Ugrás a tartalomhoz

Rob_Yocash

Játékos
 • Hozzászólások

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  1

Rob_Yocash utoljára Október 7 napon nyert.

Rob_Yocash rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

1 követő

Utolsó profil megtekintők

352 profil megtekintés

Rob_Yocash Eredményei

16

Közösségi hírnév

 1. Dizájn oldalról annyi észrevételt szeretnék hozzáfűzni, ha már ennyire kézenfekvő a név, akkor használhatnátok a görög betűt omega, mint O és nem pedig ezt a vékony rombuszt. Mikor ránézek elsőre csak a MEGA veri ki a szemem. Valahogy így néz ki.
 2. Rob_Yocash

  Paradise

  Főoldal Galéria Fellépők Események Blog Kapcsolat Paradise az iránymutató underground Techno & House club Los Santos legforgalmasabb és legfiatalosabb környékén. Egyedi látványelemekkel és hangzásokkal, hanghatásokkal vár rád is a város legmenőbb szórakozóhelye. 2019 óta több mint 150 művész tisztelte meg létesítményünket és hozta el egyedi stílusát a klubunkba. Ezalatt az idő alatt megközelítőleg 15700 ember vett részt a megrendezésre került eseményeinken. Bárpult m² Terület Fellépők Állandó fellépőink Nyitvatartás: Csütörtöktől szombatig minden nap 22:00 - 06:00 -ig. Koncerten erős hang és fényhatások lehetnek, melyek esetlegesen károsíthatják hallását, látását. Extrém esetekben epilepsziás sokkot okozhatnak. Ennek tudatában mindenki csak saját felelősségre látogathatja. Házirend Palackokat, üvegeket, fegyvereket, gyúlékony folyadékokat és egyéb illegális tárgyakat a rendezvény területére szigorúan tilos bevinni. Belépés csak 21 év felett. A nyitvatartási idő a program függvényében változhat. A program változásának jogát fenntartjuk. Tilos más résztvevő személyek életét, testi épségét, személyes vagyontárgyait veszélyeztetni. Az elhagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Vészhelyzet esetén az épületben jól láthatóan feltüntetett menekülő útvonalat kell követni. A klub területére való belépést megtagadhatjuk azon személyektől akik ittasan / tudatmódosító szerek hatása alatt érkeznek. A belépésnél a szúrópróbaszerű ellenőrzés jogát fenntartjuk. A klub területére való belépés joga megtagadható attól, aki ebben a vizsgálatban nem hajlandó részt venni. Személyes iratokkal, jogosítvánnyal, útlevéllel, egyéb hivatalos okmányokkal életkorát igazolni nem képes vagy nem hajlandó. A belépéssel elfogadod a házirendben felsorolt szabályokat. A rendezvény területéről eltávolításra kerülnek mindazon személyek, akik a házirend bármely pontját megszegik. Egyéb információk, OOC rész: A klub üzemeltetője természetesen az én karakterem lenne. Pár ismerősöm segítene a klub üzemeltetésében (köztük olyan is, akinek több éves vendéglátói tapasztalata van), hogy minél gyakrabban nyitva tudjon lenni. Referenciának feltudnék hozni egy a SeeMTA-n felfuttatott klubbot. Talán néhányatoknak ismerősen csenghet a Club Bismarck, amit a Klima's Brigade nevű frakció keretein belül vittem. Kétségek kívül állíthatom, hogy minden eseményre tömegek jöttek el és egyetlen egy eset kivételével, egyszer sem fajult el annyira, hogy a rendvédelemnek dolga legyen nálunk. Állandó fellépő táncoslányaink és pultosunk volt, az egyéb biztonsági szerepeket pedig a frakciótagok létszámával töltöttük ki. Mindenképp egyediségként emelném ki, hogy minden alkalomra sajátkézzel készített plakátunk volt, amivel jobban tudtuk érzékeltetni a rendezvény stílusát. Kép a klub helyszínéről. Itallap
 3. CK3 nagyon gyenge. Vagy háborúzol vagy vársz a következő háborúra. Majd 5 kieg múlva élvezhető is lesz talán. Ennyi erővel már inkább elmegy az ember és játszik egy EU4-el. CK2 amúgy jó tud lenni, amikor épp nem dönt úgy a gép, hogy sorozatba berugdos a gödör legaljára. Ismerőseimmel régen elég sokat játszottunk. Imádtam a vikingekkel portyázni és megfordítani az európai nagyhatalmak csatáit. Persze mindaddig, amíg honor pontokért lehetett hatalmas seregeket felállítani. Miután ezt faszán elvették a devek, eléggé megcsappant a kedvem a játékhoz. Meg az a fránya feudális rendszer meghonosítása a vademberek között... bárhogy is néztem negatívra jöttem ki belőle minden egyes alkalommal. Jók ezek a paradox map gamek, kár hogy kell vagy 10 kiegészítő egy játékukhoz, hogy megragadja egyáltalán az ember fantáziáját. Anyagilag egy SIMS4-hez tudom hasonlítani.
 4. Azonosulok az előttem hozzászólóval annyi eltéréssel, hogy én 1080-at vettem. Reméltem, hogy legalább egy 3060-as karit be tudok majd szerezni mostanára, de aki a jelenlegi bolti áron akar ilyet venni az teljesen nemnormális. Már alapjáraton nem értem ezt a hazai piacot ezen a téren, hogy kis hazánkban több mint 3x annyiba kerül, mint egy amerikai webshopban vagy akár az NVIDIA hivatalos oldalán. Hogy lehet egyáltalán ilyen pofátlan árkülönbséggel eladni ugyan azt a terméket az számomra megmagyarázhatatlan. Ha nem lenne mindenhol felvásárolva az USA-ban, már rég élvezhetném a raytracinget a minecraftban.
×
×
 • Új létrehozása...