Ugrás a tartalomhoz

krekor

Játékos
 • Hozzászólások

  24
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

6 követő

Utolsó profil megtekintők

138 profil megtekintés

krekor Eredményei

24

Közösségi hírnév

 1. Jó gondolatnak találom azt, hogy a járművet akár be is bonthatják, ha elkapják vele a játékost. Viszont annyira mégsem találom jó ötletnek, mert véleményem szerint az illegálban mindenki szeretné a saját járművét körözésmentesen tudnia. Sokan így ehhez a módszerhez fognak nyúlni és kényes téma lesz, ha szeretett járművedet soha többet nem kaphatod vissza. Gondolom lesznek bizonyos frakció járművek amikért nem kell majd fizetni a játékosoknak további adókat, így nem is kell azt mindenáron a forgalomból kivonni. Egy részem támogatja az ötletet, de egy részem nem is. Inkább úgy gondolom, hogy nem feltétlenül lenne jó ha bekerülne.
 2. Úgy gondolom, hogy mindenkinek megvannak a saját problémái ami miatt nem tud elegendő időt fordítani egy játékra. Nekem is megvoltak a saját problémáim, amit sikerült rendeznem magamban és más értékrendet felvenni. Emellett, mint ahogyan Te is mondtad, más szerepkör(eim) is voltak a szerveren amik miatt nem tudtam elég időt szánni a frakcióra és annak rendben tartására.
 3. Konkrét elképzelésink vannak, több is, azonban szerver hiányában nem tudjuk, hogy ezek az elképzelések mennyire állnak távol a valóságtól. Szeretnénk képet kapni a szerverről, ismerni a rendszert és az alapján fogunk tudni egy helyes utat választani. Lehet barter kereskedelem is más illegális frakciókkal, lehet csak fogyasztóknak, már ha lesznek, általad említett több szerveren az átlag ember a drogok közelébe sem jön, szóval nagyon kíváncsian várjuk a rendszert. Remélem kielégítő választ tudtam adni. TLDR: A szerveren megtalálható rendszertől függően fogjuk megválasztani az utunkat.
 4. A struktúrában szereplő felépítés nem rangokat jelölnek, hanem feladatköröket. Mindenkinek meglesz a maga dolga, így az említett shootersnek is. Egy shooters szerepe a bandában a fegyverek, lőszerek beszerzése vagy elpasszolása más tárgy fejében. Természetesen nem kívánunk terrorszervezetet megirigylő fegyverarzenált felépíteni, viszont valamivel védenie kell magát a tagoknak, mert nem feltétlenül lesz erre alkalmas a konyhából szerzett eszközök. Nagyon sajnálom, hogy a pályázat alapján az jött le, hogy a Siwotiboys leginkább egy autós frakció lesz és autókázni fogunk South Los Santos területén. Ha már a frakciót tegyük fel egy filmre hasonlítjuk, akkor a Top Boyt tudnám felmutatni hasonlatnak. Igen, szeretnénk drogokat és fegyvereket. A fegyvergyártással mi NEM fogunk foglalkozni és nem is szeretnénk erre hangsúlyt tenni. A drogokra koncentrálnánk rá, mert ez lenne a fő bevételi forrásunk. @diana: Megmondom őszintén, hogy az a frakció amit láttál azon a bizonyos szerveren az túl volt erőltetve és nem volt vele foglalkozva semmilyen szinten. Ezért amilyen magasan elindult, olyan nagy sebességgel ment lefele a lejtőn folyamatosan. Idő és kedv hiányában a frakció összes tagja eltávolodott vagy az illegál élettől, vagy a játéktól. Jelen esetben ebből tanulván, temérdek kedv és idő mellett egy új irányban, tisztán szeretnénk elindulni. Lehet azért tűnik számodra, vagy az olvasó számára, hogy számomra vagy akikkel ezt tervezzük egyáltalán fogalmunk nincs, hogy mit is szeretnénk valójában, mert egy teljesen száraz, tömör, csiganyál nélküli pályázat olvasható fent. Azért gondolom úgy, hogy ez új (más országban biztos van hasonló, viszont nekem erről nincs tudomásom még) mert a magyar közösségen belül mást még nem igazán láttam azon kívül, hogy egy RL bandát alapul véve megvalósult valami. Gondolok itt a Bloods, Crip, Piru és még sorolható tovább a lista. Nem, nem szeretnék a megnevezett bandákhoz hasonló frakciót megvalósítani. Remélem, hogy minden kérdésre választ tudtam adni. További kérdésekre is örömmel válaszolok.
 5. Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat! Nem számítottam arra, hogy ilyen pozitívan lesz fogadva a pályázat. Úgyhogy kellemes csalódtam. Nem preset frakció. Ez a hozzászólás különösen tetszett. 😄 Lenn az utszán nincsen kegyelem! Beszélgetésünk alkalmával kifejtettem, hogy úgy gondolom nem feltétlenül jó az, ha teli van a pályázat rizsával. A jövőben fény fog derülni Siwotiboys létrejöttéről, de pontos karakterek hiányában még ez nem lehetséges. Jelen esetben több tag is még írja, gondolkozik a karaktere kidolgozottságán, ahogy jómagam is.
 6. A banda neve Siwotiboys (4’26), amely Strawberryben a 4026 számú társasházban kialakult /feketebőrű/ baráti csoportosulás. A banda nem tartozik egyetlen egy ismert bandához sem. Leginkább kábítószerárúsítással foglalkozkoznak, az árúikat a saját territóriumukban próbálják szétosztani. Olykor a nagyobb bevétel érdekében rivális bandák territóriumába is átmennek csengetni. Siwotiboys tagjai NEM hordanak semmilyen megkülönböztető jelzést affiliáltságuk felé. Minden tag szabadon választja a ruházata színét, mivel nem a szín teszi bandataggá a Siwotiboysokat. Javarészt sportruházatot hordanak, illetve felkapott márkákat. Egyes tagok az arcukat takarják különböző maszkokkal vagy kendőkkel. Siwotiboys tagjai SUV, Sedan, Coupe illetve pár sport járművet/járműveket használnak városbeli közlekedésre. A 4026 blokkon belüli közlekedésre BMXet használnak. A Los Santos Police Department számára a banda neve és elhelyezkedése ismert lehet. A bandához köthető személyek illetve azoknak járműveik még nem lehet ismert az Los Santos Police Department számára. Az LSPD számára ismert a banda foglalkozása, tehát a rendőrség tudhat arról, hogy a banda kábítószerrel kereskedik és állít elő. Frakciónk tagjai évek óta tevékenykednek/tevékenykedtek különböző utcai banda kezdeményezésben. Jelen frakció pályázatunkkal célunk, hogy új arculatot hozzunk az utcai banda roleplaybe. Célunk, hogy egy működő drogkereskedelmet alakítsunk ki a szerveren. A Siwotiboys tagjai csak is kizárólag a drogkereskedelemmel fognak foglalkozni, a fegyvereket más szervezetektől fogják vásárolni. A Siwotiboys tagjai nem kívánnak jó kapcsolatot ápolni a kezdetekben más utcai bandákkal. Ez a jövőben változhat. Legvégül pedig engedjétek meg, hogy bemutatkozzak. A közösség bizonyos tagjainak biztosan ismert személyem, de akinek nem: Szia, krekor vagyok, 21 éves. A jászságban élek. Korábban időközönként, huzamosabb ideig az Egyesült Királyságban, North Greenwichben. Jelenleg a szülővárosomban dolgozok, mint minőségellenőr. Immáron több éve játszok roleplay játékmódú szerveren/szervereken, ahol már megfordultam több típusú frakcióban, illetve adminsegédtől egészen főadminisztrátorig megtalálhattak az emberek.
 7. Azt a fránya videót de sokszor újra kellett venni! 😄 Hajrá-hajrá, sok sikert!
×
×
 • Új létrehozása...