Ugrás a tartalomhoz

senti180

Játékos
 • Hozzászólások

  94
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  4

senti180 utoljára Szeptember 18 2021 napon nyert.

senti180 rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

4 követő

Utolsó profil megtekintők

1.168 profil megtekintés

senti180 Eredményei

179

Közösségi hírnév

 1. Egy draga baratom megkert hogy irjak ide, szoval: Gondolom FiveM-en lattatok az NPC forgalmat, ott pedig nativan tamogatott. altV-n ez nem igy van, nagyjabol szinte lehetetlen megcsinalni ertelmesen. Egyebkent is csak a GTA logikajat lehetne alkalmazni a pedeken, ami azt jelentene hogy sik hulyek lennenek es egymasba vagy beletek mennenek mindig.
 2. Iqbaal állítása teljesen helytálló. 18 ember jelenleg a frakció tagja. a google táblázatok képességeinek hála egészen a nyitásig vissza tudunk menni, akkor 36 fő volt a frakció tagja. így indultunk 2 fő alosztállyal (metro (air, swat, cs egyben), gnd), és 1 adminisztrációs osztállyal (PTB-RED), és így sem tudtunk megfelelően feltölteni ennyi alosztályt. ti ehhez képest 6 alosztállyal indulnátok, ami a mi vezetésünk alatti felső, 52 főre sem lenne megfelelő (ha mindenki alosztály tagja arányosan elosztva, akkor egy alosztályra 8 fő jutna) ha a jelenlegi 18 emberrel számolunk, akkor arányosan elosztva 3 ember kerülne minden alosztályba, ha mindenki alosztály tagja. ugyanez 36 főnél 6 fő / alosztály. akárhogyis nézzük, még a 8 fő is kevés lenne egy alosztály rendes működéséhez, az alosztályok számán szerintem csökkentenetek kellene. tényleg nem ellened vagyok ezrah, remélem ezt te is érzed, viszont nem gondolom hogy ebben a formában a frakció jól tudna működni. csak hogy a pályázatot védjem is, leginkább a copy pasta hülyeség ellen: nyugi mindenki, nem másolták a pályázatot sehonnan, ők írták. az meg, hogy nem vették a fáradtságot a pályázat aktualizálására, ez van *shrugs*.
 3. ismerlek és bár már kb jó viszont ápolunk, nem hiszem hogy sikeresen tudnád vezetni a frakciót amikor a pd vezetőségének része voltam - bár privát vezetőségi beszélgetéseket nem adhatok ki -, annyit elmondhatok, hogy rengeteg panasz érkezett rád mind a frakciótagok, mind a vezetőség irányából, rövidesen a pd vezetőség elhagyása előtt volt egy megbeszélésünk veled, ahol meggyőztél minket aktivitásodról ámbár nagyjából kettő hét múlva odáig fajult a dolog hogy a frakcióból eltávolításra kerültél, emellett tiltólistára is kerültél - ugyan ekkor már nem voltam a frakció vezetőségének tagja, bizonyosan nem ok nélkül kerültél tiltólistára -, illetve én is tapasztaltam felőled olyan magatartást, ami nem összeegyeztethető egy frakció vezetésével. mindezt nem azért írom, mert nekem is szándékaim vannak a frakció megpályázására, dehogy, több szívroham közeli állapotom volt a kb féléves pályafutásom alatt mint bármikor máskor. őszintén remélem hogy cirka másfél hónap alatt megváltozott a véleményed. sok sikert a pályázathoz.
 4. nem jatszok a szerveren mar, de ha az sd-t es adamb-t egyutt latom abbol csak jo dolog szokott kisulni, szoval en pl nem ertem hogy miert ne kerulhetne be
 5. Szeretnéd látni a több oldalas doksijainkat amiket vezetőséggel tartott megbeszélések alatt használtunk segítségnek, azért, hogy jobb legyen a szerver?
 6. Személy neve: pufika Frakció: POCG Indoklás: pufika remek hozzáértésével vezette a frakciót, magas színvonalt képviselve. Csatolmány:
 7. köszönöm a lehetőséget, zárható
 8. Szerintem csak szimplan meg kellene erteni, hogy a szerepjatek a ket (vagy tobb) fel kolcsonos donteseibol all, es nem abbol, hogy a /dice melyik szamot adta.
 9. ha írok ide valamit, azt te látod??🙀

  1. Mutasd az összes hozzászólást  %s több
  2. Kolbász
  3. senti180

   senti180

   nemtudom láttátok-e már a https://tools.octans.hu -t, érdemes kipróbálni

  4. Kolbász

   Kolbász

   jó cucc, én már használtam párszor

 10. tudjuk hogy nem irónia volt, te lajhár...
×
×
 • Új létrehozása...