Ugrás a tartalomhoz

qsty

Játékos
 • Hozzászólások

  39
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

3 követő

Utolsó profil megtekintők

1.419 profil megtekintés

qsty Eredményei

76

Közösségi hírnév

 1. final_61a0dca4b2b0bf015f14b934_583223.mp4
 2. qsty

  +Font

  egy méret x méret beállítási lehetőség meglehetősen sokat dobna rajta, szem.szerint én jobban preferálnám.
 3. qsty

  +Font

  ÖTLETEK Ötlet megnevezése: +Betűtípus Discord név, azonosító: qsty, #9775 Ötlet kifejtése: A szerveren megtalálható betűtípusok között szinte alig van különbség. Hiányolom a sa:mp-on megszokott betűtípust. Vagy akár a 0.9x0.9-es mta:sa-s tahoma-t. Egy ráncfelvarrás/bővítés szerintem mindenkinek örömöt okozna. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Plusz lehetőség, ennyi. Csatolmány(ok):
 4. lekövethetővé kell tenni, és ki van küszöbölve a visszaélés. (illetve a levétel adminhoz kötött legyen.)
 5. a szerveren senki nem fog az irodában megrohadni vagy a recepción. tehát teljesen felesleges pd részről külön uniformisokat behozni. egy bizonyos testzsír százalék felett nem felel meg a követelményeknek a tiszt. viszont civil részről simán el tudom képzelni a koncepciót. a sok burgert zabáló worker szerepjátékba sima.
 6. A sok bump hsz között lehet hogy én leszek a kivétel, de ahhoz, hogy az a realitásnak is megfeleljen karaktered, pár dolgot nyomatékosítanod kellene. 1. Amit lefolytatsz az egy közép európai mapon helytállna, oké. 2. Szinte minden állam keményen bünteti a replika és a hamisítvány cuccokat. (mutasd be a cikkek beszerzésének folyamatát, és mindjárt pofásabb a story) 3. Fogalmi pontatlanságnak tudom be a /cigány/ kifejezést. Ha formálisan jellemzed a karaktered akkor a roma szót használd. (szubjekt) 4. Illetve, húsz éves srác miből keresett pénzt egy $40.000-os autóra? Ha ezeket a pontatlanságokat pótlod, egész jó lesz a kisebbségi rp. Csak ne told túl ezt a magyarországon megismert embertelen stílust. Sok esetben eltér az európai - ázsiai - amerikai kisebbség habitusa. Azért sok sikert.
 7. Működik az, csak vidd lejjebb az üzemanyagszintet.
 8. qsty

  egri bikam @armi
   1721500197_kp_2021-11-28_190322.thumb.png.66c4cf858e6602a68fb9c3bd03cb2061.png

  1. armi

   armi

   Capri? Csak nekem?😯❤️

  2. qsty

   qsty

   barhol barmikor 🥷

 9. Semmi személyeskedés, csak nem itt kéne pofázni arról hogy hl-en ki voltál meg ez-az. 26évesen azon problémázol, mert nem tudod elütni az idődet. Mutasd meg egy devben mekkora szerepgéminges vagy. Mutass fel, újat. Sok sikert.
 10. Tippre, 15 éves korosztály lehetsz. Hasznosítsd magad az életben, vidd magad előrébb. Csináld a pénzt, és élj úgy, hogy nem lesz szükséged a szerverre sem. Hidd el nekem egy hús-vér nő társasága nagyobb /mulatság/, mint egy idióta szerepét hozni. Leszűrve az írásaidból, nincs életed. Viszont ezért nem a szerver adottsága felelős. HA számomra megadatik az, hogy lesznek erőforrásaim a szerveren egy nagyobb üzlet folytatására.. - te leszel az első akit invitálni fogok, jó? Moderátori figyelmeztetésben részesült!
×
×
 • Új létrehozása...