Ugrás a tartalomhoz

krekor

Moderátor
 • Hozzászólások

  264
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  7

krekor utoljára Április 23 napon nyert.

krekor rendelkezett a legtöbb lájkolt tartalommal!

krekor felhasználóról

Utolsó profil megtekintők

1.779 profil megtekintés

krekor Eredményei

520

Közösségi hírnév

 1. Az utóbbi időben abszolút nem történt semmi a karakteremmel, így nem tudok semmivel sem előrukkolni már több, mint két hete. A napokban remélem, hogy valamit az ügy érdekében össze tudok hozni. Ha nem, hát akkor finom a noodle soup.
 2. kérlek titeket ne csesszük el a dolgokat. inkább akkor elmegyek kiviszem újra a storylinet.
 3. Nyilván elsősorban a problémákat kell megoldani, az ötletek pedig arra szolgálnak, hogy a jövőben (ha elfogadásra kerül) megvalósításra kerüljön. Jelen üzenet megfogalmazásakor hat oldalnyi ötlet várakozik bírálatra vagy további véleményekre, kiegészítésre. Én magam nem azt szeretném az ötletemmel, hogy azonnal kerüljön ki minden további nélkül. Hanem azt, hogy a véleményeink összefoglalásával hogyan tudnánk a szervert tovább formálni és kiemelkedővé tenni akár más kliensen lévő szerverek közül is. Hisz maga a vezetőség fogalmazott úgy, hogy számít a véleményünk. Nagy figyelemmel várom azon játékosok ellenérvét is, akiben bármi megfogalmazódott ezzel kapcsolatban.
 4. A kérdésed, miszerint vennék e élelmiszert ha a rendszer már nem lenne jelen a szerveren, igen. Azzal a feltételel ha 24/7 lehet menni arra a helyre és nem csak egy-két napot. De ez már más téma. Az ötletek alatt pedig nem csak az elvárt, hogy támogatott legyen, hanem egy ütköző véleménynek is meg kell jelennie. Példa erre a te véleményed, aminek örülök. Ötletemmel nem gondoltam valóban arra, hogy mi van azokkal a játékosakkal akik ezzel foglalkoznak. Ha egy ilyen helyre elmegyek, nem a szükségletemet akarom kielégíteni, hanem sokkal inkább szeretnék egy másik karakterrel társalogni vagy valami megbeszélni, mivel ezek a helyek alkalmasak arra, hogy egy (pl.) olasz bagel mellett beszélgessünk. Tudom, hogy legutóbb is ezzel lett az ötlet ill. még a béta tesztek is megnyugtatva az emberek, hogy alapvetően 12(?) óránként kell a karaktereknek szükségleteikkel foglalkozniuk, ami teljesen rendben van. Ezúttal szeretném, ha ez az egész olyan irányba vinné el a szervert, amely nem arról szól, hogy szkriptek határozzák meg azt, hogy mikor, milyen körülmények között cselekedjek.
 5. Attól tartok, hogy ez az alapvető pénz megvonás további olyan dolgokat szülhet aminek a legtöbben nem örülnének. Magam nem tartom vagyonos játékosnak a szerveren. De azt is elmondhatom, hogy abszolút semmit nem költök élelmiszer itemekre.
 6. SZÜKSÉGLETRENDSZER REPURGO Ötlet megnevezése: SZÜKSÉGLETRENDSZER REPURGO Discord név, azonosító: 𝘬𝘳𝘦𝘬𝘰𝘳#8740 Ötlet kifejtése: Napjainkat meghatározó tényezője a megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel. Ez eddig tiszta. Karaktereinknek is vannak szükségletei, ez is eddig tiszta. Az ötlet már korábban fel volt vetve a játékosok által, amit a vezetőség visszautasított, hogy azon nem kívánnak változtatni. Jelen ötlettel szeretnék (vagy ha fogalmazhatok így) szeretnénk egy újabb próbát tenni. Úgy gondolom jelen rendszer leginkább zavaró tényezőként létezik a játékosok számára, nem szeretnék ha egy rendszer alapján kellene étkezéssel foglalkozniuk. Vagy egy közeli boltba rohanniuk miközben a kép megőrül előttük. Szerveren nem szeretnénk szükségletrendszerrel a jövőben találkozni. Véleményünk formálja a szervert. Kérem a vezetőséget, hogy gondolják át újra. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: (kifejtésben szerepel az indoklás) Csatolmány(ok): -
×
×
 • Új létrehozása...