Ugrás a tartalomhoz

taylorakiraj

Játékos
 • Hozzászólások

  16
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

taylorakiraj felhasználóról

 • Születésnap 2003-03-14

Utolsó profil megtekintők

78 profil megtekintés

taylorakiraj Eredményei

25

Közösségi hírnév

 1. Ha bandatagot alakít az ember szerintem önmagában sok lehetősége nincsen ahhoz hogy pénzhez jusson, nyilván ez csak akkor van így ha van egy kiállása és tényleg tartani akarja magát úgymond a szerepéhez. Mivel az illegáls srcipt úgy épül fel,hogy kell a BTC ez tiszta. Viszont ne mondja azt nekem senki hogy egy bandatag majd neki áll BTC-t vásárolgatni mert, akkor eddig sajnos tévhitekben éltem hogy mi is a "banda RP". Szóval nem mondom hogy a nagyobb bűnszervezetek nem tudnak pénzt keresni "aránylag" szerepüket tartva, de hogy a bandatagoknak nincsen normális szerephez illő lehetőség az véleményem szerint így van. Aztán könnyen meglehet, hogy nem tudok valami olyan információt mivel mégis lehet, segítséget elfogadok érdekel ki mit gondol akár privát üzenetben is vagy egy OFF topic formájában is folytatódhat az eszmecsere.
 2. Ötlet megnevezése: Kamera mozgatása tetováló szalonban. Discord név, azonosító: Máté, #3772 Ötlet kifejtése: Nos, nem szeretném, túl bonyolítani szerintem simán működhetne hasonló kamera rendszerrel, mint a ruhaboltokban. Ha esetleg ez nem lenne megfelelő személy szerint bármi más is jó lenne, csak legyen valamilyen formában mozgatható a kamera. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Azért lenne indokolt, mert eléggé frusztráló, hogy jó pár tetoválás esetében istenigazából nem látod, hogy mit is varratsz magadra, illetve némelyiknél csak egy részét látod a tetoválásnak ami ismét csak nem megfelelő. Csatolmány(ok): ----
 3. Sokat dobna rajta, tetszik.
 4. Nagyon rombolja az roleplaynek a hangulatát amikor ez felszólal, különösen esetleg valami komolyabb RP-nél. Szekunder szégyenérzet fogott el minden ilyen incidensnél. Tehát végszóul támogatom, örülnék ha kikerülne mindkettő.
 5. Jogos, hasznos lenne.
 6. Ha ez a szabály bent marad rengeteg emberből aki az" RP-s utat választja" karate nagy mester lesz, és mindenre kitalál egy frappáns sort még ha nem is tükrözi a realitást vagy pedig a karaktere képességét csupán azért hogy "megnyerje" a szituációt és a vége valószínűleg nézeteltérés lenne. Ha érdemben verekedés történik akkor ez kiesik mert ott az dönt ki az ügyesebb ki a gyorsabb és társai nekem ez jobban tükröz egy valós verekedést mivel ott is ez a döntő, de természetesen lehet rossz a meglátásom.
×
×
 • Új létrehozása...