Ugrás a tartalomhoz

Blacktears

Játékos
 • Hozzászólások

  44
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

Blacktears Eredményei

15

Közösségi hírnév

 1. Ami az előző héten kimaradt, találkozás Camilla Bonner a nyereményjátékunk 2. helyezettjével! Életképek Interjúk Szépségverseny Közösségi szemétszedés
 2. Hali srácok! Tudjátok már nagyon jól miért írok, itt az ideje hogy kicsit beszámoljak a hétről. Kezdek megint a meló részével ugyanis ebből volt a legtöbb ezen a héten is. A héten két rendezvény szervezésében is részt vettük és ezen kívül természetesen volt még dolgunk dögivel. Interjúk, programok, tárgyalások, szerkeszteni való plakátok, plakátolás, szórólapozás és sorolhatnám. Szerencsére nem kellett mindnél ott legyek, de ha hat felé szakadnék se sikerült volna, amúgy se. Mint mindig most se panaszkodok vagy magam akarom sajnáltatni, élvezem ezt és mivel a hetem elengedhetetlen része így ezt is megírom nektek, olvasóim. Magánéletemben nagyobb a pangás mint valaha, sajnos. Haza tényleg csak enni és inni járok vissza illetve persze aludni na meg reggelenként szinten tartó edzéseket végezni. Lényegében ugyan az zajlik ilyen téren már két hete körülbelül. Próbálom magam abban a kevés időben amit otthon töltök lekötni valamivel, de java részt csak sorozatozok és az alatt el is alszok már esténként. Haha kicsit tényleg olyan vagyok, mint egy öregember ilyen téren. Szerencsére addig jó amíg csak ilyen téren. A jövő hét vége lazítós lesz ugyanis nem nagyon leszek a városban, vissza nézek kicsit újfent Spanyolországba. Kell egy kis kikapcsolódás és lazítás, na meg kezdem úgy érezni, hogy alig használom a nyelvet, hogy romlik a nyelvismeretem is. Régóta az államokban élek és csak alkalomadtán tudtam használni, így kicsit félek, hogy romlik a nyelvtanom vagy a kiejtésem. Na de ennyi voltam a hétre, köszi ha beleolvastál. Stay handsome bros!
 3. Nyereményjátékunk győztesei! A második helyezettel a héten találkozunk! A 10.000$ nyertesével Sorame Namakival! A főnyeremény nyertesével, Oscar Reyel! Életképek Autó szépségverseny
 4. Hello, drága barátaim! Lassan túl vagyunk egy újabb héten és már nagyon vártam, hogy írhassak nektek. Viszont hosszú bejelentkezés a mai se lesz, ugyanis huszon éves fejem ellenére eléggé egysíkúvá kezd válni az életem. Munka, egy kis kikapcsolódás, majd alvás. Nem igazán így képzeltem el a dolgokat, de örömmel csinálom éppen ezért nem is bánom, hogy ilyen utat vett az életem. Ma megváltunk egy pár kollégától, de ez sajnos, vagy jelen esetben nem sajnos, de ilyen. Volt egy apró motorbalesetem, de szerencsére hamar össze tudtak kaparni. Innen is köszönöm az érkező FD-s kollegának az ellátást. Sajnos a szenvedélyem a motorok iránt néha fájdalmas és veszélyes, de ennyi kockázatot megér szerintem. Kevés dolog van mostanában ami ki tud kapcsolni és a kétkeréken való gurulás pont egy ilyen dolog. Ezért sem tervezem a közel jövőben elhagyni ezt a tevékenységet. Mostanában elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen lehet otthon, Spanyolországban illetve hogy lehetnek a rég nem látott ismerőseim. Nagyon elmerülni nem tudtam ezekben a gondolatokban, csak most miközben ezeket a sorokat írom. A sok munka mellett a blog segít egy kis időre kiszellőztetni az agyam, és kiírni magamból a gondolataimat. Köszi hogy ezen a héten is elolvastatok srácok! Stay handsome bros!
 5. Szervezeti élet Rally verseny Előkészülés, kocsik importálása. Rendezvény napja Későbbiekben bővül.
 6. Mint te is írod a dolog összetett, és nem is azt mondom, hogy ez okozza 200 player felszívódását. Viszont maga a tény, hogy az olyan ötletek mint ez, amik a kezdőbb játékosoknak adnak egy kis támaszt és egy olyan érzést, hogy "de jó hogy ez is bent van" nem túl sok van. Illetve ami van az is megkapja a felesleges státuszt és el lesz felejtve. Ha színes RP közösséget akarunk akkor nem csak a közép-hardcore rpskenek kell kedvezni, mindamellett, hogy én inkább sorolnám magam ebbe a metszetbe, mint a kezdő szerepesek közé. A 10-20 player akik meg a kreatív munka miatt inkább választják a sima kiadást mint a szervert annak száma pedig nem fog csökkenni érthető okokból, maximum nőni. Engem tényleg érdekelne egy olyan tervezet amiben még az egyik fórumposztban szó volt, hogy bizonyos emberek milyen ötletekkel ráznák fel a szervert. Ugyanis nagyon sokszor látni, hogy mivel nem tennék. A nézeteltérések ellenére, ha van egy tervezet erre, tényleg szívesen átolvasnám, állásponttól független ugyan úgy érvelnék a ti ötleteitek mellett, ha tényleg látnám értelmét. Szóval ha van ilyesmi és kaphatok hozzá linket azt elfogadnám, köszönöm.
 7. Pontosan tudom, hogy bizonyos dolgokat meg lehet csinálni az alap játékkal, jobb minőségben. De gondolom sejted, hogy amíg ezeket csinálja az ember addig nem feltétlen fog a szerveren tartózkodni. Ebből pedig remélem le lehet venni mire gondolok.
 8. Hát ez eléggé túl van szerintem dramatizálva. Aki le akarja RPzni a karaktere érzelmeit az eddig is megtette és ezután is megfogja. Aki meg eddig sem törődött vele az elintézte egy mosolygós fej beírásával és ezután se fog foglalkozni vele, ha ilyesmi bekerül. Viszont aki meg úgy érzi, hogy karaktere egyénibb lenne ezekkel az eszközökkel, vagy csak jobban behúzná a játékba attól csak azért elvenni ezt a lehetőséget, mert mindent le lehet RP-zni, hiba volna szerintem. Mindent le lehet RPzni, szóval a szerver fejlesztését akkor abba is lehetne hagyni, mert bent van a világ, innentől fogva mindenki azt RP-z amit csak akar.
 9. Facefinder képek, élményképek részletesebben, élettelibbnek mutatnának. Ezenkívül egyedibb megjelenést nyújtana a karaktereknek. Szinte mindent le lehet rp-zni ergo akkor maga az anim rendszer is teljesen felesleges. Abszolút támogatom az ötletet, mellé még járási stílusok illetve olyan anim, vagy valami eszköz is bekerülhetne amitől mozogna a karakter szája. Ez a videós munkákat könnyítené meg.
 10. Sziasztok! Bár mondhatnám azt, hogy ez a hét lassan, ráérősen és kényelmesen telt el, de ha ezt tenném akkor hazudnék nektek. Azt meg nem igazán szeretek. Mostanában minden hét sok munkával telik és sajnos ez alól nem is nagyon lesz kivétel srácok. Rengeteg ötletünk van és emellé még bejön az a sok megkeresés és üzleti lehetőség amit kapunk. Még a végére se értünk, és ha így folytatjuk nem is fogunk sose, mert mindig lesznek új jelentkezők. Szerencsére szuperül üzemelünk egyenlőre és nagyon-nagyon jó irányba haladunk. Magánéletemben sajnos semmi nem történik, reggelenként mikor kelek otthon elvégzek pár szinten tartó gyakorlatot. Ezen kívül sikerült beszereznem egy nagyobb garázst és pár kerti tárggyal feldobtam az udvar hangulatát. Szerintem sokkal hangulatosabb lett így a kert, sokkal jobban ki lehet így használni! Ezen kívül beújítottam egy új garázst is, későbbi munkákhoz és egy két autó tárolása miatt. Mostanában nem vagyok túl jól lelkileg, persze erről igyekszek senkinek se beszélni vagy kimutatni az érzéseim. Sose szerettem, ha pátyolgatnak, lehet ez abból fakad, hogy nem igazán tartom magam családcentrikusnak. Fogalmam sincs, de az biztos, hogy mostanában ha nem is mutatom ki fejben nem teljesen vagyok önmagam. Lehet a sok munka is rátesz erre az érzésre, remélem a későbbiekben változik fog ez majd. Remélem nektek jobban, kiegyensúlyozotabban indul az év mint nekem, és mindenki tud azzal foglalkozni amivel szeretne. Én viszont ennyi voltam a hétre, sziasztok! Stay handsome bros!
 11. Ha magába csak azt a csomagot nézem amit beküldtek, egy két dolgot én is elleneznék, egy két dolgot meg úgy gondolom elférne a szerveren. Nem szeretném részletezni mit miért tartok relevánsnak, ugyanis inkább reagálnék magára a jelenségre ami a szerveren és ezen a topicon zajlik. Jobban egyet se érthetek azzal amit realciarabanks leírt előttem. Jómagam is azt preferálom, ha RP-s közeget akarunk olyan tevékenységeket kell behozni a szerverre ami RP-re készteti a játékosokat. Viszont, olyan mechanikák, fejlesztések is kellenek amik behúzzák a kezdő játékosokat és a régi, hardcorabb RP-seknek is adnak egy time-to-time kikapcsolódási lehetőséget. Nincs semmi baj azzal, ha valaki nem a legmagasabb szintenek RP-zik ameddig kellő odafigyeléssel az ic konfliktusok sincsenek elhanyagoltan kezelve és nem kell hanyag RP miatt admint hívni. Nyilván minél több "kezdő" RP-s van egy szerveren annál nagyobb az esélye, hogy ilyen szabálytalanságokba fut az ember, de mint ahogy előttem írták lehet edukálni a játékosokat. És ezek az extra tevékenységek, alapmunkák igen is húznak be playereket. Egy példa erre amikor volt egy topic az alapmunkák bővítéséről és le lett az is húzva, hogy minek, meg hogy felesleges. Mert leRPzheted a hobbijaid nem kell több forrás ahonnan az ember pénzt kereshet. Ja, csak aki grindeolni akar az úgy is a legjobban fizető hobbit fogja órákig farmolni és nem az a másik mondjuk 9-et ami csak fun és lehet még RP-re ösztönözné a kezdő játékosokat. Ha tetszik ha nem abban is van realitás amit kekefiu írt. Szerintem itt mindenki tud legalább egy olyan szervert mondani ahol egy admin miatt szinte a kihalás szélére, és későbbi kihalásra is került a szerver. Vagy ha azt nem is de, olyan frakciót ahol egy vezető beosztású player mentalitása, úgy elb*szta mások játékélményét, hogy inkább otthagyták a frakit, vagy mivel a szívük lelkük ölték a frakcióba az egész szervertől elment a kedvük. És egy-egy emberről beszélek, nem egy egész csoportról. Igen is, sajnos vannak olyan emberek ezen a szerveren akik annyira ellenségesek, rosszindulatúak, hogy minden ötletükkel is több kárt tesznek mint hasznot. Nem mutogatok ujjal senkire se, biztos van olyan akinek miattam ment el a kedve a játéktól, ha így van sajnálom, nem volt szándékos. Viszont azt mondom, hogy igen is van súlya annak, hogy ki mit, milyen stílusban ír le. Valószínűleg nem leszek népszerű ezzel az állásponttal úgy, hogy egy pár ötlet bekerülését ebből a csomagból én is ellenezném, de jó lenne, ha felfognánk, hogy ez a stílus amit egyesek képviselnek nem célravezető.
×
×
 • Új létrehozása...