Ugrás a tartalomhoz

OliFoxyGirl

Játékos
 • Hozzászólások

  12
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

OliFoxyGirl felhasználóról

 • Születésnap 2001-06-20

Utolsó profil megtekintők

86 profil megtekintés

OliFoxyGirl Eredményei

2

Közösségi hírnév

 1. Hmm hát igen, tény és való hogy így is lehet használni a csillagokat. Csak egy helyen megszoktam ezt amit felírtam az ötletekbe.
 2. Szeretném ha egy mondat után írt emojit automatikusan át teszi /me-be. Pl: Ic: "Ez amúgy igaz :D" Ahogy most néz ez ki: "Ez amúgy igaz :D" Ahogy szeretném hogy automatikusan a rendszer pótolja: "Ez amúgy igaz." (Cselekvés) Olivia Campbell nevet.
 3. Ötlet megnevezése: RP őr Discord név, azonosító: OliFoxyGirl#4883 Ötlet kifejtése: Olyan személyek akik miután szolgálatba léptek figyelik a játékosokat noclip-ben, és így írnak az adminoknak, esetleg videót mutatnak róla. Ezek a személyek alapból felveszik a duty anyagot + nem látni őket mivel noclipben vannak, esetleg spec-ben. Ha nem lát a játékos playert könnyebben funol, elengedi magát. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Túl sok az olyan játékos akik nonRP-znek, NRK-znak a szerveren valamint lefoglaltak az adminok. Nem az adminoknak kellene ezt figyelniük, tudnának az emberek pm-jeire reagálni. Eloszlana a munka. +Aki nem felel meg adminnak, az így is tud segíteni az embereknek. Bevallom egy részt magam miatt írom, más részt a többi sors társam érdekében + az adminokéban. Csatolmány(ok): Csatolmányok helye
 4. Hiba leírása: Hátat fordított, rossz pozíció Reprodukálás: Fordítsuk meg az MPC-t Releváns logrészlet: (...) Kép/videó a hibáról: https://imgur.com/OVHx7jS Megjegyzés: Nincs Discord név és azonosító (opcionális): OliFoxyGirl#4883
 5. Ne kelljen a nem limitált gépjárműveket bejelenteni. Maga a bejelentés azért jött létre mert a kibannolt játékosoknál olyan kocsik vannak melyek limitáltak és másoknak kell. Nem látom értelmét a nem limitált gépjárművek elvételének.
 6. /report behozatala Szerintem azért kellene mert eléggé problémás, és lassú az adminnak írás, kinézni az ID-ját majd ID szerint PM-elni eléggé lassú és nem feltétlen ér rá az az admin/admin segéd. Ezért ez a /report rendszer ezt küszöbölné ki. Egyszerűen írsz egy reportot amit a szolgálatban lévők látnak, valaki elfogadja majd kimegy és megoldja az adott problémát. gyorsabb, praktikusabb, kényelmesebb!
×
×
 • Új létrehozása...