Ugrás a tartalomhoz

Kiki

Játékos
 • Hozzászólások

  108
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  6

Kiki utoljára Január 12 napon nyert.

Kiki rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

4 követő

Utolsó profil megtekintők

1.361 profil megtekintés

Kiki Eredményei

362

Közösségi hírnév

 1. 2022. 01. 20. - @ghostface
 2. Ötlet megnevezése: Car livery Discord név, azonosító: xelosz#6969 Ötlet kifejtése: Szeretném ha a játékunk vizuálisan is haladna. Erre minden lehetőségünk megvan, csak jelenleg nem használjuk ki. Az utóbbi időben, részben emiatt is, kicsit beleástam magam a custom livery-k készítésébe. Remélem érthető hova szeretnék kilyukadni. A felmatricázott vagy festett kocsik viszont nem fordulnak elő hatalmas létszámban az utcákon. Természetesen én sem azt szeretném hogy innentől minden szembejövő járművön valami minta feszüljön. Korlátozni kell. A legkézenfekvőbb megoldás a karakterhez köthetőség lenne. A megfelelő devvel, karakterisztikával, és anyagi javakkal (Ezalatt akármennyire is kínzóan hangozhat, komoly 50-100 ezer dollárokra gondolok) bíró személy tehetné fel az igényét erre a kiváltságra. Így lényegében megmarad a kulcsszó "mindenkinek egyenlően van lehetősége rá", de mégis csak egy szűkebb réteg érheti el. Ezzel olyan szinten le lehetne limitálni ezt, hogy az a probléma se tudná felütni a fejét, hogy 1-1 livery duplán van jelen a szerveren. Hozzátenném még, hogy elég sok alap GTA V-s festés rally vonatkozású, nem utcára valók. Ezekre lehetne elsősorban ráfeküdni és lecserélni. Hogy ne lehessen kihasználni a rendszert, amennyiben az eddigi tulaj el szeretné adni a kocsiját, le kell vennie róla a livery-t. (Ezzel nem azt mondom, hogy kizárólag egyedi festések legyenek elérhetőek, persze az se lenne baj.) Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Az egyedi festések/matricák sokkal színesebbé tehetnék a szervert azon játékosok számára, akik ilyen irányultságú karaktert alakítanak. Egy olyan rendszert lehetne megcsinálni ezzel, ami egyedülálló lenne a magyar szférában. Akármennyire is roleplay szerverről beszélünk, ez mégis csak egy gta5 ahol a járművek reflektor fényben vannak. Miért ne használjuk ki akkor ezt? A szerveren jelenleg is több autós csoport van, minden héten több találkozókkal. Nem véletlenül, hisz erre ad a legnagyobb teret a játék. Természetesen ha esetleg elfogadásra kerülne, én nagyon szívesen segítenék az alkalmazásban és a további livery-k készítésében. Csatolmány(ok): Két eddigi próbálkozásom a szakmában:
 3. 2022. 01. 14. - @Manul Kiyo egyik nemrég szerzett barátjával töltött pár órát.
 4. 2022. 01. 13. - @ghostface @echo (A többieknek nemtom, sry) A találkozó után meghívást kapnak egy kis afterre.
 5. 2022. 01. 12. - @Tonythevato Kiyo tanácsért fordul Oscar Findlay-hez.
 6. 2022. 01. 11. - @ghostface @Chy Shannon, Mindy és Kiyo lemennek a partra kicsit. Az alapból is mozgalmas nap este sem marad eseménytelen.
 7. 2022. 01. 11. - @Vimot @ghostface Kenji ismét megnehezíti lánytestvére életét. Távollétében is folyamatosan tevékenykedik, hajszolja a materiális javakat, cseppet sem törődve Kiyo érzéseivel.
 8. 2022. 01. 11. - @Disprove (Ne haragudjatok nem tudom a többiek fórumját) Kiyo-t egész hamar felkeresik autó matricás dizájnkészítés témában. Bár nagyon fél idegenek közé menni, erőt vesz magán.
×
×
 • Új létrehozása...