Ugrás a tartalomhoz

Aktivitás

Ez automatán frissül.

 1. Elmúlt óra
 2. Ma
 3. Tegnap
 4. GopheR

  Graffiti

  Nem feltétlenül kellene agyon szabályozni, lehetne rá egy alapmunka, vagy önkormányzati munka, a grafittik eltüntetésére.
 5. senti180

  Graffiti

  ritkán értek veled egyet kapjon mindenki jogot graffiti használatára, de legyen erősen szabályozva az, hogy mit és hová lehet felfújni, akkor nem lesz belőle probléma
 6. Insigne

  Graffiti

  Mindenkinek meg kéne adni a lehetőséget a graffiti szabad használatára Semmivel se lesz jobb a helyzet ha mindent szabályhoz, frakcióhoz akartok kötni
 7. A kitiltásod indoka: "Közösségbomlasztó viselkedés." Nem látom kitől kaptad a kitiltást, de minden bizonnyal a közeljövőben el fogja bírálni a kérelmedet.
 8. Tyreek

  Graffiti

  Pontosan. Igazából illegális bandák számára elérhető lenne a rendezer, mert igazából legtöbbször ők használják ki a graffiti rendszereket. Az adminok tudják nyomon követni, törölni és természetesen szankcionálni, ha valaki nem úgy jár el a rendszer használata során. Az egy plusz, ha van egy ilyen rendszer, mert valamilyen körülmények között feldobja a szervert, szóval gl.
 9. Az a baj ezzel, hogy felesleges ezt megvalósítani. Volt már több roleplay szerveren ehez hasonló ötlet, mindig csak a baj volt belőle, legalább ezt kerüljük el, ha lehetséges. Tartózkodom!
 10. Előző hét
 11. ÉRTESÍTÉS A VEZETŐSÉGI ELLENŐRZÉS EREDMÉNYÉRŐL Kedves @Pufika! Örülök, hogy időt és energiát áldoztál arra, hogy elkészítsd a karaktered történetét ellenőrzésre. A lapod stilisztikailag megfelelt. Helyesírásilag megfelelt. Tartalmilag pontosításra van szükség. Kifejtem, hogy miért gondolom úgy, hogy tartalmilag még pontosítanod kéne. Amit leírtál, az alapjába véve szép, és igényes munkat, de hiányolom belőle a karaktered jellemét, illetve annak fejlődését. Azt szépen nyomon tudjuk követni, hogy mégis hogyan ért el a csúcsra, azonban az érzéseiről nem sok információt közölsz, ami egy fontos szempont lenne ilyenkor. Leírhatod, hogy az egyes események milyen irányban formálták a karaktered személyiségét, érzéseit. Vigyél bele egy kicsivel több életet, és akkor jók leszünk. FÜGGŐBEN.
 12. Ez a kéréses rendszer se rossz, de szerintem egyszerűbb lenne annyi, hogy be lehessen szállni a csomagtartóba esetleg egy kocsi jobbklikk és felrúgó ablakban nyitott csomagtartónál "beszállás a csomagtartóba" vagy valami hasonló. Az emberrablás áldozata meg megoldaná egymaga a beszállást script felől. Ha meg esetleg halott lenne vagy sebesült, akkor meg lehetne mozgatni és úgy bepakolni a játékost a csomagtartóba hasonló megoldással, csak ebben ez esetben nyilván nem a magatehetetlen test fogja ezt kiválasztani, hanem az emberrabló.
 13. Korábban
 14. Ötlet megnevezése: Elrablások, célszemély elrejtése a járművekben.Discord név, azonosító: Tyreek#0302Ötlet kifejtése: Egyszerű, és lényegretörő az ötlet. Adott játékosokat lehet a csomagtartóba helyezi. Elrablások szempontjából, esetleg bármilyen roleplay szituációt adódóan. Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Úgy gondolom, hogy elég kreatív dolgokat végre lehet hajtani, és plusz egy lehetőség. • Az elrabolt játékos: - Nem tudja megnyitni a térképét. - Nem látja a radart. - Nem láthat semmit körülötte (teljes fekete képernyő). - A jármű megsemmisítése esetén az elrabolt játékos meghal. Ha a csomagtartó nyitva van, akkor a játékos látható lesz. • Parancsok: /trunkkidnap [ID] - Csomagtartóba helyezési kérelmet küld a játékosnak, vagy animban lévő játékosot helyez a csomagtartóba. /trunkaccept - Csomagtartóba helyezési kérelmet elfogadja. /trunkdeny - Elutasítja a csomagtartóba helyezési kérelmet. /trunkremove [ID] - Eltávolítja a játékost a csomagtartóból.
 15. Tyreek

  Automaták.

  Ötlet megnevezése: AutomatákDiscord név, azonosító: Tyreek#0302Ötlet kifejtése: Működő automaták a szerveren.Miért gondolod, hogy indokolt a bekerülése?: Elég hasznos pozíciót tud betölteni a városban, falvakban egyéb területeken. Nem muszáj rohangálni a játékosoknak a boltokba, ha le vannak helyezve ilyen automaták. Különböző automatákból, különböző italt, snacket tudnak beszerezni.Csatolmány(ok):
 16. Szia kopper fivérem, követni fogom a projectet, hajrá!
 17. Követni fogom minden áron, gl.😈
 18. Szervusz! Sajnos ezt nem tudjuk elfogadni, határidőn kívüli leadás miatt. Sok szeretettel várunk a szerveren, mint játékos, nyitás után. Üdvözlettel, OctansV vezetőség
 19. FOGLALKOZTATÁSI PÁLYÁZAT Mr. Williams, a foglalkoztatási pályázatát az Administrative Operations Bureau megkapta, kiértékelte és elbírálta. Lapjában kihágásokat, illetve hibákat nem találtunk, így a lap státusza II. FÁZIS-ra módosult. Munkatársaink a korábban megadott értesítési cím valamelyikén fogják keresni, 24 órán belül. Theodore Harrison Assistant Chief Chief of Administrative Operations Bureau Los Santos Fire Department 9332 Capital Boulevard, Los Santos, SA "Serving with Courage, Integrity & Pride"
 20. Ez egyébként a legnagyobb hiánycikk minden itthoni szerveren. Discordon már felvetettem az ötletet, de leírom ide is hiszen merőben kapcsolódik a témához. Jó lenne ha ezeken a + karaktereken felül lenne lehetőség karaktert készíteni a börtön falain belülre is, amivel értelemszerűen csak ott tudsz játszani. Ennek az miértjét szerintem nem kell nagyon fejtegetnem.
 21. Tények. Annyit hozzátennék, hogy bizonyos dolgokat csak main characterekre lehessen igényelni, legyenek a karakterek szabályozva. Ha valaki például frakció leader az egyik karakteren, és mondjuk a második karakterén is akar valamilyen frakcióba menni, akkor kelljen egyeztetnie az FM-mel. Ha a main-jén rendőr a másodlagosán meg valamilyen illegális üzelmet folytat akkor az egyik karakter ne nyomozhasson a másik után, illetve a karakterek ne ismerhessék egymást. A névváltásról nem sok információm van, de nagyon remélem, hogy az lesz a minimum, hogy valamihez hozzá van kötve mert ez a; "hát meguntam ezt a projektet, gyorsan nevet váltok és csinálok egy újat, ami megint menni fog kemény két hétig" szindróma erősen jelen van a magyar szerverek közösségében.
 22. A nyomozók szerint húsz éven keresztül, havonta egyszer irányítottak át $10.000-t a szakszervezeti büdzséből a saját zsebükbe.
 23. DISCORD UNBAN KÉRELEM Discord név, azonosító: voluntary.klr#3483 Kitiltás időpontja: Pontos időt nem tudok publikálni, de júluis közepe felé történhetett. Kitiltás indoka: Sajnos nem sikerült megérdeklődnöm. Kérelem indoklása: Unban-t szeretnék kérni a Discord szerverre. Szeretnék aktívan résztvenni a modern roleplay felvirágoztatásában, segíteni szeretném a közösségi roleplay kört. Csatolmány(ok): Nincsen
 1. Továbbiak betöltése
×
×
 • Új létrehozása...