Ugrás a tartalomhoz

_zolivagyok_

Játékos
 • Hozzászólások

  10
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Utolsó profil megtekintők

Ez a funkció ki van kapcsolva, így nem láthatja a többi felhasználó!

_zolivagyok_ Eredményei

9

Közösségi hírnév

 1. Ha valóban egybejött sok dolog akkor lelépek a szerverröl és nem fogadok ügyfeleket, úgyis van sok szerelő a városban. Szerintem érthető a megszólalásom, nem tudom, hogy te IRL melyik nem vagy, ezért alapul véve az IC karaktered így szólítottalak meg. A szerverre RP-zni járok fel és nem azért, hogy nézzem azt ahogy konkrétan letojják az RP-t és egy gombnyomásra megszerelik a kocsim. Más ember azért az 1.200$-ért elég sok kamionos kört megy (nem bérelt/saját kamionnal), de te megcsinálod egy perc alatt SEM. Nem tudom ez hogy jön ide mert nagyon nem illik ide ez az egész, de nembaj majd máskor, legalább bővült a hozzászólásod hosszasága 1-2 sorral. Ha az vagyok, ha nem vagyok az, akkor sem elviselhető ez a hozzáállás, amit te megmutattál aznap a szerelőtelepen. Ha egy kisebb játékos megy oda, aki épp most ismerkedik az RP világával, akkor ezt fogja meglátni, és ő is hasonlóakat fog leművelni, mint te. Köszönöm szépen, igen, sokat látni ott, mivel azért, hogy elérjem azt amit akarok dolgozni kell, és nem egy szerelőtelepen ülni, hogy becsússzon egy-két vendég akinek egy gombnyomásra csinálom meg a kocsiját 1000-3000 dollárért. Végszóként annyit mondok, hogy szívesen megtanítalak RP-zni, ha akarod mutatok egy kis napvilágot is a szerelőtelepen kívül, szívesen segítek embereknek, akár az alapoktól vehetjük az egészet, ha úgy adódik a helyzet.
 2. PANASZ JÁTÉKOSRA Jelenlegi karakternév: Ontrel Anderson Discord név, azonosító: Zolii#5593 Játékos neve: Antonia Yilk Panasz: Szerepjátékozás elhanyagolása, nem megfelelő hozzáállás a szerverhez. Bementem szereltetni, és semmi RP nélkül javította meg a gépjárművet. Csatolmányok: https://pastebin.com/4R9GvmjH
 3. Csak támogatni tudom. Nagyon jó lenne.
 4. Nemtudom mit kell rajta kifejteni. Támogatom.
 5. Van már ilyen ötlet, kicsit legörgetsz és megtalálod.
 6. Egy-kettő magasnyomású autómosót kéne elhelyezni a mapra. Beállsz, dollárod be tudod váltani olyan coinra amivel a mosó üzemelne, kezedbe adna egy magasnyomásút és körbemoshatnád vele a kocsid X ideig, vagy ameddig nem lesz tiszta, sokkal Rpsebb lenne, minthogy veszel egy szivacsot azt hadszoljon.
 7. ÖTLETEK Ötlet megnevezése: Új autók árának csökkentése. Discord név, azonosító: Zolii#5593 Ötlet kifejtése: Került be 5 új autó (Futo2, Euros, Remus, Calico, Nero) amiknek az ára igen magasra sikerült. Neroval nincs is gond, de a többi nagyon drága lett. Futo2 miért drágább mint egy Tesla? (nemtudom ingame nevét) Nem azt mondom, hogy annyi legyen mint a sima Futo, de a 400.000$ körüli ára nagyon sok lett. Többi kocsinál is ez a véleményem (újabbak közül), lehetnének olcsóbbak, elérhetőbbek, ne csak ppzni kelljen... Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Elérhetőbb legyen az emberek számára, túlságosan drága... Csatolmány(ok):
 8. Név: Ontrel Anderson Lakás elhelyezkedése: Fudge Ln 2 Eladási ár: 80.000$ irányár Egyéb: Csere érdekel parton lévő házra Kép: https://imgur.com/a/NhquNXT
×
×
 • Új létrehozása...