Ugrás a tartalomhoz

Andris

Játékos
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

1 követő

Utolsó profil megtekintők

139 profil megtekintés

Andris Eredményei

2

Közösségi hírnév

 1. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Dillen Zampieri! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999) vagy (roxtar#0420) Discordon.))
 2. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Adam Davidson! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint az ön jelentkezési lapja elutasításra került. Sajnálattal kell közölnünk, de előmenetelét tekintve ön túlképzett a munkára. Javasoljuk, hogy keressen magának egy olyan pozíciót ami a szakmájával összeegyeztehető. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999) Discordon.))
 3. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Dusan Vidic! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. Sajnálattal kell közölnünk, de jelentkezése elutasításra került. A benyújtott lapban nem szerepel az állandó lakcíme ami szükséges, illetve a telefonszáma. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben továbbra is érdekelné az állás úgy pótolja ezen adatokat illetve megköszönnénk, ha egy kicsit több információt közölne a bemutatkozásban. A pozícióra 2021.12.23-tól pályázhat újra. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999) Discordon.))
 4. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Shelby Shayan! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999), (roxtar#0420) vagy (TREEY!#0001) Discordon.))
 5. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Rubyn Hudson! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint az ön jelentkezési lapja elutasításra került. Az ön jelentkezési lapja formailag nem felelt meg az önkormányzat által kiadott formanyomtatványnak. A személyes adatoknál nem közölte az e-mail címét, illetve nem közölte, hogy mi motiválja arra, hogy ezen munkát megkapja. Amennyiben a továbbiakban is érdekli a pozíció úgy 2021.12.13-tól újra pályázhat az állásra. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999) Discordon.))
 6. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Rick Ross! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint az ön jelentkezési lapja elutasításra került. A lapban nem szerepel állandó lakcím ami szükséges a munkávégzéshez. A betmutatkozás részben nem tért ki az érdeklődési körére, hobbijaira illetve nem fejtette ki, hogy mi motiválja. Amennyiben a továbbiakban is érdeklődik ezen állás iránt úgy 2021.12.13-tól benyújthat egy új lapot. ((OOC rész is elcsúszott, azt ikérlek javítsd amennyiben ismét jelentkeznél)) Tisztelettel, Virginia Von Rothschild Director of Human Resources Department ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999) Discordon.))
 7. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Adam Davidson! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. Sajnálattal kell közölnünk, de jelentkezési lapját nem tudjuk elfogadni. A jelentkezési lapban nem lett megjelölve a megpályázni kíván pozíció, továbbá a hivatal elvárja az anyanyelvi szintű angol nyelvhasználatot. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild HR Director ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999), (roxtar#0420) vagy (TREEY!#0001) Discordon.))
 8. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Michael P Ethan! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. Sajnálattal kell közölnünk, de jelentkezési lapját nem tudjuk elfogadni. Az elutasítás indoka az, hogy jelen pillanatban a Transportation Services Bureau-val egyeztetve, pillanatnyilag további személyt nem keresnek ezen pozíció betöltésére. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild HR Director ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999), (roxtar#0420) vagy (TREEY!#0001) Discordon.))
 9. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Antonia Yilk! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild HR Director ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999), (roxtar#0420) vagy (TREEY!#0001) Discordon.))
 10. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Isaac Bryce! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild HR Director ((Kérdés esetén keress fel engem (Noblesse#9999), (roxtar#0420) vagy (TREEY!#0001) Discordon.))
 11. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Nick Norton! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Virginia Von Rothschild HR Generalist ((Kérlek keress fel engem (Noblesse#9999) vagy (roxtar#0420) Discordon.))
 12. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt James Graham! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Jeremiah Von Castell HR Generalist ((Kérlek keress fel engem (Noblesse#9999) vagy (roxtar#0420) Discordon))
 13. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt James Graham! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Jeremiah Von Castell HR Generalist ((Kérlek keress fel engem discordon: Noblesse#9999))
 14. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Hikaru Momobami! A jelentkezési lapját megkaptuk és elbíráltuk. A lapban szereplő információk szerint alkalmasnak találjuk Önt a pozíció betöltésére. Kérjük fáradjon be személyesen a Városházára ahhoz, hogy egy illetékes fogadja és folytatni tudjuk a felvételét egy személyes interjú keretein belül. Tisztelettel, Jeremiah Von Castell HR Generalist ((Kérlek keress fel engem discordon: Noblesse#9999))
 15. MUNICIPALITY OF LOS SANTOS Tisztelt Jelentkező! A jelentkezési lapját megkaptunk és elbíráltuk. A lapban szereplő adatok hiányosan vagy egyáltalán nem lettek kitöltve. A hivatal így ebben a formában sajnos nem tudja elfogadni jelentkezését. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem sikerült helyesen kitöltenie a lapot úgy a jövőben kérem nyújtsa be újonnan, helyesen, minden kért adattal kitöltve. Üdvözlettel, Jeremiah Von Castell HR Manager ((Kérdés esetén keress fel discordon: Noblesse#9999))
×
×
 • Új létrehozása...