Ugrás a tartalomhoz

Hi ImRektInPeace

Játékos
 • Hozzászólások

  15
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

Hi ImRektInPeace Eredményei

10

Közösségi hírnév

 1. Nem akarok rosszat nekik. Idézem a barátodat: A szervert nem rég kezdtem el játszani és nagyon nagyot csalódtam pozítiv értelemben a szerver közössége iránt. Mindenki helyesen tud írni, jól tud RP-zni, a rendőrök előtt le a kalappal, mert ők tolják a legkomolyabban. Viszont ma találkoztam először ezzel a spanyol akármivel, és hát... röviden tömören megjött a fekete leves. A frakcióba látszólag a leader barátai lettek felvéve, ami ez nem is lenne baj, csak helyesírás se és az RP sem az erősségük látszólag. A másik probléma az az, hogy oké el lettem rabolva, de nem állt másból az RP, hogy egyszer az egyik, majd egyszer a másik keménykedik meg rugdos/köpköd a földön. Eszméletlen jó RP szituációkat lehetett volna kihozni ebből, de nem sikerült és azért amit eddig láttam a szerverből, hogy mennyire jól összeszedett játékosok vannak, kicsit lelombozott ez a szituáció. Véleményem szerint, itt nem csak a sráccal volt a baj, hanem az egész frakcióval. Plusz ForceRP nem történt, hiszen Fahim-nak nem kellett semmit elfelejtenie, főleg hogy nem egy "/me leüti Fahim-ot úgy, hogy elfelejtsen mindent" volt az RP. MG: a panaszban teljesen más lett leírva, mint utólag hozzászólás formájában leírva. Az a probléma, hogy még a panaszkönyv se lett normálisan megírva.
 2. Én most újra elolvastam párszor és értem mi a "problémád" az én részemet ha hibáztam vállalom a büntetést érte. De az Ex frakció társaimmal is gondod volt akkor miért nem egy frakció panaszt nyitottál ?
 3. Még mindig rá hoztam "a frászt" Leütöttem és hívtam rá "mentőt" szóval nem értem. Meg ha többiek rugdosták miért nem ö rakta ránk a panaszkönyvet miért te ? :D
 4. Üdv hello, Maxi én vagyok Előszőr azt szeretném megkérdezni ha barátodnak panasza volt miért nem ő nyitotta rám a pkt. Plusz force rp miért is? egy /try-t megpróbáltam. Másik MG? mert /do ba megkérdeztem? Harmadik még zajlott az rp szitu közbe voicén beszélgetettek. Plusz ezt a két képet itt hagyom én is.
 5. Hello! Személy szerint támogatom a pályázatodat. Szimpatikus nagyon a bemutatkozásod és leírtak alapján alkalmas vezetőnek tartanálak! Sok sikert
 6. Végig olvastam, abszolút támogatom minden benne van, aminek benne kell lennie. A vásárlói vélemények jól néznek ki mint ha valódi lenne. Hajrá remélem sikerül.
×
×
 • Új létrehozása...