Ugrás a tartalomhoz

Petierc

Játékos
 • Hozzászólások

  8
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Petierc felhasználóról

 • Születésnap 1993-12-20

Utolsó profil megtekintők

193 profil megtekintés

Petierc Eredményei

15

Közösségi hírnév

 1. ÁLTALÁNOS INTERIOR IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Mason Calvello. Discord név, azonosító: Petierc, #7093. Kérvényezett interior száma: ID 35 interior. Tervezett elhelyezkedés: A képeket DC-n elküldtem. Kérelem leadásának indoklása: Házat szeretnék vásárolni.
 2. A boltokban és halpiacon is "döglött" halat veszel, nem feltétlen élőt. Így teljesen reális lenne, hogy döglöttként adod el a halat. Akkor lenne értelme megsütni, ha valami vállalkozásként eladod a megsütött halat, mondjuk vendéglátásban. IRL is ha elmegyek pecázni és eladom a halat valami ismerősnek/idegennek, nem sütöm meg előtte neki, hanem szimplán eladom döglöttként.
 3. Alapból nem értem, hogy miért formálsz véleményt bármivel kapcsolatban, ha nem olvasod el az összes hozzászólást az adott topicban, mert úgy nehéz bármit is hozzászólni a dolgokhoz, ha nem tudod miről is írnak az emberek a témában egymásnak. (Te még is így formálsz véleményt, de ez mindegy most már.) De mint az első írásoddal a témában, ezzel is azt az érzést kelted, mintha egyáltalán nem olvasnál semmit, még a hozzászólásaid között sem. Pedig most csak 2-3 hsz-t kellene elolvasni a tied előtt. Itt megint le lett írva, hogy az lenne a jó "megoldás", ha nem úgy hirdetnék az emberek, hogy "KUPONPONT ELADÓ", hanem találjanak ki más megnevezést helyette, fogalmazzák át az egészet, mint már korábban én is és sokan mások leírták (ezért érdemes elolvasni mindent a témában, mert így megelőzöd a sok fölösleges eszmecserét), hogy találjanak ki értelmes hirdetést, mint hogy import tuning behozatala, import kocsik és ehhez hasonlók, ahogy sokan csinálják már most is a szerveren. Itt mindenki írta már, hogy nem azzal van a gond, hogy el akarják adni a PP-t, hanem, hogy hogy hirdetik, de ez ezerszer le lett itt írva, szóval azt kár ragozni tovább, amiről te írsz már. Ennél többször tényleg nem lehet ezt már elmagyarázni, hogy miről van szó itt.
 4. Látszik, hogy sokan nagyon nem értették meg a téma lényegét. Nem azzal van a baj, hogy megy a kereskedelem a dolgokkal kapcsolatban, hogy széf, import tuning. Hanem azzal, ahogy a hirdetés fel van adva, mint KUPONPONT. Csak sokan itt teljesen félreértelmezték az egészet, és ebből megy már itt a gyűlöletbeszéd kb. Lehet normálisan is ezzel kapcsolatos hirdetéseket feladni, nem is kell sokat gondolkozni hozzá.
 5. Itt nem is azzal van a probléma, hogy lehet-e hirdetni a PP-ből megvásárolható dolgokat, amit tovább tudsz adni. Maga a téma is arra irányul, hogy maga a hirdetés szövege az, ami elég illúzióromboló, nem feltétlen az, hogy mit akarnak eladni. A széfeket is eladják, de az sem úgy hangzik, hogy "kuponpontból vásárolt széf eladó". Megannyi lehetőség van arra, hogy hogyan lehetne ezeket hirdetésekbe belefogalmazni, mint például amit sokan csinálnak, imoport tuning, és ehhez hasonlók. Ez egy elég rossz példa lesz még, amit írni fogok, de régen a SAMP-on lévő hirdetésekhez tudnám hasonlítani, mint amikor a fegyverkészítéshez használható materialt hirdették, mint "mati", illetve a fegyvereket, mint "Airsoft fegyver" és ehhez hasonlók. A lényeg a lényeg, legyenek kreatívak az emberek, hogy hogy tudják mindezt meghirdetni. Mert mihez vásárolok kuponpontot? Azt a Penny-ben, meg a Lidl-ben adnak vásárlás után. Rossz látni, ha ilyen hirdetés bukkan fel a sok másik értelmes között.
 6. KARAKTER KINÉZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Mason Calvello. Új karakternév: Mason Calvello. Discord név, azonosító: Petierc, #7093. Kérelem leadásának indoklása: A karakterem bőrszínét szeretném egy kicsit fehérebbre állítani a mostaninál.
 7. KARAKTERNÉV MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Jelenlegi karakternév: Philip Byers. Új karakternév: Debivel megbeszélve. Discord név, azonosító: Petierc#7093. Kérelem leadásának indoklása: Más nemzetiségű, új karaktert/szálat szeretnék RP-zni.
×
×
 • Új létrehozása...