Ugrás a tartalomhoz

Amber Kennedy

Játékos
 • Hozzászólások

  56
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

5 követő

Utolsó profil megtekintők

418 profil megtekintés

Amber Kennedy Eredményei

36

Közösségi hírnév

 1. Kérlek, igen.... Amúgy viccet félretéve nekem tetszik, főleg hogy van kettő zsebelés között timeout.
 2. Abszolút támogatom, ez egy nagyon jó ötlet. Teszem azt többféle farmer is van már, ezek nyugodtan lehetnének egy GTA-s "Calvin Klein" kínálatában, vagy a szakadtabb, olcsóbb darabok turkálóban A kezdő pedig emiatt nem fogja itt hagyni a szervert mert rögtön nem bír minden ruhát megvenni/megnézni, ha olyan gyorsan itt hagyja a szervert hogy nem bír rájönni arra, hogy vannak más boltok is akkor azt hiszem valami sokkal alapvetőbb dologgal van baja.
 3. Én mellesleg szeretném azt megjegyezni, hogy olyan etnikum mint europid nincs. Az etnikum olyan kulturálisan, biológiailag és területileg elkülönülő származási csoportok együttese ami ugyan rendelkezik a nemzetté válás esélyével és ismérveivel, de még nem alakított nemzetet. Ilyenek például a cigányok, a ruszinok, vagy akár csomó oroszországi kis nép. (hantik, manysik stb) Az europid egy nagyrassz.
 4. 1. Köszi a nagyobb képet így már teljesen jól látható. 2. A szó minthogy unorthodox nem problémát takar hanem egy a megszokottól eltérőbb megoldást. Legalábbis én amit eddig láttam, de hogyha figyelmesen elolvasod amit írtam látszik benne hogy nem problémaként tekintek rá ("bárki aki ismeri a magyar GTA RP fejlődését az megértheti ezt."), tehát felesleges így magyarázni nekem.
 5. Sok sikert kívánok, szerintem nagyon jó lett! Egyedül annyi kritikám lenne, de ez csupán kinézettel kapcsolatos, hogy a szervezeti felépítést és hierarchiát mutató ábra legalábbis nekem nagyon kicsi és nehezen olvasható. Ettől függetlenül -beleszámítva azt amit látok a felépítésből- nyilvánvalóan ez a pályázat lesz a nyertes. Nemcsak a headstart miatt hiszen ez egy kicsit most olyan lenne mintha az első "kommunista választást" nem Lenin nyerné, vagyis az ötletgazda nyilván előnyben van valamelyest, hanem azért is mert tényleg jó minőségű a pályázat. Talán egy picit unorthodox, hogy más játékokból is mutat képeket, de bárki aki ismeri a magyar GTA RP fejlődését az megértheti ezt.
 6. Őszintén szólva egyetértek az előttem lévők kritikájával, és az általam megfogalmazott rövidke mondat is egyfajta kritika volt mely úgy érzem egyébként minden más kritikán felül hitelteleníthet egy munkát, mégpedig ez az erős plágium gyanú. Erre nyugodtan lehet reagálni, cáfolni stb... Már persze ha lehet és tudja az illető.
 7. Van egy kis "SchmittPáling" szaga a dolognak
 8. Szerintem jó ötlet! Mellesleg ha kitör a zombi apokalipszis a szerveren lehet minden ex-sherrif túlélőnek menő sapkája mint Ricknek
 9. "Mondjátok ki, hogy az octans szerveren nem létezhet több lábon álló, múltjában több dolgot átélt, tanult, megélt, idejét nem elfecsérlésre használó karakater." De létezhet, csak nem egy 25. századi android akibe beleprogramozták a dolgokat... Nagy különbség van aközött amit te msot cisnálsz és aközött amit általánosságban "több lábon állásnak hívnak". Gondolom IRL nem sokat jártál valódi felsőoktatás közelében mert akkor tudhatnád hogy a karaktered ezekre így nem lenne képes.
 10. Mindenki hülye csak én vagyok helikopter minősített esete Rengeteg tanács érkezett, beleszarsz a dolgokba, mostmár elért egy olyan szintet ez hogy egyes emberek nem tudnak már olyan nyugodtan hozzászólni a dolgokhoz mint korábban. Az előttem hozzászóló, kritikus hangoknak igazuk van, ezt a terminátor, mindent is tud karaktert hanyagolni kéne.
 11. Abszolút támogatom. Fel se tudom fogni mi a baj ezzel az ötlettel. Kissé olyan némely ember hozzáállása, hogy csak azért is dafke ellenkezik, még ha épp jó is az ötlet.
 12. Szerintem is felesleges, nem arról van szó, de nem olyan ördögtől való dolog ez azért. A sexualitás nagyon is komoly része lehet egyes rpknek, bármennyire is szeretjük földbe dugni a fejünket ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom e logika alapján a kínzásos, vágjuk ki a másik szemét, nyúzzuk le a bőrét kategóriájú undorító rpkről sem szabadna szólnia ennek a szervernek. Mégis nagyon sokan csinálják. Vagy az nem zavarja meg a 14 éves pistike lelki nyugalmát? Még egyszer mondom, látva a magyar rp közösségek 70%-nak színvonalát ettől függetlenül én sem támogatom mert felesleges meztelenkedések és trollkodások lennének az egészből.
 13. Jó, de ugye remélem érzed a problémát abban, hogy ez a polihisztor karakter tényleg nem a legjobb. Ahogy előttem is mondták a kevesebb néha több. Nem az ókori Hellászban járunk, vagy Ptolemaida Egyiptomban, ahol tényleg több polihisztor is élt. Persze megjegyzem részint azért mert egyszerűbb szinteken tudták magukat beleásni a dolgokba, ma már ez nem igazán lehetséges! Fókuszálj egy dologra, abban alkoss maradandót.
 14. Mondjuk azért ha valaki szétdrogozta az agyát, szerintem egy kis "bukdácsolás" is belefér... Azért ne az legyen már hogy szétdrogozod az agyad és semmi scriptes következménye nincs. Aki ennyire belemerül a karijával a drogokba az vállalja is a következményeket.
 15. Őszintén én azért a 150-et nem hívnám kevésnek. Kétségtelen lejjebb ment a kezdeti magas számoktól a player szám, de naiv volt az ki komolyan el is hitte hogy 300+ marad hosszútávon. Születtek bannok, volt egy természetes lemorzsolódás stb stb... Ettől független érdemes és fontos is ötletelni, hiszen kb 200 körül lenne az optimális player szám (bár a mostani se kevés). Azért azt ne feledjük, hogy ez nem a San Andreas, hanem a GTA V, sokaknak még mindig nincs olyan gépe hogy stabilan futtassa ezt a játékot. GTA V RP-be stabilan egy 200 max, nagyon max 250 embernél nincs több a magyar közösségben.
×
×
 • Új létrehozása...