Ugrás a tartalomhoz

Mekbab

Játékos
  • Hozzászólások

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára aktív

Mekbab tevékenységei

  1. Sehol nem minősítettem az RP-det. Ha szerinted középkorú felnőtteket tizenéves felfogással kell alakítani, akkor azt gondolom a hiba a te értékrendedben lakozik. Lehet akármilyen RP-t csinálni, de nem kell egy kis réteg kedvéért telenyomni egy olyan játékot JDM-ekkel, ahol már alapból legalább NFS Underground szintű módositásokat csinálhatsz a kocsikon. A defenzív viselkedés helyett inkább érvekkel kellene meggyőznöd a veled egyet nem értőket, hogy miért értsenek veled egyet ezzel kapcsolatban. Ráadásul hozzáteszem, hogy a Smokey Wheels stílusú RP-vel szemben alapvető előítéletek vannak, és azt gondolom, hogy ezeknek nagyon erős alapjuk van. Valakinek bizonyítania kell, hogy ennek az RP-nek tényleg van legitimitása, mert ezt eddig valahogy senkinek nem sikerült összehozni frakció szinten.
  2. Alapvetően azt kell észrevennie az embereknek, hogy a szerveren (lehetőleg, általában) nem önmagukat alakítják, ezért a 28 éves karakterüknek nem a 17 éves korukbeli pénztemető nagymotors TDI ekvivalenseket kellene in-game használnia, hanem valami szerephez illő autót.
  3. Szerintem is alapvetően ott siklott ki a roleplay, amikor 13 végén elterjedt ez a 3 szintű tuning rendszer. Onnantól a játékosok többségét a szerepjátéknak az a része vonzotta, hogy akármilyen tuning kocsijuk lehet, amire alapvetően a való életben vágynak. Szerintem nem gond, ha bekerül több autó, sőt, legyen minél változatosabb, viszont inkább a népautók közé sorolható SUV-okra és hatchekre van szükség, nem a különféle hot hatchekre, roadsterekre meg JDM modellekre.
×
×
  • Új létrehozása...