Ugrás a tartalomhoz

Thoryne

Játékos
 • Hozzászólások

  36
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

2 követő

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

Thoryne Eredményei

36

Közösségi hírnév

 1. Szervusz! Egy örömkönny csordult szememből az ötleted olvasása során, majd egy szomorú csordult ki szememből. Nagyra értékelendő az elgondolásod, és ÉN személy szerint ezt még rengeteg dologgal ki is tudnám egészíteni, ám sajnálatos módon feleslegesnek tartom. Mint írtad sok posztot láttál már ezzel kapcsolatban, gondolom le is szűrted nagyjából a probléma okozóját. Ahhoz hogy egy ilyen kaliberű ötlet megvalósításra kerüljön azt kell elérni hogy a "grindereknek" akiknek az RP csak utólagos, jobban megérje azzal foglalkozni hogy társaságba/frakcióba menjenek, így abból tanulva elindíthatóak a jó úton. Viszont ameddig jobban megéri nekik egész nap robotolni, addig nem fognak RP szituációkba kerülni, és többségük kerülni is fogja. Sajnálom hogy az ötleted nem sok mindent fog elérni, de jó látni hogy van, és egyre több játékos szelleműl át a problémával... És próbál alternatív megoldást találni. Csak így tovább!
 2. Szió! Rengeteg téma volt már a jármű tuning árakról, így ajánlom hogy olvass vissza régebbi posztokat. A tetoválás árak, meg tökéletesen valóság hűen vannak beárazva, vagyis ahhoz nagyon közelítenek, és az alapján lettek kitalálva az áraik.
 3. KARAKTERNÉV MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Jelenlegi karakternév: Aurora Myers Új karakternév: Aurora Cornbridge Discord név, azonosító: Thoryne, #1413 Kérelem leadásának indoklása: Válás, leánykori név felvétele.
 4. Megnéztem neked, csak neked. Az LSFD és Weazel Newson kívül mind a három helyre lehet jelentkezned...
 5. Minden legális frakcióba ha IC akarsz jelentkezni akkor legalább egy önéletrajz és egy motivációs levéllel állítasz be, ha pedig nem akkor fórumon kell jelentkezned...Az hogy IC úgy kezelik a karid jelentkezését mintha egy csöves jönne be munkát keresve az már játék belüli dolog. Gondolom úgy lettél elzavarva mindenhonnan.
 6. Az hogy jelen pillanatban a szerveren bármelyik alap munkát jobban megéri anyagilag csinálni mint bármilyen RP-s tevékenységet, az mindent elárul hogy miért van 150 játékosból 100 alapmunkázó.... Ez egy RP-t előnybe részesítő szerver, tehát a vezetőség is azt akarja elérni hogy mindenki RP szerepkörbe játsszon és ne grindoljon naphosszat. Tehát mire van szükség? Nem erre az ötletre. Teljesen feleslegesnek tartom addig ameddig a játékosok zöme csak alapmunkázik és nem egy bisztróban felszolgáló, taxisofőr, közteres, rendőr, orvos, mentős....VAGY akár csak civil és nem alapmunkázik... Vagy bármi más ahol a többi játékossal érintkezik NORMÁLISAN! Ha pedig új hobbit szeretnének azon játékosok akik nem akarnak RPzni....tessék szívesek lenni RPsen csigát szedni az erdőben, vagy virágot szagolgatni a parkban, vagy kiscicákat kergetni Davis-en.
 7. Most én felteszek egy eszméletlen kérdést..... Mennyit tud keresni egy mezei kamionos és egy saját kamionnal rendelkező játékos, ha RPzik és nem rongyol végig a városon? Mondjatok nekem egy KB számot, de ha ez az óránkénti kereset több mint 2000$ Akkor az ilyen témákat hogy kompenzálás, meg jaj nem lesz pénzem ellehetne felejteni. Addig ameddig az alap munkázók több pénzt harácsolnak össze mint azok akik egy frakció tagjaiként RP szintuációkkal színesítik a szervert addig szerintem nagyban elkéne felejteni azt hogy az alap munkázókat BÁRMIVEL is kompenzálni kellene. A hajam tépem ezeket olvasva. Ha nem tetszik az azon játékosoknak hogy undort vált ki az RP közegből amit művelnek akkor lehet menni ETS2 szimulátározni, vagy megtanulni szerepjáték szabályoknak megfelelően játszani. Nem támogatom az ötletet mert szerintem semmit nem kellene kompenzálni semmilyen játékosnak. Aki RPsen vezeti azt a nyomorult kamiont annak semmilyen hátránya nem lesz egyetlen módosításból sem, azokat akiket meg szabályozni kellene azoknak egy kivétel nélküli magas szankcióban részesíteni. Mi szükség van az ilyen játékosokra aki nem RPzni jön föl? Aki meg RPzik azt meg a szabály változtatások úgy sem érinti.
 8. Tehát akkor kezeljem IC ügyként hogy elgépelés történt? Mivel sose büntettek meg? Ha ez a megoldás akkor semmis a hibajelentésem.
 9. Hiba leírása: Az első járművemet(ASEA) három nap használat után bezúzattam a bontóban a szerver indulása után 4 nappal. A rendszerben jelenleg is megvan a jármű és valamilyen oknál fogva a nevemre van íratva a birsággal együtt ami a már bezúzatott autó kapott! A probléma az hogy személyesen egyszer sem lettem bírságolva és a rendszer még is jelez. Gondolom a bezúzatott járművem ID-jét a rendszer újra kiosztotta egy másik járműre amit valaki más vett. Reprodukálás: Most tapasztaltam, kíváncsiságból magamra kerestem, nem tudom hogy lehetne reprodukálni Releváns logrészlet: (...) Kép/videó a hibáról: (...) Megjegyzés: Apróság, de mivel egy legális frakció vezetője vagyok így ez eléggé illúzió romboló hogy ilyen van a rendszerben a nevemhez fűzve. Discord név és azonosító (opcionális): Thoryne#1413
 10. Az ár olcsóbbá tételét én is életszerűbb ötletnek tartom, viszont a benzin+dizel változtatás milyen pozitív dolgot adna hozzá a szerverhez, a belefektetett munka jegyében. A véleményem az hogy totál felesleges csak azért életszerűbbé tenni valamit ami nem okoz annyival több RP-t mint amennyi munka van vele. Az árat harmadolni és akkor valósághű, de a másik része totál felesleges szerintem így. Illetve ha az IC karakterednek drága az üzemanyag, akkor lehet sétálni vagy tömegközlekedés, vagy taxi, vagy ha a karid olyan akkor biciklivel közlekedni. A lustaságot ne kibúvóval helyettesítsük hanem RPzzünk.
 11. Egy ehhez hasonló ötlettel már én is előálltam, így támogatom!
 12. Ötlet megnevezése: Vélemény kifejtő részleg bevezetése Discord név, azonosító: Thoryne, #1413 Ötlet kifejtése: Kellene egy topic ahol az emberek olyan témákban indíthatnának fórumot amikben a játékostársak OOC véleményeket, észrevételeket oszthatnak meg a többiekkel. Számomra legalább is fontos lenne az hogy egy adott témában /... PL : Tuning árak, illegális szervezetek helyzete, rendszerek működésének átbeszélése és véleményezése... / megtudjuk vitatni értelmes emberek közt a nézeteinket. A célja az lenne hogy a különböző játékos tevékenységekről kiértékeléseket, véleményt oszthassunk meg egymással, és ebből máris teljesebb képet kapva kerülnének elő ötletek, vagy az adott szolgáltatást az adott frakció igazítani tudná a szerver igényeihez. Pár példabeszélgetés hogy én hogy képzelem el az ilyesmi fórumot : " XY témát indított : Nektek mi a véleményetek arról hogy a GOV minden nap osztja a segélyt az embereknek?" " A válasza : Szerintem teljesen rendben van, de lehetne kötni valamihez" " B válasza : Szerintem is rendben van, és jó úgy ahogy van" " C válasza : Szerintem hozzá kéne kötni egy OOC formanyomtatványt ami alapján a játékosok is érzik hogy ez nem csak egy nesze pénz azt mehetsz" " B válasza : Jó ötlet, bár ez lassítja a folyamatot és sok idővel jár és kevés rá az igény" " C válasza : Ebben van igazság, szerinted mivel lehetne ezt még színesíteni?" Vagy pedig : " XZ témát indított : Mit gondoltok a mentősök túlterheltségéről? " A válasza : A témádban már le is írtad a véleményét nagyon sok embernek, igen túlterhelt a mentős részleg a szerveren, valamit kikéne találni hogy hatékonyabban működjenek!" " B válasza : Mi lenne ha X dolgot bevezetnénk és akkor jobb lenne?" " A válasza : Ennek túl sok a negatív vonzata RP szempontjából, valami más kéne" És a többi, és a többi. Ezek csak hirtelen kipattant dolgok, de szerintem a lényegét értitek. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Mert jelenleg ilyen nincs/ Mert buta vagyok és nem találtam még ilyen részleget, és nagyon sokan úgy alkotnak véleményt vagy hoznak fel ötleteket hogy a sötétben tapogatódzva állnak, vagy épp csak a saját tapasztalataik alapján hoznak fel ilyeneket. Számomra (legalább is) fontos hogy OOC véleményeket és észrevételeket kapjunk a szerveren eltöltött időnkről és aktív tevékenységeinkről, amivel a többi társunknak szituációt, és ezzel örömöt szerzünk. Ez egy jó platform lenne az ilyesmi dolgok megvitatására. Csatolmány(ok): Én ide gondoltam hogy belehetne tenni egy + fórumot
 13. Ilyen kezdeményezések olvasásakor egy apró könnycseppet tényleg elmorzsolok, mert tény hogy az az RP amit egy illegális banda tagjaként az ember végez az....Nem jövedelmező. Mint ahogy IRL sem. DE ez egy játék és amit írtál az nem egy ötlet hanem vélemény kifejtés. Találj ki valami specifikus munkaszerűséget amit pl csak illegálos tud csinálni. Vagy gondolj ki valamit amit az illegálos karakterek napi nyolc órában végeznek és azért pénzt kapnak....Bármi ami a környezetbe beleillik. Szerény véleményem az hogy TE és még nagyon sokan mások nem azért vagytok egy illegális frakció tagjai hogy dolgozzatok hanem hogy egy karaktert eljátszatok aki azért nem dolgozik mert bűnöző, semmire kellő, suhanc vagy akármi. ÍGY szerintem a semmiért nem is nagyon jár pénz, de hát a játék arra is ad lehetőséget hogy te végezhess civil munkát. Ha ennek a sokszínűségét szeretnéd bővíteni akkor meg olyan legális tevékenység ötletet találj ki ami színes, könnyű és értelmes keretek közt a nokedlik se alakítanák át vele a szervert egy másik játékká.
 14. Ötlet megnevezése: Tuningolási lehetőség és bontó felhasználási lehetőség bővítése Discord név, azonosító: Thoryne #1413 Ötlet kifejtése: Nos látva hogy ez a két téma elég érzékenyen érinti a nagy többséget így páran beszélgetve erről felmerült egy ötletünk a társaságomban! Nézzünk egy élő példát : - Sanyi vesz magának két óra alapmunka után egy Asbo típusú járművet. Majd nekilát egy héten keresztül napi 14-16 órában maximális effektivitással kamionozni. Barátunk sikeresen összegürcöl egy felni szettre és egy spojlerra! Megtapsolja magát elégedetten hajtja fejét álomra, hogy elérte azt amire vágyott! Másnap felkel, tesz két kört a városban és rájön hogy ez nem nem éppen a legfrankóbb dolog mert senkit nem érdekel / nem okozott akkora örömöt mint várta / nem illik a karakteréhez / etc... Rájön hogy már van egy bringája, ezáltal nincs több slotja és nem kíván PP-ért bővíteni. Mit tesz? Bezúztatja az Asbo-t mert a bringa mindig jó ha van és neki az kell mindenképp. Az alapstory hogy jelenleg semmit... ismétlem SEMMIT nem kap érte. /Jelen véleményem hogy ez amúgy tökéletes, mert a bontónak a szerepe így tökéletesen jó/ Mi lenne HA ezt módosítanánk a következőkre: - Sanyinak a bebontott autójáért a rendszer egy minimális, elhanyagolható összeget nyújtana, mivel aki bontóba visz valamit az egy roncs, de attól még ér valamit. Számolja össze a rendszer hogy mennyibe került az autó, mennyi tuning értékkel rendelkezik jelenleg és annak egy 5-10%-át megkapná Sanyi! De ezt tetézzük egy rendszerrel is ! - A bontásra szánt járművekből a még meglévő alkatrészeket a rendszer ELTÁROLJA!!! Itt gondolok arra hogy a szerelőműhelyek jelenleg alkatrészekből dolgoznak, így ebből lehetne egy játékon belüli PLUSSZ beszerzési lehetőség ami jóóóval olcsóbb lehetne mint a jelenlegi ára az alkatrészenek. - Menjünk tovább! A rendszer külön kategorizálhatná a járművön lévő tuning elemeket / festést azt most hagyjuk ki/. Ezen tuning elemeket bebontott járművekről, valamilyen úton módon meglehetne venni például féláron a boltihoz képest, DE csak is arra a járműre amiről bebontották! Ide jöhetne akár az hogy ezeket a szerelőtelepek árulhatnák, vagy egy NPC... Ez csak apró részlet kérdés. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Plusz lehetőségként szerintem ez csak hozzáadna és nem venne el semmit ilyen formában a szerver céljaiból és terveiből. Várom véleményeiteket és észrevételeiteket a témával kapcsolatban! " A fogalmazási ÉS helyesírási hibákért csak és kizárólag én vagyok a felelős, és tudatában annak hogy nem vagyok egy lángelme ilyen célú hozzászólásokat mellőzzük, tudom hogy nem vagyok erre képes!"
×
×
 • Új létrehozása...