Ugrás a tartalomhoz

Lucio

Fejlesztő
 • Hozzászólások

  371
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Lucio tevékenységei

 1. Ilyen formában történt már jó pár ötlet a bontó átalakításával kapcsolatban. Nem szeretnénk ilyen formában járműleadó helyet, ugyanez vonatkozik a tulajdon ingatlanra (pillanatnyilag).
 2. Ilyen formában történt már jó pár ötlet a bontó átalakításával kapcsolatban. Nem szeretnénk ilyen formában járműleadó helyet.
 3. Nincs pillanatnyilag korlátozás. Ha logikus helyen nem lehet horgászni az hiba, nyissatok hibabejelentést.
 4. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 5. Egyelőre nem tervezzük a bontó bővítését ilyen formában.
 6. Pillanatnyilag nincs tervben új alapmunka bevezetése, egyéb időtöltést és akár bevételt képező rendszerek vannak tervben az 1.1 patch után is (vagy abban, ez még később kiderül).
 7. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került. Ez a pontja került elfogadásra: Saját lakásunkat jelenítse meg a minimapon a következő blippel;
 8. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 9. Jelenleg a blackjack készül a kaszinóba, de vannak tervben más kaszinó rendszerek is.
 10. Ha nem mozdulsz meg a kapu átmegy rajtad pillanatnyilag is. A nocollision zóna pedig ahogy Brody leírta, járművektől véd, nem tereptárgyaktól alapvetően.
 11. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került. Vannak, amelyek a patchben már szerepelni fognak: https://trello.com/c/zozQzxJ6/8-mehigh-dohigh-nagyobb-látótávolságú-me-és-do Interiorba/ból jelzések elfogadásra kerülnek. /me és /do nem lesz elérhető ajtón át.
 12. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 13. Ilyen ötletekkel bármikor fel lehet keresni a vezetőséget Discord ticket formájában. Eddig is voltak ilyesmi kezdeményezések, amiket támogattunk.
 14. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 15. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került. Dashboardból állítható lesz.
 16. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került. A szerelőláda, támogatott boltoknak külön jogrendszere van, így azt nem tudjuk megígérni, hogy integráljuk ilyen formában.
 17. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 18. Szia, A taxis munka megoldható a bizniszek által üzemeltetve is (erről a vezetőséggel tudnak egyeztetni támogatás ügyében, ha szükséges), egyéb alapmunkát rövid távon nem tervezünk bevezetni, inkább a civil bárki által használható rendszereket részesítjük most előnyben.
 19. Szia, Pillanatnyilag ruhák csak nagy patchekkel kerülhetnek be, mivel akkora méretű a ruha modpack, hogy nem szeretnénk ennél gyakrabban frissíteni, így az egyedi ruhák berakása bizniszeknek sem lenne megfelelő tempójú, hogy az működőképes legyen. Ilyen formában egyelőre nem szeretnénk a bizniszeknek ruha árusítást szolgáltatni.
 20. Helló! Köszönjük, hogy megosztottad velünk az ötletedet. Ötleted megvalósításra került és már elérhető.
 21. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 22. Szia! Köszönjük, hogy időt fektettél az ötleted megfogalmazásáért és kidolgozásáért. Az ötleted elfogadásra került.
 23. Helló! Köszönjük, hogy megosztottad velünk az ötletedet. Ötleted megvalósításra került és már elérhető.
 24. Pillanatnyilag van egy parancs, amellyel bizonyos frakciók meg tudják vizsgálni a játékost. Ez a parancs a későbbiekben frakció független lesz, így kiváltja a fentebb leírtakat.
 25. Jelenleg a chaten egyértelmű megkülönböztetés van ezekre az interakciókra.
×
×
 • Új létrehozása...