Ugrás a tartalomhoz

Leroy

Játékos
 • Hozzászólások

  45
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

3 követő

Utolsó profil megtekintők

458 profil megtekintés

Leroy Eredményei

57

Közösségi hírnév

 1. Leroy

  leroy warning :(

  Karakternév: Nertilian Hasangjekaj Discord név, azonosító: Lᴇʀᴏʏ#0659 Karakter azonosító: 188 Segítségkérés leírása: Volt egy panaszkönyv amelyhez lényegében volt valamennyi közöm, de igazából nem releváns dologgal szóltam hozzá, nemsokkal később kaptam ezt a moderációt. Csatolmány(ok):
 2. 03/17 @Dante0629 , @yungbluhd
 3. 03/11/22 *Egy biztonsági kamera felvétele az esetről* 03/13/22 *Logan korházból való kikerülése után a három srác a partnál tervezi bosszújukat.*
 4. Támogatom, mert így eléggé egyoldalúak ezek az ütközetek. Konkrétan nulla lehetőség van reagálni a másik félnek
 5. Most akkor szerettek dolgozni vagy inkább PPztek? Döntsd már el légyszíves hogy mivan.
 6. Az a baj, hogy te és még sokan mások, még mindig csak abban a hittben élsz/éltek, hogy a szerveren csak kamionozni lehet. Rengeteg lehetőség van olyan úton is pénzt szerezni ahol RPzned kell, sokkal izgalmasabb mint nyomni a "W"-t.
 7. Az, hogy ő 125kba adja el a Phantomot valószínűleg azért van, mert igen kevés ember rendelkezik 360 rongyal a szerveren, nincs ki megvegye annyiba, mivel mindenki inkább PPzik, aztán a bankszámla meg porzik. Az, hogy meg egyféle kocsi legyen bent, egyenesen faszság. Ahogy @Dante0629 is leírta, nemhiszem hogy egy putriból kiszakadt tag a több millás kocsiba fog beleülni. Nem tudom, hogy abban mi a jó, hogy a főadmintól veszed a házat, miért nem elég az, hogy elindulsz egy úton - EGY RPS ÚTON - folyamatos karakterfejlődést érnél el, rengeteg plussz RP szituációt adhatna, ha csak szimplán az RPvel keresnéd a pénzt, lehet hosszab út mint a PP, de sokkal izgalmasabb és jobb érzés is, ha egy olyan dolgot szerzel meg amiért tényleg megdolgoztál, nem csak az IRL bankkártyád koptatod. De lehet csak velem van a baj, hogy ezt így gondolom.
×
×
 • Új létrehozása...