Ugrás a tartalomhoz

Gregory

Játékos
 • Hozzászólások

  138
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

 • Nyert napok száma

  3

Gregory tevékenységei

 1. VÉGE? December óta viszem Khalida alakítását sikeresen és szinte már rutin szerűen indultam neki a minden hétfőn közel 3 órás karakter történet bővítés sessionnek, azonban mindennek egyszer vége szakad úgy gondolom. Nincs több energiám erre és a karakterrel sem töltök már annyi időt, hogy tudjam tovább develni, odacsapott munkát pedig nem szeretnék kiadni a kezemből. Nem szeretnék nekiállni tagelgetni senkit sem, mindenki tudja, hogy szerepelt-e a karakterem történetében, de azoknak nagyon köszönöm azt az időt amit vele/velem töltöttetek ezalatt a hosszú idő alatt. Nem kevés kép készült, még több emlék, úgyhogy szeretnék egy párat megosztani veletek. Rengeteg képet lehetne még közzétenni, de szerintem így is kör beírta nagyjából Khalida izgalmas és szerteágazó életét a szerveren. A végére pedig itt szeretném hagyni ezt, a végleges mennyiség a karakter összes élményképéről, összesen 218 darab képet sikerült ez alatt a jó pár hónap alatt elkészítenem. A topikom zárható.
 2. espon.MP4 Ilyen problémát én egyáltalán nem érzékelek, szerintem csak az az autó ilyen maximum.
 3. Alapjáték járműveihez nem fognak nyúlni handling miatt.
 4. Egyébként minden viccet félre téve én egyáltalán nem látom validitását egy text roleplay szerveren mivel egy játékos sem NPC és megvan a joguk a mozgáshoz, azt meg nem tilthatod meg neki, hogy amíg te pickopocketeled addig ne mozogjon. Viszont egy ilyen rendszer időt vesz igénybe, így ha ennek tudatában van valaki akkor mint azonos pólusú mágnesek fogják egymást taszítani az emberek és ahogy megáll melletted valaki te egyből odébb sétálsz. Őszintén szólva gyanús is lenne ha valaki megállna mellettem és csak nézne közelről, még a rendszer hiányában is frusztráló tud lenni. Azt pedig nem szeretném, hogy csak a parancs beírásáig kéne az illetőnek a közeledben maradnia mert akkor kedves grindset úriemberek bebindelik a parancsot és csak az id-d teszik mögé vágólapra és elsétálnak melletted majd 500m-es távolságból kilopja a zsebedből a telefonodat mint egy kuruzsló jedi, berántja a markába. Nem tartom rossz ötletnek összességében, mert kell a változatosság és kell a rizikó de egy ilyen rendszer amit te leírtál szerintem nem illik bele a text környezetbe.
 5. Imagine elugrasz a gép elől és mire visszatérsz pucér vagy
 6. 2022. Május. 09. Nem tudom egy mondatba belesűríteni, hogy milyen volt ez a hét. Fárasztó, félelmetes, stresszes, idegesítő, kellemes és élvezetekkel teli. A fesztivál1 volt talán a csúcspontja az egésznek, bár én túlságosan is fáradt voltam ahhoz, hogy az első nap után elmenjek a többire is. Főleg úgy, hogy közben üzleti partnerünk2 is akadt, akivel a héten eddig két meetinget tartottunk ami huh, nagyon kimerítő volt nekem fejben. Szerencsére végig ott volt Adriana aki helyettem is beszélt és nagyon ügyesen állta meg a helyét az oldalamon. Annyira izgultam viszont, hogy a végén nem is vettem észre, hogy az egyik legkritikusabb pillanatban szóltam közbe és emiatt őt tüntettem fel rossz színben, ami miatt most nagyon szégyellem magam. Szerencsére egy nagyon megértő és végtelenül őszinte feleséggel áldott meg a sors, úgyhogy hamar megbeszéltük ezt... nem is megbeszéltük inkább lezártuk magunkban és elfogadtuk a megtörténtet. Volt egy nagyon félelmetes3 része is a hétnek. Először a Vanillában jelent meg egy késes fickó maszkban, becsörtetett az irodámba és ha Yaakov nincs akkor biztos vagyok benne, hogy rám ront azzal a késsel. Utána a Studioban késelt meg egy embert, ettől teljesen kikészültem, a biztonságérzetemet a kukába dobhattam. Szerencsére hamar kiderült, hogy ki az a srác, a slusz poén, hogy az egyik alkalmazottunk csinálta ezt végig, úgyhogy Adrianáék beszéltek a fejével, amit én egyáltalán nem értek. Legalább ki kellett volna rúgni és rendőrség elé állítani, hiszen megkéselt egy embert és garázdálkodott a szórakozóhelyen. Bár azóta nem láttam, remélem nem is tolja vissza a képét mert lesz hozzá pár keresetlen szavam. Összességében nagyon fárasztó volt ez a hét, de élveztem, a tegnapi összezörrenést leszámítva. Én is úgy viselkedtem ahogy eddig még nem igazán, szégyellem is magam emiatt de ami megtörtént azon már nem lehet változtatni sajnos. *Note/Tartalomjegyzék: Khalidát ért stresszes hetek kiújították nála az alvajárást, amire Adriana próbál odafigyelni esténként, ügyelve rá, hogy a lány ne tegyen kárt magában. 1/A Vespucci Beach Festival és annak előkészületei 2/Ren által ajánlott férfi aki felkereste Khalidát és megbeszéltek egy üzleti találkozót 3/A rejtélyes támadó aki a klubokban garázdálkodik Egyéb a történethez kapcsolódó, de nem számozott élménykép @xeyav @Patkosi @Disprove @ghostface @JoiNeeR @Palpi
 7. Se vele, se nélküle nem lesz több, de a látszatot fent tartja.
 8. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: NPC lakosság Discord név, azonosító: Gregory#0666 Ötlet kifejtése: Több szerveren is tapasztalhattuk már, hogy a város utcáit benépesítik az NPC-k (Non-player character). Erre a szerverre is elférne egy hasonló megoldás, elsősorban járműforgalom terén, de a civil járókelők is hozzátennének a palettához. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Jelenleg még legalább 100 játékossal is egy szellemvárosban élünk, ahol nincs csak fogalom terén a forgalom, a közúti szabályozásokhoz ragaszkodunk de nincs forgalom ami miatt be kéne tartani vagy vigyázni kéne a környezetünkre. Színesítené a szerver látképét, valamint lehetőségeket nyújtana balesetekre, értelme lenne a szabályok betartásának és nem érződne az, hogy a karakterünk a Legenda vagyok című filmből tengődik a városban. Más szerveren is működik, ott is alkalmazzák, nem látom akadályát (elvi akadályát), hogy ide ne kerüljön be. Csatolmány(ok):
 9. Márvány tér támogatja köszönöm, kell!
 10. Ez nem feltétlen így van, mivel van éttermem is és szórakozóhelyem is és a két vállalkozás között $1000 különbség van, arról nem beszélve, hogy étteremben dolgozni fárasztóbb, pörgősebb mint egy szórakozóhely valaha lesz, főleg a mostani játékosbázis és a látogatók mellett. Étteremben jelenleg maximum $16.000-t lehet keresni 4 óra alatt plusz pár száz dollár az ételek árából Szórakozóhelyen az ember pedig $20.000-t keres a 4 órás nyitva tartással jelenleg.
 11. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Egységes biznisz fizetések Discord név, azonosító: Gregory#0666 Ötlet kifejtése: Minden biznisz azonos összeget legyen képes biztosítani az alkalmazottainak, legyen szó szórakozóhelyről, vendéglátóiparról, szerelőtelepről vagy bármilyen egyéb vállalkozásról. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Így is munkaerőhiánnyal küszködünk a szerveren és ismerve az embereket ez a szegregáció csak oda vezet, hogy mindenki a legtöbbet kereső munkahelyre megy dolgozni. És mindenhol ugyan annyit lehet dolgozni, mert egy szórakozóhelyen is bent maradhatnak még shiftezni zárás után és ledoglozhatja bárki azt a 4 órás limitet, ugyan úgy egy étteremben is eltelik valamint a műhelyben vagy a kassza mögött is, viszont értelemszerűen az ember afelé orientálódik, ahol több pénzt kap azért a 4 óráért. Ezzel nagyon sok vállalkozás ahol nem haver és annak a haverja dolgozik nem képes idegen alkalmazottakat találni. Úgyhogy erre a megoldás az egységes bizniszfizetések lennének szerény véleményem szerint. Csatolmány(ok): Nincs, nem is volt, nem is lesz.
 12. 2022. Április 29. Ez a hét, másfél hét nagyon eseménymentesen telik. Mondhatnám azt is, hogy szürke hétköznapok, talán ez a jelző a legpontosabb rá. Unalmas, nagyon unalmas pedig pont erre vágytam. Adriana az egyedüli akiben izgalmat és boldogságot találok, még talán az autóversenyzés és kész, kifúlt. Az időm nagy részét pedig elemészti a munka, az a rengeteg könyvelés ami azzal jár. Teljesen hulla vagyok ettől agyilag, kifacsarva érzem magam, tegnap is teljesen lefáradtam és azt hittem, hogyha kipihenem magam akkor javulni fog de nem ez történt sajnos. Kíváncsi vagyok Adriana elképzelésére azzal a fű legalizációs1 dologgal kapcsolatban. Ha tényleg lehet ilyet és tényleg sikerül neki az nagyon jó lesz mert szeretem a füves cigarettát és azzal legálisan hozzájuthatok majd. Voltam versenyezni2 is, ami nagyon izgalmas volt és direkt csak motorral mentem ki mert nem akartam engedni a csábításnak. Tudom, hogy nem kéne sokat győzködni, hogy belevágjak én is de nem szabad, megígértem, hogy nem szállok versenybe újra és tartom magam a szavamhoz. Túl sokszor szegtem a szavam Adrianának, úgyhogy tartanom kell most már magamat. Ami viszont új volt és nagyon jól esett az a napozás3. Eddig csak filmekben láttam ehhez hasonlót de konkrétan nem mentem még ki a partra bikiniben napozni. Viszont nagyon felemelő élmény volt, szerintem feltöltene energiával és nem lennék ilyen fáradt folyamatosan. Ami mondjuk furcsa is mert nem voltam ennyire fáradt sosem, viszont a héten folyamatosan ezt a fáradtságot érzem, hol jobban, hol kevésbé. Remélem, hogy nem jelent ez semmi rosszat. * Note/Tartalomjegyzék: 1/Adriana felvetette az ötletét Khalidának 2/A verseny amire Khalida egyedül ment el 3/A párjával együtt elmentek napozni a tenger partra A történethez kapcsolódó azonban nem számozott élményképek
 13. Köszönöm @Disprove és neked is köszönöm @Disprove leköteleztek.
 14. TÖBB FRAKCIÓ JOGOSULTSÁG KÉRELEM Már frakcióban lévő karakter neve és frakciója: Khalida Aquila - The Coalition - Raiden Nakagawa @Disprove Karakter neve és frakció neve, amivel és ahová csatlakozni szeretnél: Nikola Mijatovic - The Coalition - Raiden Nakagawa @Disprove Discord név, azonosító: Gregory#0666 Kérelem leadásának indoklása: Khalida egy passzív rolet tölt be a frakcióban, szeretnék viszont egy attól a karaktertől 180 fokban eltérőt vinni amivel az illegális tevékenységeket is tudok végezni, ezt a szerepet töltené be Nikola.
 15. Semmi? Nem hiszem, hogy ennek kéne a szem előtt lebegnie, hiszen egy RP központú szerveren vagyunk elvileg? A boltokat meg lehetne tömni ételtől eltérő tárgyakkal, de az ételek továbbra is maradhatnának végülis roleplay színezéshez. Az az $1 és $2 amit a tételek vásárlására rátesz a stock árára szerintem nem fog gazdagságba borítani. Hozzáteszem zárójelben, hogy bolt és étterem tulajdonos vagyok, ezzel az ötlettem magam ellen beszélek, de az eddigi tapasztalatom is az, hogy az emberek csak Rp-zni járnak be nem pedig az étkezés kielégítése miatt. Nem hiszem, hogy ez így van, mivel nekem folyton amikor feljövök először teremtenem kell magamnak ételt vagy ha már aktív RP szituációban vagyok akkor kuncsorognom kell másoknak a szokásos kérdéssel "Van kajád, piád?". Én pedig nem fogok egy szituációt sem megszakítani azért, hogy kimenjek egy bolthoz, azt az undorító hányingerkeltő vizuális effektet pedig nem fogom nézegetni, mert túlzások nélkül a hányinger kerülget, hogyha sokáig nézem. De, de de de teher, felesleges és unalmas scriptes rutint kell beiktatni miatta elrugaszkodva a játéktól. Azonban nem tudok egy olyan szituációra sem gondolni ahol ennek a rendszernek a hiánya hátrányosan hatna bárkire is, erre kérlek térj ki mert nem egészen értem, hogy milyen hátrányra gondoltál.
 16. Soha nem ettem még a roleplay keretein belül csak azért mert a szükséglet rendszer azt mondta. Mindig akkor ettem amikor úgy gondoltam, hogy annak a valóságban is megállná a helyét, de akkor sem az itemet tömtem a képembe. Felesleges és leragadt rendszer, kerüljön ki szerintem is.
 17. 2022. Április 19. Egy borzalmasan mozgékony és érzelemdús hetet tudhatok magam mögött. Kaptam üzleti ajánlatot1, Adrianával is szorosabbra fűztük a köteléket egymás között2. A Cég3 is a nyakamba hullott és még egyelőre próbálok talpra állni a súlya alatt. Huha, hol is kezdjem? Valamelyik este, már nem is emlékszem, hogy melyiken Adriana otthon egy nagyon szép és romantikus estével várt a 2. hónap fordulónk nevében. Tök jól éreztük magunkat, azonban Charlotte felhívott minket és áthívott magához. Adrianát is vittem, nem akartam már megint egyedül hagyni. Úgyhogy ketten kaptuk meg a rossz hírt. Charlotte hazaköltözött mert az apukája megbetegedett és mellette szeretett volna lenni. Remélem, hogy nem lesz semmi baja és újra láthatjuk majd Charlotteot, olyan életvidáman ahogy megismertük. Újra elkezdtünk versenyekre4 is járni. Én nagyon élvezem, nem tudom, hogy Adriana ezzel, hogy van de remélem, hogy nem csak azért járkál ki velem mert azt szeretné ha én jól érezném magam. Bár az érdeklődést látom benne, azért kíváncsi lennék, hogy mi az ami őt érdekli. Belerángathatna valamibe amit ő szeret és nem csak az én hobbijaimba kezdünk bele mindig. Juuuj, a legfontosabbat csak ide hagytam! Megházasodtunk5 hivatalosan is. Na jó először nem hivatalosan azt hiszem, utána elmentünk és hivatali esküvőt tartottunk kettesben. Charlotteot szerettük volna megkérni rá de sajnos ő eddigre már otthon volt és nem tudott segíteni nekünk. A szép hét ellenére volt egy kis vitánk is az üzleti ajánlat miatt, de szerencsére nem fajult el a dolog annyira, hogy az kárt okozzon és meg tudtuk beszélni. A végére el is érzékenyültem. *Note/tartalomjegyzék: Adrianával közösen töltött idő, kihozott a nemi életükben egyfajta szadistaságot a lányból, ami köthető az őt ért bántalmazásokhoz. 1/Az ajánlat amit Khalida nem tudott vissza utasítani. A rengeteg csalódás és paranoia arra késztette, hogy elfogadja Ren ajánlatát 2/Miután Adriana megtudta Khalidától, hogy mibe keveredett, negatív érzelmekkel fogadta a hírt, azonban sikerült közös nevezőre jutni 3/Charlotte elutazásával Khalidára bízta az egész Carter's Entertainment PLC-t 4/Renék által szervezett versenyekre előszeretettel látogat ki a két lány 5/A két lány megházasodott a Paleto Bayi tengerparton, amit egy hivatali esküvővel erősítettek meg másnap Egyéb a történethez kapcsolódó de nem számozott élménykép @Patkosi @ghostface @xeyav @Disprove @JoiNeeR @Palpi
 18. Hibabejelentés Hiba leírása: A címben szerintem elmondtam a lényegi részét. A Dashboard beállításai nem mentődnek el, de nem csak nekem senkinek sem akire ráérdeztem Reprodukálás: (...) Releváns logrészlet: (...) Kép/videó a hibáról: (...) Megjegyzés: Discord név és azonosító (opcionális): Gregory#0666
 19. Kérdem én minden fajta irónia nélkül. Hogyha az elején limit kerül az autókra akkor az áruk nem szállt volna el már akkor?
 20. Nem a mi feladatunk, hogy ezt észre vegyük, szerintem ez a vezetőség feladata lenne, de ha nem kezd el senkisem háborogni érte akkor elkényelmesedünk és a fotel kényelméből panaszkodunk majd.
×
×
 • Új létrehozása...