Ugrás a tartalomhoz

Tyreek

Játékos
 • Hozzászólások

  335
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  8

Tyreek utoljára Február 8 napon nyert.

Tyreek rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

5 követő

Tyreek felhasználóról

 • Születésnap 1998-08-19

Utolsó profil megtekintők

1.248 profil megtekintés

Tyreek Eredményei

448

Közösségi hírnév

 1. beerrow_local beerrow_world prop_cs_beer_bot_40oz_03 v_ret_ml_beerjak2 prop_cs_beer_box apa_mp_h_str_avunitm_03 apa_mp_h_str_avunits_01 apa_mp_h_stn_sofacorn_09 apa_mp_h_stn_sofacorn_07 bkr_prop_clubhouse_sofa_01a bkr_prop_coke_table01a bkr_prop_weed_table_01a ex_office_swag_drugbag2 gr_prop_gr_target_02b imp_prop_impexp_mechbench imp_prop_impexp_hub_rack_01a ng_proc_food_bag01a prop_airhockey_01 prop_bench_01a prop_bench_08 prop_bench_02 prop_burgerstand_01 prop_cctv_cam_01b prop_clubset prop_fan_01 prop_food_bs_tray_02 prop_food_cups2 prop_foodprocess_01 prop_fragtest_cnst_01 prop_ld_barrier_01 prop_ld_farm_couch01 prop_ld_farm_chair01 prop_ld_farm_table01 prop_monitor_04a prop_monitor_li prop_off_chair_01 prop_office_phone_tnt prop_paint_stepl02 prop_picnictable_02 prop_rub_binbag_01b prop_sh_mr_rasp_01
 2. #FREEHOMIE #BARRIO13
 3. Bekerül a holnapi patchbe, ja.
 4. A legjobbakat szeretném kívánni, nyomjátok meg ha sikerül!
 5. Hiányoltam is. Egyértelmú AdamB spanom, kell ez ide!
 6. Nyomjátok barim, sok sikert!
 7. OOC INFORMÁCIÓ: Célunk, hogy megpróbáljuk fenntartani a szerepjáték magas színvonalát, és valósághű képet adjunk nektek, egy sureño utcai bandáról. Ha szeretnél velünk játszani, megszeretnéd közelíteni a bandát egyszerűen keress fel minket Rancho, Jamestown Street környékén, lehetőleg olyan háttértörténettel, amely reálisan lefedi egy tinédzser életet a bandán belül. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged nyugodtan keress fel minket fórum - discord üzenet formájában. @[email protected] A frakcióvezetőség fenntartja a CK engedélyt a frakción belüli minden egyénnek és azoknak, akik a frakcióba kívánnak tartozni.
 8. Tyreek

  South Side Barrio 13

  South Side Barrio 13 a Jamestown Village kormányzati lakásprojektejeiben megtalálható Los Santos délkeleti részén. A 23rd Street Flats Barrio a Roy Lowenstein Boulevardtól és a Dutch London Streettől a Dutch London Street és a Carson Avenue között húzódik. A Barrio 13 banda eredetileg a South Central Hang Out Boyz 13 (SC HOBZ 13) klikkje volt, egy régóta fennálló Ranchoi utcai banda, amely a Roy Lowenstein Boulevardon és a Carson Avenue-n működött. A Barrio 13 eredetileg hat mexikói-amerikai tinédzserből állt, akik Dél-Ranchóban nőttek fel, és nagy hatással voltak rájuk a szomszédos Sureno bandák. 2004 végén indultak, de tíz évvel később, 2014 elején a Rancho Flats tönkrement. Kivált a nagyobb utcai bandából azzal a szándékkal, hogy megalakuljon, miután több heves viszályba keveredett a Hang Out Boyz más klikkeivel. Barrio 13 heves rivalizálásban találta magát a Hang Out Boyz Carson Locos klikkjével a Jamestown Village lakásprojektek miatt, amelyek a Jamestown utcában, a Carson Avenue közelében találhatók. Mindkét banda azt állította, hogy a Carson Avenue a területük része, ami heves rivalizálást és rossz vérzést okozott. Sokan meghaltak e halálos rivalizálás következtében, köztük ártatlan bámészkodók is, akiknek nem volt kötelékük bandához. A South Side Barrio 13 banda élén jelenleg mexikói amerikaiak és mexikói bevándorlók állnak, akik tizenéves koruk végén és húszas éveik közepén járnak, akikre a környék eredeti bandatagjai hatottak. Az utcai banda alsóbb rétegeit ranchói fiatalok alkotják, akiknek ősei elsősorban mexikói származásúak, a banda demográfiai összetétele elsősorban a mexikói-amerikaiakra irányul, de ritkán előfordultak salvadori-amerikaiak, hondurasi-amerikaiak és más közép-amerikaiak is. A bevándorlók tagságot szerezhetnek. Barrio 13 aktívan toboroz tagokat Rancho és a környező városrészek állami és magániskoláiból, hogy új tagokat toborozzon, vagy embereket kényszerítsen arra, hogy csatlakozzanak a csoporthoz. A legtöbb ember, akit beszerveznek vagy kényszerítenek a díszletbe, 12 és 19 év közöttiek. A bandába toborzott vagy kényszerített idősebb gyermekek és tinédzserek szülei megfélemlítik és zaklatják, gyakran maguk a saját gyerekeik is. a csend fizikai erőszak vagy halál fenyegetésével. Fő bevételi forrása Rancho környékén a kábítószer-kereskedelméből és zsaroló gyűrűiből származik. További bűncselekmények, amelyeket a csoporton belüli egyének vagy társadalmi csoportok pénzért üldöznek: fegyverkereskedelem, fegyveres rablások, gépeltérítések, rablások.
 9. Nem beszélsz hülyeséget AdamB barim, adom! (+)
 10. Döntést kell hoznunk, napokban a nyilvánosság elé fogjuk tárni.
×
×
 • Új létrehozása...