Ugrás a tartalomhoz

light

Játékos
 • Hozzászólások

  72
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

light tevékenységei

 1. Jaja, így is túlságosan sok rendszeretek van, és talán túl OP is számomra (khm, tehát csak számomra). De elférne, jelenlegi álláspont alapján indokolt lenne ez a kamera rendszer, sokkal jobb lenne mint a mostani fiktív, kitalált kamerák.
 2. up. továbbá kiegészíteném, hogy a PD hqról a rendőrök ezeket a kamerákat tudják használni egy paranccsal - /cctv - váltogatni tudnának köztük, zoomolni stb. edit: illetve ha körözött egy gépjármű, akkor kijelezhetné azt is hogy "10AAC555 rendszámű, körözött fekete sentinel sg4 gépjármű elhaladt az xy CCTV kamera előtt..
 3. light

  Kiyo Kimura

  Zseni, egyszerűen zseni
 4. Ötletesnek tűnik, vegyes érzések kavarognak bennem. Maradok annál, hogy magyar communitybe ez nem építhető be, mert felettem is leírták, hogy nem feltétlen tudnak veszíteni az emberek. Nem igazán támogatom jelen esetben..
 5. @ghostface @Disprove @Mitto @Patkosi @JoiNeeR @Palpi @Dante0629 @Kiki ((+ aki kimaradt márványról))
 6. Szerintem felesleges, jobbnak tartom én is azt, hogy minden egy helyen maradjon/legyen
 7. mint a márvány lovagrend tagja, támogatom
 8. Keep Yourself Safe, zárjuk le a PK-t, falnak beszélek
 9. Te amúgy csak ezzel tudsz jönni, hogy félelemérzet stb? Elmondtam, okozzatok félelmet a karakteremnek, akár szavakkal akár tettekkel. Alapvetően a jogai nem voltak leközölve a karakternek, nem az hogy pl. balesetezett miatta 2 ember, vagy ilyesmi. Egy kihallgatás miatt miért kellene félnie a karakteremnek? Kényszerítő eszközök használata, stb.. de igazából tényleg falnak beszélek kábé, szóval elengedem a témát, várom a kezelő admint inkább
 10. Várom a PK kezelő mumus válaszát inkább.
 11. Erre nem tudok mit mondani, legközelebb alkalmazzatok olyan módszereket, hogy féljen a karakterem. edit: "plusszban mint emlitettem, az elejetol fogva csak tul akartal lenni az rp-n, ezert rohant fel egybol a karaktered az eloallitoba, csak tul akartal lenni az egeszen" Természetesen, volt már része a karakternek ilyen témában, itt a szerón, ezzel a PD-vel, legközelebb sokkolják le ha a realitásnál tartunk, ezt irl is megteheti bármelyik rendőr. Onnantól kezdve, hogy csak olyan rp volt, hogy segít kiszállni az autóból, de nem tart meg kezével, nem fog rá a bilincsre, békésen megindultam. edit2: Folyamatosan azt hozod fel, hogy így meg úgy félni kellene, és te az IC karaktert az OOC személyhez hasonlítod, hogy "pl. ÉN félnék IRL egy kihallgatástól", egyedi karaktereket hozunk, semmi közünk nincs hozzá IRL, nem vagyok roadman, csak érdekel a téma mint ahogy téged is a PD, te sem vagy LAPD rendőr irl, szóval légyszi ezt felejtsd el, hogy az IC karaktereket az OOC értékekhez sorolod, mert köze nincs a kettőnek egymáshoz.
 12. Bet. Szerintem meg pontosan lehet ennyire bátor egy ember, megvan ennek is a kezelési módja, hogy ne legyen ekkora szája. Nem hirtelen felindulás, nem a PD-vel van bajom, sőt tök normális emberek vannak benne (kivéve 1-2t).
 13. Oké, elveszti. Aztán jön a hőkamera és megnézi hol vagyok, majd követ és ismét rámlockol.
 14. Ha már itt tartunk [22:43:58] [OOC] Porsha Kramer: bátor karakter [22:44:07] [OOC] Logan Flores: verified where Utána nem sokkal történt egy ilyen: [22:52:28] [OOC] Porsha Kramer: voltál már kihallgatáson, vagy csak roadman akarsz lenni rl is? [22:52:32] [OOC] Logan Flores: irl hogy lesz drogfüggőből rendőr? Szimplán megkérdőjeleztem a karaktered, mert véleményem szerint nem reálisan alakítod, és jöhet majd a támadás, hogy én sem reálisan alakítom. Erre válaszolva, beszólogatós a karakterem, tehát amit te "funnak" nevezel, az szimplán a karakterem ilyen természetű, mint korábban a verified néger karakterem, kinda hasonlít rá. MG-re visszatérve, folyamatosan ezt csinálod, megállsz valaki mellett.. meglátod a nevét, aztán ott állsz órákat afkolva, nézegeted mit csinál az adott személy, természetesen egy "4 milliós városba" Nincs közöm hozzád, nincs kapcsolatunk igazából. Nem emiatt reagáltam IC így. Alapvetően benne lettem volna az RP-ben, kicsit pörgetni szerettem volna, mert más dolgom is akadt, másik karakterrel. De a megnyilvánulásaid után, teljesen szánalmasnak és fölöslegesnek tartottam, ezért megtagadtam az RP-t, amire válaszoltad, hogy te ezt így tervezted alapból, mint a képeken is látható. Megkaptam a jailt, ticketet és visz to the lát.
 15. light

  light panasza nojelre

  PANASZ JÁTÉKOSRA Jelenlegi karakternév: Logan Flores Discord név, azonosító: light#7769 Játékos neve: Porsha Kramer Panasz: Szerephűtlen karakteralakítás, OOC minősítés, MG Kifejtés: - Szerephűtlen karakteralakítás Eddig csak külsős szemléből volt szerencsém látni amit a karakterével az említett személy művel, idáig. A kihallgatások során tanusított RP-je melyet minőségétől függetlenül tiszteletből nevezek annak azt bizonyítja, hogy köszönő viszonyban nincsen az általa betöltött szerepkört megigénylő RP tudással. Viselkedése teljesen szembemegy a frakció céljaival, és a múltban Verified karaktertörténetével. - https://imgur.com/a/IUbxO7N Miután kihallgatást kezdeményezett bármiféle formalitás vagy protokoll hiányában, nekilátott szitkozódni IC. Általában egy beismerő vallomást vagy kihallgatást kamera és hangrögzítés előz meg, ennek hiányában viszont számomra magas fordított pszichológiát folytatva leáll beolvasni a karakteremnek. Már ez kapásból ellent mond a karaktere "célorientált" és "megfontolt" tulajdonságainak. Egy ilyen kihallgatás célja hogy beismerő vallomást tegyen az illető, szitkozásával pedig csak ellenszenvet teremt és hallgatást, a frakció által korábban tanusított és más tagok által felépített színvonalat pedig messze nem érinti. Mások pohárral történő dobálása hivatali személyként és egyéb irreális, következmény nélküli viselkedése vezetett arra a konklúzióra, hogy a megvalósított karaktere nem felel meg az általa leírt alapoknak, és összességben káros hatással van a rendvédelmi frakciók imidzsére. A drogfüggőből drognyomozóba tranzícionálás egy számomra nehezen elhihető dolog 3 hónap terápiával, főleg 26 évesen. - MG Egy nyomozó szerepe rendkívül nehéz, főleg ha minőségi RP keretében csakis IC forrásokból viszi előre nyomozásait. Sajnos a panaszolt személy esetében ez nem mondható el, gyakran szemszúróan használja ki a nametagekkel járó előnyöket karakterek azonosításában. A PK-m írása idejében történt ismerősömmel pontosan egy príma példája az esetének. - https://streamable.com/4owgwj - OOC minősítés A legutóbbi RP-nk során a sokadik csalódás után kérvényeztem a kihallgatásos RP beszüntetését, mivel haszna nem lett, és egyszerűen élvezhetetlen volt. Erre kaptam válaszul az üzenetét OOC. Nincs mit ragozni ezen, nincs helye az ilyennek RP-ben, főleg az egyik legnagyobb szintű minőséget megigénylő frakcióban. - https://imgur.com/a/zNC9oMY Csatolmányok: https://forum.octans.hu/forums/topic/1735-porsha-kramer/#comment-7334
 16. light

  helikopter nerf

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: helikopter nerf Discord név, azonosító: light#7769 Ötlet kifejtése: Szerintem túlságosan erős az a helikopter, amit a PD állománya használ. Unfairnek tartom, hogy az operátornak konkrétan a kamera lockolás után, hátra kell dőlnie, eheti a kis kajáját, cigizhet stb. Ráadásul falon keresztül is lockol, egyértelműen nem lehet lerázni, esélytelen körülbelül. Nem értek hozzá, de nem hiszem hogy IRL is így van egy helikopter kamera. (ha már minden PD-s állandóan az irl videókat spammeli) Csatolmányokban szemléltetve lesz, hogy mi is a főbb problémám. Talán az lehetne megoldás, hogyha vissza lenne téve az alap GTA-s kamerára, amihez kell némi "skill" is, a player mozgatná a kamerát, sokkal realisztikusabb lenne.. Esetleg valami item az illegálnak, amivel lehetne blokkolni a helikopter kameráját, őszintén fogalmam sincs, buta vagyok ilyenekhez. Remélem érdemi hozzászólások lesznek, nem akarok veszekedni sem a PDsekkel, elég volt az utóbbi egy-két hétben, normális keretek között szeretném az ötletet meg"tárgyalni". Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Fentebb részleteztem Csatolmány(ok): https://streamable.com/b78xsk
 17. Nincs ertelme, legyen kiveve
×
×
 • Új létrehozása...