Ugrás a tartalomhoz

Chy

Játékos
 • Hozzászólások

  4
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Chy felhasználóról

 • Születésnap 1999-01-31

Utolsó profil megtekintők

100 profil megtekintés

Chy Eredményei

5

Közösségi hírnév

 1. KARAKTER KINÉZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Shannon Webb Új karakternév: - Discord név, azonosító: Chy#0712 Kérelem leadásának indoklása: Pár apróságon szeretnék változtatni
 2. A tetoválasok árait át lehetne gondolni, a levétel drágaságával szerintem nincs gond, visszatartó erő hogy ne csináltasson olyat a karakter amit megbánna. Tényleg drága egy 30k-s autóra 30k-ért egy felni, meg 10k hogy ne matt legyen a fényezése, a 20-30-40k-s motorokra is hogy egy minimális változtatás a motor árát elviszi, a többi tuning lehet és legyen is drága. Szerintem sok időt tettem a pénz farmolásba, aki kevesebbet játszik nem lenne ideje a karakterét alakítani, ha bármire szeretne összeszedni, ami meg szembe megy a hangoztatott értékekkel. Nem hiszem hogy a legjobb rendszer ez a bitcoinos dolog, de jobb ötletem nekem sincs és láttunk már rosszabbat is. Amit hallottam az alapján azt gondolom a frakciók kaphatnának nagyobb támogatást, ha nem az a cél hogy ők is a pénzt farmolják meg heti leadandó meg tudom is én mi kelljen az érvényesüléshez.
 3. A dróg rossz De a leírás jó
 4. KARAKTER KINÉZETÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSA IRÁNTI KÉRELEM Karakternév: Umi Tsuchida Új karakternév: Shannon Webb Discord név, azonosító: Chy#0712 Kérelem leadásának indoklása: Másik karaktert szeretnék alakítani.
×
×
 • Új létrehozása...