Ugrás a tartalomhoz

Benji

Játékos
 • Hozzászólások

  174
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  2

Benji utoljára Április 21 napon nyert.

Benji rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

1 követő

Utolsó profil megtekintők

616 profil megtekintés

Benji Eredményei

252

Közösségi hírnév

 1. Lovesre valo bejelzest (nem 100%os esellyel) bizonyos helyeken tamogatom. Rendszamos cuccot nem szeretnek.
 2. Pedig ezt most megkell tenniük értem.
 3. Ötlet megnevezése: Schlagen GT buffolása Discord név, azonosító: Benji0803#2864 Ötlet kifejtése: Szeretném ha végsebességes és a gyorsulása meg lenne növelve. IRL ez egy Mercedes-AMG GT ami 311 KM/H top sebességre képes. A szerveren full tuningosan is csak 210 KM/H sebességet visz. Én megértem, hogy nem feltétlen az IRL a mérvadó, de ez egy 720.000$-os sport autó, szerintem ezért az összegért elvárható egy nagyobb sebesség. Indoklásomhoz tartozik még az is, hogy maga az autó nagyon kezelhetetlen, eléggé csúszik a kanyarokba, és csak két személyes. Tehát jelenleg van egy kocsi, amibe csak 2 személy fér, nagyon durván csúszik, és elég lomha, mindez 720.000$-ért. Szerintem ennyi buff beleférne, jobban balanszba lenne. Túl OP meg még 350-es végsebességgel (nyilván nem ekkorára vágyok, csak egy szélsőséges példa) se lenne, mert kanyarokba kisebb gáz adásra is 180-at fordul a kocsi. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Fentebb kifejtettem. Csatolmány(ok): Csatolmányok helye
 4. Valótlan dolgokat írsz egy olyan ötlet alá, ahol ez egyáltalán nem releváns. Sajnálom, hogy egy pár hónapos eset mai napig szálka benned.
 5. Egyébként igaz, hogy az emberek nem tudnak a szerveren veszíteni, de erre nem az a megoldás, hogy kivesszük a "player-t" minden fajta káros interakcióból és fiktív személyekkel helyettesítjük. Rákell szoktatni az embereket a vereségre, mert jelenleg nem lehet se egy átverést, se egy rablást megejteni problémák nélkül. Másfelől lenne végre lehetősége a kisebb stílű bűnözőknek is. Ezek miatt támogatom.
 6. Kivancsi vagyok egy ilyen stilusu fkban hogyan rpztek, (bar kicsit jobban orultem volna ha nem egy 3. olasz oc jon, de igy is tetszik a koncepcio) kivanom h legyenek erdeklodok, es ez egy hosszabb projekt legyen mint az eddigiek. Sok sikert hozza.
 7. Ezért írtam, hogy korlátolva lenne, mind az, hogy hány ruhabolt lehet playernél, mind az, hogy egy ruhabolton belül hány egyedi ruha lehetne. Nem hiszem, hogy hatalmas kár érné őket, hogy az elején nem találnak meg egy adott ruhát. Később pedig a biznisz hirdetések miatt, vagy mert esetleg látják valakin és megkérdezik, úgy is megtudják hogyan működik ez a szerveren.
 8. Ötlet megnevezése: Ruhabolt biznisz, egyedi ruhákkal. Discord név, azonosító: Benji0803#2864 Ötlet kifejtése: Egy olyan ötletem van, amit még ezelőtt nem láttam sehol máshol. Jó lenne, ha lehetne a playereknek ruhabolt bizniszt csinálni, úgy, hogy egyedi ruhákat árulhatnának, amit máshol nem kapni. Természetesen mindegyik ruha lelenne tesztelve, ellenőrizve lenne, hogy összeegyeztethető-e az Octans szerverével, illetve belenne korlátozva (pl max 5 ruha darab). És azt is bekorlátoznám, hogy összesen hány ruha bolt biznisz lehetne a szerveren, hogy ne kerüljön be túl sok ruha. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Egyedi ötletnek tartom, és ez adna egy értelmet a játékos által irányított ruhaboltoknak. Mivel tudom, hogy ilyenkor az összes már bent lévő ruhát lekell tölteni, akár a vezetőség külön időpontra tehetné ezt, hogy mikor lehet megpályázni, és várhatóan mikor kerülnek be az egyedi ruhák. Csatolmány(ok): Csatolmányok helye
 9. Igazából itt el is dőlt, hogy nincs értelme vitáznom veled, hisz érvelhetek, sajnos azt a stílust tapasztalom nálad, amit azelőtt is. Nehéz a hibákat belátni, és olykor "saját magad ellen beszélni", viszont ez így akkor sem működőképes. Olyan, mint ha el se olvasnád amit írok, hanem te egyből támadsz, hogy itt nem a pd op, csak az illegál gyenge, konkrétan a szerver összes illegáljáról elmondtad, hogy ötlettelen (hiányzik a kreativitás), bezzeg ugye amikor a te kezed alatt futott illegál frakció, azt ugye elmondtad, hogy példaértékű volt. Nem kedvelem ezt a lenéző stílust amit ismét felvillantottál, és sajnálom, hogy pont te képviselted a PD-t itt és most, mert mással talán elment volna egy jobb irányba a beszélgetés.
 10. Erről amúgy tudnál videót küldeni? Csak mert számomra elég hihetetlen. Igazából nem mondtam, hogy itt 100%-os elnyomás van, és esélytelen minden helyzetben az illegál, viszont én úgy látom, hogy túl nagy az esélyek közti különbség, és kicsit jó lenne közelebb hozni a kettőt (nem akarok 50-50%-ot, mert logikus, hogy a PD valamelyest előnybe van, viszont sok dolog van amiben túl nagy előnyt látok nekik). Illetve azt is vedd figyelembe, hogy nemtudom mikor vezettél frakciót, de a PD szerver nyitása óta csak erősödik, az illegál pedig (imo) gyengül. És még egyszer kiemelném, hogy jó párszor kellemeset RP-ztem a PD/SD-vel, viszont ezektől elvonatkoztatva, objektíven (már amennyire tudom úgy kezelni) ez az én meglátásom. Tehát belőlem nem a harag, vagy a csalódottság beszél, mert még nem volt nagy károm (ami ne lett volna utólag megoldva) PD/SD által.
 11. Volt egy eset amikor egy elég nagy beton falon látott át ez a bizonyos hőkamera. Őszintén fogalmam sincs, hogy IRL pontosan milyen eszközök vannak egy ilyen helikopteren, viszont ha reális is a mostani helikopter, attól függetlenül még unfair. És rengeteg dolog van, amiben a szerver inkább a játékélményt és a balance-t helyezi főpriorításnak, nem pedig azt, hogy egy az egyben IRL-hez hasonlítson (hozhatnék példákat autókról, stb, de nem kívánok most). Szerintem ebben a témában is jó lenne ha ezt az elvet követné, mert ha helikopter előkerül, senki nem fog tudni elmenekülni a jelenlegi rendszerben, és ez eléggé eltudja rontani a másik fél játékélményét (velem még nem volt ilyen, ritkán menekülök mert nem vagyok nagy pilóta GTA V-ben, szóval ezt csak objektívan írtam le).
 12. Nekem szerencsere jopar kellemes elmeny fuzodik a rendvedelmi szervekkel valo rphez, viszont azt erzem, hogy tulsagosan nagy elonye van a rendvedelemnek az illegallal szemben. Tobbek kozott ez a helikopter is. Szoval, hogy kicsit jobban balanceba keruljon ez a helyzet, elkezdodhetne a helikopter nerffel. Tamogatom.
×
×
 • Új létrehozása...