Ugrás a tartalomhoz

Richárd

Játékos
 • Hozzászólások

  49
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  5

Richárd utoljára December 7 2021 napon nyert.

Richárd rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

Richárd felhasználóról

 • Születésnap Október 4

Utolsó profil megtekintők

1.465 profil megtekintés

Richárd Eredményei

177

Közösségi hírnév

 1. L O S S A N T O S P O L I C E D E P A R T M E N T "T o P r o t e c t a n d t o S e r v e" FELHÍVÁS Kedves Játékosok! Örömmel tölt el, hogy bejelenthetem, hogy a szerver rendvédelemmel foglalkozó szervezete megnyitja a jelentkezst az #5-21 akadémiai ciklusára. Szeretettel várunk mindenkit, akik érdeklődnek a rendvédelmi szerepjáték iránt. JELENTKEZÉSI IDŐSZAK 2022.01.05. - 2022.01.10. JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK A karaktered a jelentkezés időpontjában legalább 20 éves, de az akadémiai ceremóniára betölti a 21. életévét A karaktered legalább GED-vel (General Education Diploma), vagy US. High School Diplomával rendelkezik A karaktered USA állampolgár vagy tartósan az USA-ban él A karaktered nem rendelkezhet büntetett előélettel Rendelkezel már a jelentkezés pillanatában is működő mikrofonnal Rendelkezel megfelelő írásbeli, és szóbeli készségekkel, jó megítéléssel a közösségben KIT VÁRUNK? A(z) LSPD nyitott minden személy jelentkezésére, függetlenül a korábbi tapasztalotoktól (akár rendelkezik ilyennel, akár nem rendelkezik). Nem elvárás, hogy bármilyen korábbi tapasztalattal rendelkezz, csak az, hogy érdeklődj a rendvédelmi szerepjáték, és a szervezeten belül elhangzottak iránt. Professzionalitásunkra való tekintettel fontos, hogy mindig, minden körülmények között a legjobbat nyújtsd. Szervezetünkben való szerepjáték megköveteli az aktív fórumhasználatot, amiről minden esetben pontos tájékoztatást, segítséget nyújtunk. JELENTKEZÉS MENETE lépés: Háttérellenőrzési nyomtatvány kitöltése lépés: Írásbeli teszt kitöltése lépés: Személyes interjú lépés: Akadémia Háttérellenőrzési formanyomtatvány leadása: Los Santos Police Department alfórum, Karrierek A háttérellenőrzési formanyomtatvány leadásához a pd.octans.hu fórumra nem kötelező a regisztráció, vendégként megtehető. Részletes információk: kattints
 2. Shane a Metropolitan Division tagjaként állította elő Keantay Reeves gyilkosait pár nappal ezeleőtt. Ezzel az akcióval úgy érzem, hogy sikerült lezárnom a karakterhez köthető összes nyitott szálat. A fenti képekkel szeretnék búcsúzni Shane-től, aki a mai nappal kezdődően hosszabb szabadságra megy, hogy el tudjon utazni a szüleihez, és rendezni tudja magában a magánéleti problémáit. Police Sergeant I Shane Norton - End of Watch - 2022.01.04.
 3. Személy neve: Norah Allen - @Afterglow Indoklás: Az alábbi képet hoztam, és külön szimpatikus számomra az, hogy a szerveren készült egy fotózás keretein belül, és nem menyoo segítségével. Csatolmány:
 4. Személy neve: @ghostface Karaktertopik elérhetősége: Indoklás: Szerintem a témában megtalálható képek magukért beszélnek. Láthatóan rengeteg idő és energia van a topikba fektetve, ami maximálisan meglátszik az eredményen. A történetek olvasása számomra rendkívül szórakoztató, és a karakter(ek) fejlődése napról napra nyomon követhető. Csak így tovább, hatalmas pacsi.
 5. Vezetőségi tag neve: @Gergő Indoklás: A megjelölt úriember annyi időt fordít a szerverre, hogy gyakorlatilag a nyitás óta a magánélet és szabadidő kifejezést maximum csak egy karaktertörténet bírálása közben olvashatta. Emellett a PD-ből is becsületesen kiveszi a részét, és mindig lehet rá számítani. Természetesen akkor is, ha akkora nokedlinek kell lenni, amekkorát még a világ nem látott.
 6. @Psycho A téma átnevezésre került az előléptetésnek köszönhetően.
×
×
 • Új létrehozása...