Ugrás a tartalomhoz

Disprove

Játékos
 • Hozzászólások

  127
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  6

Disprove utoljára Október 26 napon nyert.

Disprove rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

5 követő

Disprove felhasználóról

 • Születésnap 1999-06-11

Utolsó profil megtekintők

863 profil megtekintés

Disprove Eredményei

277

Közösségi hírnév

 1. Semmi köze nincsen a BTC-nek ahhoz hogy tudjatok érvényesülni, csak a helyzet az hogy ti vagytok azok akik telibesz*rják a kapcsolatteremtést a többi játékossal kereskedelmileg. És így nehéz lesz érvényesülnötök. - És ha nincs igazam nyugodtan cáfolj meg - küldj ide pár képet arról hogy mennyi illegális kereskedelemben vettetek részt, nyugodtan cáfolj rá bármire, de fogd vissza magad a személyeskedéstől és a provokálástól mert undorító volt a megnyílvánulásod. Az edzőteremnek nincsen köze ahhoz hogy egy illegális frakció mennyi pénzt kereshet ha RP-zik, itt arról van szó hogy ti mennyi effortot fektettek abba hogy legyen bevételetek. Ahelyett hogy rávágod az emberekre hogy nem érdekli őket az edzőtermed, inkább kérhettél volna helyette segítséget akár TŐLEM - vagy bárkitől aki amúgy ért hozzá. Halál komolyan mondom hogy besegítettem volna nektek és még részesedést sem kértem volna belőle, és csak azért hogy megmutassam nektek hogy normális marketinggel és hozzáértéssel simán szerezhettek bevételt a termetekből. Másfelől mi az hogy telibeszarjuk a realitást és BTC-t farmolunk 0-24? Gondolkodj már egy keveset. Mióta kell szaktudás a BTC farmoláshoz 2021-ben? Mi az oka amiért egy jobban menő banda - akik egy viszonylag "anyagiasabb" gettóban élnek - és amúgy INFORMATIKAI SZAKTUDÁSSAL RENDELKEZNEK. (csak hogy a saját karakteremet említsem a története alapján) ne legyen képes arra - hogy ha megvan rá a pénze vegyen bányászgépeket és pénzt termeljen? Nem értelek titeket hogy a BTC hogy jön ahhoz - hogy ti kapcsolatokat építsetek ki illegális frakció létetekre, és mondjuk tovább passzoljátok profittal a terméket amit megvesztek.
 2. Hát erről beszélek, attól mert valami legálisnak tűnik attól az még nem legális hogyha a háttérben bűnözésből befolyó összegekből épült fel az egész. Az ilyen bizniszek pontosan addig legálisak ameddig le nem buknak azzal hogy mire vezethető vissza a felépítésük. Kihagyod a történetből azt a részt, ahol az ilyesfajta bizniszeket ugyanúgy bezárják és a tulajdonosaikat előállítják még akkor is ha alapvetően életükben nem volt közük a háttérben megbúvó illegális cselekmények sorozataihoz, mert mint ahogy leírtam csak azért mert valami legálisnak tűnik az még nem legális. Attól mert a klón iphone 11-em eredetinek tűnik attól még nem lesz az. Ezek a szervezetek addig tudnak életben maradni, ameddig fenntudják tartani a látszatát annak hogy valamit legálisan üzemeltetnek. Tehát a válaszom még mindig ugyan az. Aki legális munkából akar megélni illegális bűnözőként annak felesleges illegális bűnözőt RP-znie. Attól mert valamit legálisnak tűntettek fel attól az még nem lesz az. Max nincs az adott esetben bizonyíték arra hogy illegálisnak minősítsék, vagy bűnszervezethez köthessék.
 3. Ezt nem tudom pontosabban megfogalmazva leírni. Ha van egy illegális frakció, akár egy banda, akár egy bűnszervezet akkor nekik ne az legyen a céljuk hogy legális bevételforrásból gazdagodjanak el, mert akkor nincs értelme annak hogy illegális cselekményeket hajtsanak végre. Ott vannak nektek a "made man"-ek, nekik kábítószerterjesztéssel is kellene foglalkozniuk ha jól tudom. Foglalkoznak vele? Eladják a drogot? Ezt csak azért kérdezem, mert önmagában a drogok eladásából is jó pénzt lehet ám csinálni, és a frakció leírásotok szerint is nekik nagyon komoly pénzeket kéne a frakciótokba belevinni. Nem kell egész bitcoinokat költeni kábítószervásárlásra, és bőven visszalehet kereskedni azt az árat amit befektettek, de lefogadom hogy a made manejeidnek fegyverkereskedelemmel is kellene foglalkozniuk - ebből kifolyólag meg simán megtermelhetnék a frakciókasszátok 80%-át, csak (gondolom) valamit nem jól csináltok ilyen téren. Tudom hogy elméletileg nektek nincsenek miner gépeitek, de akkor meg felkellene vennetek a kapcsolatot olyan személyekkel akiknek vannak, és üzletet kötni velük. Magánszemély nem tud illegális NPC-től semmit sem venni, ha kötnétek üzletet olyan emberrel aki ad nektek mondjuk bitcoint - fegyverért cserébe, az már nektek instant egy jó biznisz lehetőség lenne. Ez csak egy tipp a sokból.
 4. Milyen tuning kell az RP-dhez? Spoiler nélkül nem tudsz RP-zni? Csak mert nem értem ezt a választ. Mert ha azt mondod hogy tuningautós versenyzőt akarsz RP-zni amihez kell a tuning, de lusta vagy pénzt szedni hozzá, akkor én meg le CK-zom a karakterem és írok egy új karaktertörténetet amiben lefogom írni hogy egy Kuwaiti olajkereskedő dollár milliárdos vagyok, aki azért érkezett Los Santosba hogy a villájában lakjon az udvarán 30 sportkocsival. És majd akkor utána megkérem az adminokat hogy addolják le nekem mindet, mert én amúgy szerepjátékozni szeretnék, de lusta vagyok pénzt összeszedni bármire is.
 5. Tehát akkor szerverindulás óta pontosan hányszor voltatok nyitva? Egy edzőtermet nem csúcsidőben kell kinyitni, hanem amikor tudjátok, lehetőleg minél többször, mert ez nem egy diszkó - hanem egy olyan helyszín ahol jönnek - mennek az emberek. A megállapodás része nem -3% volt hanem az hogy egy konkrét árrésen legyetek velük, hogy egyikőtöknek se legyen problémája a későbbiekben. Többször is Ryanék alá adtatok szerelés ügyileg és ezt sok ember megtudja mondani, és ez teljesen IC ügy, ők nektek ezzel is segíteni akartak, csak nem éltetek vele. Ahogyan te magad is mondtad, mert ott voltam. "Adunk neki egy hetet és meglátjuk" ez az egy hét négy napig tartott és elkezdtetek a saját árrésetek alapján dolgozni. Pontosabban az alá adni mint amit megbeszéltetek. Szeretnék veletek, meg amúgy mindegyik illegális frakcióleaderrel leülni szóban beszélni akik úgy érzik hogy nem tudnak (ILLEGÁLIS RP-VEL) pénzt keresni. Mert amúgy alapvetően én továbbra is a tuningárak megtartása miatt írtam ide, és azért mert hülyeség az hogy illegális rp vel nem lehet pénzt keresni. Legális bizniszekből valóban vannak olyan bizniszek amik segítségre szorúlnak (éttermekről van szó) de egy illegális frakció ne akarjon már legális bizniszekből megélni, mert akkor nem értem hogy minek illegális. Frakcióchatben és privátban nyugodtan lehet felém jelezni aki szeretne az illegális megélhetéssel kapcsolatban beszélgetni. A tuning meg azért drága hogy ne legyen mindenkinek. Ha erről bővebb kifejtést szeretnétek akkor keressétek vissza a múltbeli 4-5 leírásomat amivel a tuningárak mellett érveltem.
 6. Az edzőtermetek hányszor volt nyitva a szerver indulása óta? A szerelőtelepetek teljesen jól profitált volna ha tartjátok magatokat egy megállapodáshoz, és nem kezdtek el belemenni abba az árlenyomós piacromboló játékba amit a többi kezdett el produkálni. Mindennek megvan az oka. Mi van a csempészszéfetekkel? Mi van a tagjaitokkal? Miért nem tudtok közösen előrehaladni? Ha nincs BTC-tek akkor összekéne dobnotok pénzt rá. Amióta 1BTC-t 40-50 ezerért lehet venni szerintem senki nem mondhatja hogy drága. És hagyjuk azt hogy arra sincs pénzetek mert ha vagytok tizen egy frakcióban és 10 órát egyhelyben álltok, vagy csak RP-ztek, már azzal is passzívan bejön nektek annyi pénz amennyiből tudtok venni egy bitcoint. Én ezeket nem kötekedésből mondom, látni szeretném hogy mi az oka annak amiért nem tudtok illegális frakcióként pénzt összeszedni RP-vel. És segíteni is szeretnék, de nem úgy hogy a kezeteket fogom, és olyan tanácsokkal látlak el titeket amivel saját magam alatt kezdem el vágni a fát. Azon nem gondolkodtatok hogy az edzőteremben ne havi bérletet áruljatok hanem napi jegyet? És mondjuk minden napszakra legyen egy emberetek aki kitudja nyitni? Meg mondjuk legyen ott egy olyan illető aki ért is ahhoz amit ott csinálni kellene? Tényleg ne vegyétek támadásnak, mert én nem titeket támadlak hanem azt a rendszert védem amivel pénzt tudnátok keresni ha akarnátok.
 7. 360 ezret keresett három nap alatt a frakcióm pure illegál RP-vel. Hozzá kell tennem hogy annak a 90%-át egyedül én kerestem meg, mivel én bizniszeltem le szinte mindent, de a lényeg ugyan az. Az aki nem keres pénzt az pont azért nem keresi mert olyan melót végez amiben alapvetően nincsen jelentős pénz, nincsen haszon. Aki pedig illegális frakcióban nem keres pénzt, az azért nem keresi mert nincsen üzletiérzéke, nem képes eladni senkinek semmit. Ilyenkor jön le az hogy kinek van tényleges hozzáértése az illegális pénzkereséshez, és ki az aki csak a karakterét tudja maximum eljátszani. [15:15:01] [I] David Serrano Guerra átadott Neked 2,400 dollárt. [16:06:37] [I] David Serrano Guerra átadott Neked 4,500 dollárt. [16:08:35] [I] David Serrano Guerra átadott Neked 900 dollárt. [17:05:59] [I] David Serrano Guerra átadott Neked 3,600 dollárt. [17:34:47] [I] Jayce Shirokawa átadott Neked 15,400 dollárt. [17:54:47] [I] David Serrano Guerra átadott Neked 2,500 dollárt. [18:18:22] [I] Ontrel Anderson átadott Neked 27,000 dollárt. [21:23:09] [I] Eric Igarashi átadott Neked 10,000 dollárt. [21:47:00] [I] Eric Igarashi átadott Neked 22,000 dollárt. 88,300$ jött be a tegnapi napon (csak nekem) a saját illegális RP-mből. Ebben nincsen benne az a passzív összeg ami a frakciómba folyik be alapvetően. Ebben nincsen benne az az összeg amit hetente kapok a legális bizniszekből. Ha ezek után sem érti meg senki, hogy itt nem azzal van a baj, hogy mennyit lehet keresni, hanem azzal hogy ki képes pénzt keresni és ki nem, akkor tényleg menthetetlen ez a téma. Ideje lenne abbahagyni a tuningárakon való fennakadást, és elkezdeni ténylegesen pénzt keresni. Mert úgy valóban nehéz lesz, hogy ha mindenki csak a csodát várja, és senki sem csinál semmit. Azért drága a tuning - mert egy luxuscikk, olyan dolog ami egyediséget ad az autóinknak. Ha mindenki feltuningoltathatja az autóját teljesen 30.000 dollárból, akkor adok egy évet a szervernek és beköszönt a SeeMTA stílus. Aki úgy érzi hogy sok idő legálisan pénzt megkeresnie az autótuningjára az folytasson illegális tevékenységet. Aki meg illegális tevékenység végzése közben sem képes annyi pénzt szerezni amennyiből tuningoltathatná az autóját az ne illegál RP-zzen, mert nem ért hozzá. Jó lenne erre a témára végérvényesen pontot tenni - bár úgy is tudom hogy ez a topik minden hónapban elő fog jönni, és mivel én alapvetően közösségcentrikusnak tartom magam ezért úgy vagyok már vele hogy leszarom, csak akkor ne legyen rinyálás senkifelől ha esetlegesen emiatt olyan szintre kerülnek a tuningárak ami után minden ember shakotan kipufogós ruinerekkel és egyéb szarrá tuningolt autókkal tudnak majd járkálni. Senki ne panaszkodjon majd amikor baszhatja az egyedi autóját mert az a fogalom hogy egyediség az megszűnik majd létezni. Az lesz az egyediség ha az autód nem néz ki sehogy, mert mindenkinek lesz legalább egy szarrá tuningolt kocsija amivel flexelhet majd a városháza előtt, vagy mondjuk a horgászós placcon. Úgy érzem eleget védtem már tuningautókkal foglalkozó banda leader létemre azt, hogy miért nem jó ötlet levenni a tuningolások árait, egyszerűen nem tudok mit csinálni ha ezek után sem értik meg emberek azt, hogy miért kell egy luxuscikknek magas árakat megadni. Majd remélhetőleg belenyugszok abba, hogy a kamionsofőr is tuningolt kriegerrel mászkál.
 8. 2021/11/26 - 2021/11/28 Újabb verseny - és előrelépés.
 9. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Az italboltokban lehessen chipset vásárolni. Discord név, azonosító: Disprove#3739 Ötlet kifejtése: Lehessen az italboltokból chipset vásárolni. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Mert a valóságban is lehet venni az italboltokban rágcsálnivalót (legalább chipset) Csatolmány(ok): Videó arról hogy miért legyen megvalósítva az ötletem:
 10. Hétköznapok Ren amikor éppen nem az utcán szórja a cuccot, akkor az átlagos hétköznapi életét éli. A haverjaival lóg, és az autóját fejlesztgeti / szépíti. Költözés A Del Perroi lakótelepen élőknek egy ideje elkellett hagyniuk a lakásaikat az egész panelsorra kiterjedő rovarírtás, és felújítási munkálatok miatt. Ren szintén az ottlakókhoz tartozott, ezért egy hétig kellett magát meghúznia egy nem messze fekvő motelsor egyik szobájában. Miután a munkálatok és a rovarírtás is befejeződött Ren összepakolta a cuccait - hogy visszaköltözhessen az eredeti otthonába.
 11. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: WN-es riportokat lehessen kikapcsolni. Discord név, azonosító: Disprove#3739 Ötlet kifejtése: A Weazel News-os riportokat lehessen kikapcsolni, vagy legyen megcsinálva úgy - hogy csak járműben lehessen őket látni. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Tönkreteszi az RP szituációt. Csatolmány(ok):
 12. Ja-ja, arra gondoltam. Mert én meg a spanjaim mondjuk életünkbe nem hallottuk hogy a füvet gasnak emlegette volna bárki is mondjuk anno a péntek éjszakai deákterezéseknél amikor még tinédzserek voltunk. Nekem mondjuk pont hogy a ganja cringe, de ez emberfüggő. Jó azért hogy van olyan ember ezen a szerveren akivel ténylegesen ellehet beszélni ilyenekről
 13. A leírásban vannak azért egy-két helyen olyan dolgok amiket valószínűleg külföldi leírásokból gyűjtöttél össze (itt leginkább csak pár szlenges megnevezésre, valamint összetevőkre gondolok) mivel egy adott anyag összetevője és a bázisa is nagyban függ attól - hogy milyen országban gyártják azt le. Minden országban más az átlagos bázisa a szintetikus szereknek - mivel például egy kikötővárosban mint hollandiában sokkal egyszerűbb metilonhoz, valamint olyan kozmetikai szerekhez jutni, amikből minőségibb - jobb MDMA készíthető. Ez azt jelenti hogy ott az átlagos elkészítési módja is teljesen más és a bázisa is másra épül. Amfetaminnál szintúgy. Ha magyarországi példát akarnék mondani, itthon például kimondottan jó spurit lehet kapni, mivel teljesen más módszerekkel változtatják a PH értékét is a készülő anyagnak, és teljesen más bázis alapján kezdik el főzni, amitől 50%-os tisztaság alatt tényleg csak a nagyon lepusztult - nagyon csóró környékeken lehet hozzájutni. Ettől függetlenül viszont a leírás kimondottan jó - és amúgy örülök hogy nem kellett nekem leírnom ezeket. Amit még esetleg hozzáadhatnál az az, hogy amúgy a hallucinogének az arra hajlamos embereknél nem rövid távon, hanem akár egy-két használat után is kialakíthatnak egy olyan komoly mentális pszichózisos fázist - ami akár permanens megmaradhat az egész életében. Ezt a gombázók - és a bélyegesek körében "permanens fless betegségnek" (angolul permanent trip disorder) hívják. Erre gyógymód nem létezik, és ha valaki balszerencsés és egy ilyet összeszed az kábé saját magát ítéli halálra mentálisan. Ezt csak azért írtam le mert független attól hogy a játék 18+-os, azért nem szeretném hogy bármilyen leírás - vagy játékbeli szerepjáték rávigyen egy tinédzsert arra hogy mondjuk elkezdjen füvezni, meg mindenféle fost próbálgatni az életében kíváncsiságból. Vannak emberek akik 10+ évig füveznek és semmi bajuk - és vannak olyan emberek akik 1 használat után tönkrebaszhatják az életüket velük. Na de a lényeg az, hogy nem szoktam leírásokhoz kommentelgetni, de ebben nem tudok kifejezetten bármi problémát találni - és jól összeszedted a dolgokat. Remélem sokat fogod frissíteni, mert ez egyenlőre egy teljesen korrekt leírás.
 14. Aranyélet Ren végre talált magának és a brigádjának megbízható elosztót - így az elkövetkezendő napjai bulizással és terítéssel teltek.
×
×
 • Új létrehozása...