Nem azért de engem is, TÁMOGATOM
 4. Kreativitás kell hozzá, mint minden máshoz. De legyen akkor script, csak vannak jelenleg ennél sokkal fontosabb dolgok amivel foglalkozni lehetne.
 5. Ezt lehet rp-vel is, nem kell mindenre scriptet behozni.
 6. Akkor miben nyilvánuljon meg a függőség?
 7. Egy autómata /me nem fogja arra késztetni az embereket, hogy újabb adaghoz jussanak hozzá.
 8. Ha már effekteket raknak a drogokra, csinálhatnának egy függőség rendszert is. A GTA W-n működő rendszert hozom fel példának: Minden használatnál 1-et növekszik a függőség szinted, fűnél 5 használatból csak 1x fog növekedni, fájdalomcsillapítónál pedig egyáltalán nem. Függőséged 3 óránként csökken, vagy fájdalomcsillapítóval csökkenthető. Amikor elérted az 50-es szintet, 50 HP-val fogsz spawnolni és a HP-d gyorsabban fog csökkenni. Minden drog effektje csökken, a függőségi szintedtől függően. Nyilván ez csak egy minta, de valahogy így kell elképzelni az egészet.
 9. Tudod amúgy mi az a passzív rp?
 10. Végülis közösség szervere, szarjuk le a passzív rpt meg mindent és menjünk birkaként kocsit tradeelni, pecázni, kamionozni meg boltot rabolni. Ezzel zárom a kettőnk eszméletlen magas színvonalú eszmecseréjét mert nem vagy képes elszakadni a saját igazadtól és megpróbálni megérteni a másikat.
 11. Ja többet ért. Az a 100 ember aki ellenezte nem indokolhatta meg a választását, pedig lehet hogy valaki meg tudta volna győzni a vezetőséget.
×
×
 • Új létrehozása...