Ugrás a tartalomhoz

armi

Játékos
 • Hozzászólások

  35
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  7

armi tevékenységei

 1. SUPPORT YOUR LOCAL BANDITS I support the bandits t-shirt (Black) $22 Support the bandits short (Black) $18 I support the bandits beanie (Black) $16 Supporter Cut $40
 2. ((Szerepjátékért, IC időpontfoglalásért itt fórumon kereshettek, privát üzenetben))
 3. I got a story to tell-ről én is hasonló véleményen vagyok, viszont ha szereted Biggiet ajánlom megnézni az Unsolved-ot is. 10 részes, 1 epizódos sorozat, Tupac és Biggie ügyének újra elővételéről és újbóli nyomozásáról szól. Párhuzamban mutatja be az akkori és egy 2017(Ebben nem vagyok biztos, régen láttam már, de a körüli) nyomozást. Nagyrészt Tupacról van szó benne de a Hírhedt B.I.G is kap szerepet bőven.
 4. armi

  Hood Films

  Nagy fanatikusa vagyok ezeknek a filmeknek/kultúrának, ebben a topicban meg is osztok párat. Véleményeket ne tartsátok magatokban.
 5. https://soundcloud.app.goo.gl/z4LZQKifK9LPLozX8
 6. 17 - Yakuza 3 Remastered
 7. Ez egyébként a legnagyobb hiánycikk minden itthoni szerveren. Discordon már felvetettem az ötletet, de leírom ide is hiszen merőben kapcsolódik a témához. Jó lenne ha ezeken a + karaktereken felül lenne lehetőség karaktert készíteni a börtön falain belülre is, amivel értelemszerűen csak ott tudsz játszani. Ennek az miértjét szerintem nem kell nagyon fejtegetnem.
 8. Volt tervben egyébként egy First 9 évad is de miután Kurtöt kirúgták a megvalósítás is repült vele, nincs rá sok esély, hogy az FX nélküle is megcsinálná. Én egyébként örültem volna neki, leginkább John Teller karaktere miatt, bár valószínűleg Claynek ugyanakkora szerepe lett volna (vagy nagyobb) mint a mostani évadokban. Apropó ha már John, csak engem érdekelne az egész kézirat? Sajnos csak azok a részek lettek megírva amiket Jax olvasott. (itt vannak btw akit érdekelne https://sonsofanarchy-italia.com/john-tellers-manuscript/ ) Kurt egyébként így nyilatkozott az egésszel kapcsolatban: My plan was always to release the ‘Life and Death of Sam Crow’ at the end of the series and document that and what that book was and what those letters were, but here’s ultimately what happened — as we started thinking more and more about this prequel on the First 9 at this point I’m thinking more of a one off like a miniseries, like maybe 10 episodes or two 8 episodes seasons. I felt like to put out that manuscript with his history before that aired was going to handcuff me too much
 9. Tara... valamiért nekem a Teller vonalból csak maga Jax volt az akit ténylegesen szerettem, őt viszont nagyon. Lehet, hogy sablon, hogy "jaj a főszereplő a kedvenc karaktered" DE rettentően jól fel volt építve és a fejlődése(vagy inkább visszafejlődése) elképesztően ki volt találva, Hunnam alakítása meg csak hab volt a tortán. Ettől független valamiért csak az első újranézés után szerettem meg ennyire, első alkalommal nem érintett meg annyira. A másik favorit, aki még nem volt említve az Opie. Clayel ellentétben Op karaktere rettentően szimpatikus volt számomra, talán a jelleme fogott meg leginkább.
 10. Ezzel én is így vagyok, a karakterek nagyszerűen ki vannak találva és hatalmas szerepük van a cselekményben ennek ellenére valóban nagyon zavaró a jelenlétük, szerintem inkább Clay-é mint Gemma-é. Utóbbit inkább az utolsó pár évadban elkövetett cselekedetei miatt utáltam meg. EDIT: Egyébként igen, a valóságot nem sokban tükrözi ennek ellenére szerintem teljesen élvezhető.
 11. armi

  Sons of Anarchy

  A sorozat egy fiktív MC mindennapjait mutatja be. Nemrég fejeztem be, már harmadik alkalommal. Aki még eddig nem tette(és szereti a motoros kultúrát)most mindenképp nézze meg, kiváló alkotás. Aki pedig már látta: Hogy tetszett? Kedvenc/legkevésbé kedvenc karakter?
 12. Régen nagy autós voltam, most már inkább a Harleyk vonzanak de kilátogattam az idei AMTS-re, itt van pár kép a kedvenc részlegemről. Még mielőtt bárki nekem esne a tuning verdák is pöpecek voltak(na meg a csajok), de az amcsi vasak engem jobban megfogtak.
 13. Tavaly nyáron én is egy hasonló fórumon találtam rá és függője lettem, gondoltam én is tovább osztom. A történet nagyon leegyszerűsítve egy felültetett, halálra ítélt férfi és a kiszabadításáért mindent elkövető testvére körül forog. A karakterek nagyszerűen ki vannak találva, fejlődésük vagy egyes esetekben visszafejlődésük zseniálisan be van mutatva. Az első-második évad annyira megfogott, hogy kevesebb mint egy hónap alatt végeztem vele. Izgalmas, tele van hatalmas csavarokkal, meglepetésekkel, aki szereti a hasonló témájú filmeket, sorozatokat azoknak mindenképp ajánlom. Ha esetleg valaki látta már akkor akár egy kibeszélő topic is lehet ebből, kedvenc karakter, évad, jelenet stb...
×
×
 • Új létrehozása...