Ugrás a tartalomhoz

WeeĐĐ

Játékos
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Utolsó profil megtekintők

128 profil megtekintés

WeeĐĐ Eredményei

10

Közösségi hírnév

 1. Nem hiszem el, de kb 20 percig tartott, és megnéztem a GTA onlinet és ott meg max grafon 60 fps mindenhol... Nem értem miért szarakszik az alt:v, és csak a gta v újratelepítésével tudom az alt:v-t is újratelepíteni szóval fain. Rendben, kipróbálom, hátha megtudok valamit.
 2. @ghostface Alapvetően az ötleted, habár inkább problémaként kezelném ezt a tényt, helyes megállapítás. Számomra is illuzió romboló az, hogy megyek a gépjárművemmel, és egyik pillanatból a másikra akár egy sima, akár egy tuningolt kamion letarol. Vegyük lépésről lépésre a topicot. Alapvetően irreális, hogy városon belül vagy kívül egy kamionos 170el száguldozzon. Ugye ez már betudható adminfeladatnak, hiszen NonRP-s közlekedésnek becézték ezt régebben. Viszont az egész GTA életébe kivitelezhetetlen az a tény, hogy az emberek szórakozni jönnek fel. Belebújnak egy(vagy több) álltaluk választott szerepbe, és annak megfelelően cselekednek. A való életben is k*rva unalamas tud lenni egy-egy hosszabb fuvar, ugye ez a játékba sokszorosára van kicsnyítve lásd LS egyik végéből a másikba elmenni még 40mp/h-s tempoval is kb 15p IRL pedig legalább fél nap, bár annyira nem ismerem LA-t. Unalmas... nem mindenki nézi a 100%-os szerepjátékot, ha így lenne akkor ez a probléma nem állna fennt, de nem is játszanának 300++an a szerveren, sőt egyik gta rp szerveren sem. Összességébe szerintem SOSE fog eljönni az a pillanat, hogy arany út szülessen, hiszen nem csak a kamionosok, hanem a rendes játékosokat is hidegen hagyja ez a szituáció.
 3. Úgy gondolom, hogy ez az ötlet értelmetlen. Alapvetően gondoljunk bele reálisan ugyebár Amerikába 1 gallon legyen 4 dollár, viszont nem is keresnek az emberek 2 óra horgászattal mondjuk 2k dollárt. Remélem értitek mire akarok kilyukadni. Persze kell az, hogy ne nagyon rugaszkodjunk el a valóságtól, de azt jobbnak tartanám, ha inkább a liter helyet gallonba mérnék az üzemanyagot, és maradjon meg a 10 dollár. Remélem mindenki érti az okfejtésemet.
 4. Most úgy néz ki, hogy működik a téma, de még mindig labilis a dolog, de jóval jobb az FPS-em.
 5. Jah, ez megvan, most telepítem a drivert hozzá a Gforce expreienc program dobta is a 900mb-s drivert Köszi
 6. Nagyon fog fájni a kérdésem szerintem, de hogy tudom frissíteni a drivereket? Mármint tudom, hogy van egy csomó fizetős program ami segyt benne, de esetleg a windowsnak nincs valami olyan lehetősége, ahol tudom ezket frissíteni? Elvileg a GTA az a 1050-et használja, mert 4095 mb-ből építi a szükséges dolgokat, és jelenlegi beállításokkal 1300mb-t eszik a vidikari elvileg. Viszont az app nincs hozzá letöltve, megpróbálom, hogy letöltöm és frissítem a vidikari drivert.
 7. Véleményem szerint tervbe van a kaszinó fejlesztése, de nem is baj, hogy annyira nem hangolódott rá a szerver. Viszont én előbb valami kis frappáns kisebb updatet tudnék elképzelni hozzá, mint például egy kis lightos chilles zene, rulett hang, ahogy megy a golyó, tesszük a tétet stb. Szerintem alapjábavéve már ez is feldobná egy kicsit a kaszinót, VISZONT egyáltalán nincs prioritásba szerintem.
 8. Sziasztok! Lehet, hogy vannak itt nagy gép guruk, én sajnos nem vagyok az. Az a probléma áll fennt jelenleg, hogy a laptopomon iszonyatosan szaggat az alt:v, nem néztem meg a rendes GTA Onlinet, hogy ott mi a helyzet, de valami borzalmas. Illetve nem csak az alt:V, hanem kb minden gta platform, MTA stb. A jelenség nemrégiben jelent meg, újrahúztam a számítómat a saját Windows 10-ére, és nagyjából azóta vannak ilyen gondjaim, viszont a specifikációk alapján röhögve 60+-on kéne tolnom full grafikán, ami meg is volt eddig. Specifikáció: Intel Core I5-7th gen 4mag intelligens booster (4.5ghz-ig húzza az alaplap a procit játékfüggő, mihhez mennyi kell) 1050 4gb vram 8gb ram ddr4 A laptop pedig egy Asus ROG GL753VD-GC010T típus, 2019es modell. A GTA-ba megpróbáltam, hogy leveszek mindent normálra, de nemigazán segített, konkrétan semmit, ugyanúgy vannak hosszabb-rövidebb FPS droppok. Az internetkapcsolat stabil, tehát annak se kellene ezt okoznia. Mondom mellé, hogy MTA-ba is szokásos 50-60 fps helyett max 30 van interiorba illetve a kinti világba is. Lövésem sincs mi lehet a probléma, ha esetleg valaki ért hozzá, és segítene nekem, azt megköszönném. Annyit kiegészítés képpen, hogy tudom, hogy ha 3 óránál többet töltök fent a szerveren akkor kialakulhatnak mikrolaggok, de ez már fellépésnél is egy komoly problémát okoz, eléggé zavaró tényező játék közben. Segítségeket előre is köszönöm.
 9. Hali, gondoltam csinálok egy ilyen játékot, szerverről jöhetnek a joke képek, megszólalások, RPk
 10. WeeĐĐ

  Időjárás

  Szerintem ez tök felesleges, persze kell a változatosság, de jobb ez, hogy LA-hez van viszonyítva az egész.
 11. Nem olyan fontos script, de régebben nagyon füstölt pár szerón az illegálnál kis blackjack meg egyéb szerepjátékhoz.
 12. Elmondom a saját véleményemet, habár nem vagyok illegál tag. Lényeg ami lényeg, hogy alapvetőena felhozatal amit mondasz az teljesen helytálló, és reális problémákat vet fel. A szerver nagyrésze (Pl énis ide tartozok), horgászik, kamionozik, vagy egyéb munkákat végez. Alapvetően is ha a RolePlay réteget vesszük figyelembe, és nem Lakatos Gizellát, sajnos ők is rávannak kényszerülve arra, hogy egy alapot felépítsenek. Akár kereskedő/akár nem, azért RP szempontjából sem mindegy, hogy van egy kocsid egy házad. Szintén ha a realitást veszem alapul legtöbb esetbe a /koszos utca niggereknek/ is van hová letenni a fejüket aludni. Persze most egész egyszerűen lelépsz a szerverről, de remélem érti mindenki, hogy hova akarok kilyukadni. A probléma az az alapvető rendszerekkel, hogy nem lehet már azt megcsinálni mint réges régen mivel a játékosok nem tekintik eléggé előtérbe az RP-t. Értem itt azt, ha pl csinálnának egy boltrablós scriptet, húú tök fasza. Na de jön a probléma, hogy sok ember utána random rabolgatná a boltokat a könnyű pénzért. Ugyan ha bescriptelik, hogy csak illegál raboljon, akkor mindenki menne illegálba, és ezt úgy csinálná. Ez csak egy példa, és sajnos nagyon nagyon nehéz megcsinálni azt, hogy REÁLIS és ÉRDEKES illegális részeket lehessen összehozni egy szerveren, és sokban függ a játékosközegtől is.
 13. Teljesen felesleges. A való életbe sincs agyig rakva egy város traffikkal, másfelől pedig szerintem jobban kivitelezett a szerver, sem mint hogy a PDnek ebből kelljen megélnie. Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy ha a PD kapna rá lehetőséget, de ahogy olvasom feleslegesnek találják.
 14. Most nem azért, de hallottál már a helymegosztásról? Benne van a messenger appba. Sőt Wazeba meg Google térképen koordinátát is tudsz küldeni amivel az adott GPS elvisz a másik álltal megjelölt pontra. Ez egy már "évek" óta működő lehetőség a való életbe... Miért ne lenne ésszerű döntés bevezetni ig? Persze mindenképp logolja a system, mert nem árt ha olyan szitu van.
 15. Hasznos topic, igaz nem feltétlen roleplayhez köthető, de hasznos.
×
×
 • Új létrehozása...