Ugrás a tartalomhoz

Didi

Moderátor
 • Hozzászólások

  14
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Didi utoljára Április 23 napon nyert.

Didi rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Didi felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

377 profil megtekintés

Didi Eredményei

6

Közösségi hírnév

 1. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Miss. Bruce, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 2. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Williams, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 3. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Fisher, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 4. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Miss. Ibb, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 5. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Miss. Ibb, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában hibákat találtunk, így a lap FÜGGŐBEN státuszra módosult. Alábbi hibákat találtuk: (( 6.14 Logikai hiba, a karid érdekelte a pszichológia aztán random lázadó életmódba kezdett, továbbá nem világos számomra, hogy miért hagy fel ezzel a tengődő életmóddal és jönne az LSFD-hez. )) 24 órája van a hibák és a kihágások módosítására, ezt követően pályázatát lezárjuk és amennyiben a hibák, illetve kihágások javításra kerültek, újra kiértékeljük és elbíráljuk pályázatát. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 6. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Corrao, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 7. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Ms. Cervantes, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 8. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Ms. Cervantes, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában hibákat találtunk, így a lap FÜGGŐBEN státuszra módosult. Alábbi hibákat találtuk: 2.2.2 Kérjük jelölje meg a szakképzés területét. 3.4.b Hiányos kitöltés, ha nem volt alkalmazott, akkor a többi sablonnál használja az “N/A” kifejezést. 4.4 Amennyiben Ön nem rendelkezik San Andreas állambeli állampolgársággal, akkor nem tudjuk felvenni az akadémiára. (( 2.2 Az orvosi képzés 6 év. 3.1 Logikai hiba, ha a karid volt alkalmazottja a madridi tűzoltóságnak, akkor dolgozott állami szervezetnél. 3.2 Logikai hiba, orvosi egyetem mellett semmi képzéssel kétlem, hogy tudott volna dolgozni az MFD-nél. 6.14 A karakter háttér sztoriját a fent említett hibákat figyelembe véve egészítsd ki, kérlek. )) 24 órája van a hibák és a kihágások módosítására, ezt követően pályázatát lezárjuk és amennyiben a hibák, illetve kihágások javításra kerültek, újra kiértékeljük és elbíráljuk pályázatát. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 9. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Jefferson, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában hibákat találtunk, így a lap ELUTASÍTOTT státuszra módosult. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 10. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Jonash, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában hibákat találtunk, így a lap ELUTASÍTOTT státuszra módosult. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 11. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Jonash, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában hibákat találtunk, így a lap FÜGGŐBEN státuszra módosult. Alábbi hibákat találtuk: (( 3.4 Fire Lieutenant I. rendfokozatot nem fogsz elérni 5 hónap alatt. 3.4 Logikai probléma van, nem hiszem, hogy a karaktered pályát vált. Ehhez még hozzátartozik, hogy a karaktered még pilóta is volt, nem reális ez a szituáció. A lapodban több helyesírási hibát is találtunk. )) 24 órája van a hibák és a kihágások módosítására, ezt követően pályázatát lezárjuk és amennyiben a hibák, illetve kihágások javításra kerültek, újra kiértékeljük és elbíráljuk pályázatát. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 12. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Jefferson, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában hibákat találtunk, így a lap FÜGGŐBEN státuszra módosult. Alábbi hibákat találtuk: (( 1.7 Születési hely: Los Angeles, San Andreas (a GTA világában megtalálható állam) a valóságbeli California államot helyettesíti. San Andreas állam az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján helyezkedik el. 2.2 Az orvosi minimum 6 esztendő. 3.1 "Igen dolgoztam már. Los Santos Fire Department (AV-RP leader), Blaine County (OneRP - FD chief)" az OOC jel lemaradt a szerverek neveinél. 3.4 Logikai probléma van, egyrészt, ennyi idő alatt nem nagyon neveznek ki Fire Chief-nek, illetve az is szinte lehetetlen, hogy két megyei szintű tűzoltóságnál elérsz 2 Fire Chief rendfokozatot. Úgy érzem, hogy ezen ponton keverted az IC-t az OOC-val, ezt az idők is mutatják. 6.14 A karaktertörténetedben írt munkahely (kórház) nincs megjelenítve a 3.4-es pontban, illetve nem létezik West Los Angelesi Fire Department (szerver környezete). )) 24 órája van a hibák és a kihágások módosítására, ezt követően pályázatát lezárjuk és amennyiben a hibák, illetve kihágások javításra kerültek, újra kiértékeljük és elbíráljuk pályázatát. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 13. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Park, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
×
×
 • Új létrehozása...