Ugrás a tartalomhoz

Aktivitás

Ez automatán frissül.

 1. Előző hét
 2. Korábban
 3. Kedves @Kopasz0126! A kérelmedet a vezetőséggel átbeszéltük, kitiltásod indoka pedig a közösségbomlasztó magatartás volt. Hosszas mérlegelés után, úgy döntöttünk, hogy a kitiltásodat feloldjuk az Discord szervererünkről.
 4. 06.30-07.04 ((Kicsit több lesz a képmennyiség a megszokottnál, viszont jelenleg sajnos nincs lehetőségem kreálni újakat, így a késztermékeket mindet posztolni fogom. 2 hét múlva érkezem a következő adaggal.)) LövöldözésRancho.mp4
 5. Barni

  nojel

  Kedves @nojel! Hosszas mérlegelést követően, arra a döntésre jutottunk, hogy feloldjuk a kitiltásodat a Discord szervererünkről. Mostantól ismét fel tudsz csatlakozni.
 6. Discord név:Kopasz(kopi0126) Kitiltás időpontja: Időpont (2024/07/03) Kitiltás indoka:Nem tudom Kérelem indoklása:Arra lettem figyelmes,hogy a dc-ről eltünt az OctansV szerver,meghívót küldött nekem haver,de azt írja,hogy bannoltak onnét,nem tudom miért.Ha csináltam is olyat esetleg vagy sértettem meg bárkit is,akkor szeretnék elnézést kérni mindenkitől.Szeretnék visszakerülrni,hogy tudomásom legyen a szerverfelé,hogy mik történnek/történtek.Illetve lehetőségem legyen továbbra is a szerverenlévőkkel kommunikációs kapcsolatban kerülni.köszönöm. Csatolmány(ok):Nincs
 7. 06.26-28 *Durva szóváltás veszi kezdetét, Abel rasszista jelzőkkel illeti a társaságot, nem tesz eleget a kéréseknek, majd elüti Kaydee személyét. TavernKill.mp4
 8. 06.24 Money Heist **Az épületeken elhelyezkedő kamerák rögzítették, ahogy két autó a bolthoz érkezik, majd 6 személy, vélhetően fiatal afroamerikaiak ugranak ki belőle késekkel, ütőkkel, céltudatosan és tervezetten a boltot ostromolva. **A kamerák felvételein tökéletesen kivehetőek a gépjárművek és azok rendszámai.
 9. A labor működéséhez szükséges alapanyagok beszerzése: I. Hidrogén -Jodid Megbeszélés a laborban, információk szerint Los Santostól északra helyezkedik el egy vegyi raktár, az oda vezető úton folyanatosan járnak a vegyi anyagokat szállító teherautók. A srácok megbeszéltek, hogy milyen jelzésű teherautó szállítja a szükséges Hidrogén -Jodidot. Félreálltak az autópálya szélén vára a megfelelő jelzésű teherautót: A teherautó a megfelelő ADR jelzéssel elhaladt elöttük és azonnal utána indultak, leszorították és a sofőrt kényszerítették, hogy nyissa ki a rakteret. Kinyitás után megbizonyosodtak róla, hogy a teherautón azt szállítják amire szükségük van. Lepakoltak egy hordóval és a platóra tették. A sofőrt megpróbálták leütni, de a remegő kéz és a stressz hatására nem voltak elég ügyesek hozzá, így az azonnal tudta értesíteni a rendőrséget amint elhajtottak. Az első beszerző út sikeres volt, a fiuk még a rendőrség elött visszatértek a laborhoz és lepakoltak mindent...... II. Vörös Foszfor Igen-igen, faraghatnánk gyufát is, de abban mi az érdekes?! Bugstar raktárában sok vegyi anyag között tárolnak Vörös Foszfort is, így a srácok odaérve az egyetlen éjszakai őrt leütötték és elkezdték a kutatást az anyagok után. Sikerült annyi időt eltölteniük a szerencsétlen keresgéléssel, hogy közben a néma riasztó jelzésére a rendőrség a helyszínre ért abban a pillanatban, hogy felpakoltak 2 dobozt a platóra. Azonnal kocsiba pattantak és elkezdődött a hajsza. Contender terep képességei sajnos aszfalton nem mutatkoztak meg, illetve egy komolyabb kanyarban a jármű irányíthatatlanná vált és egy tető-talp kombó után enyhe sérülésekkel megálltak. A rendőrök azonnal kipattantak és feltartóztatták a srácokat. A történetnek egyenlőre szünet, amíg a cella szorító hidegét élvezik............ (Folytatás hamarosan)
 10. 06.23 **A TuningShow-ra érkezve Kaydee, Darkeem és Jamila körbesasolja a területet, végignézik a kiállított, nevezett autókat, majd a gazdagrétegen nevetgélnek. A tombola és a nyeremények hallatán rögtön nevezést adnak le a sátor melletti büfénél, majd szétoszlik a társaság**. Kaydee-nek sikerül a tombolával egy elég szép kis összeghez hozzájutnia. **A nyeremény átvétele után nem töltenek sok időt a területen. *Jamila telefonját nyomkodja amikor is meglátja, hogy a Rendőrségnél történő tüntetés kezdetét veszi, rögtön adja is tovább az infót, majd autóba pattanak. **A tüntetés nem tart túl sokáig, durva erőfölénnyel állnak a rendőrök velük szemben, majd egy random arc kocsival hajt be közzéjük, elgázolva így az egyik Officer-t. Fegyverropogás, több leadott lövés hallatszik, agyonlőtték az embert. **A társaság sietősre veszi a figurát, rögtön lelécelnek.
 11. Üdvözlet a témánkban, ahol szerepjátékos tudásunkat, illetve azon karaktereink fejlődését mutatjuk be, akik valamilyen módon kapcsolódnak a kitalált Innocence Family Bloods klikkjéhez, a CMT-hez. Kezdetben inkább egy bűnözésre motivált közösség leszünk, mint sem egy teljes értékű utcai banda, de a karaktereinkkel bandatagokat imitálunk majd. A frakciót érintő kérdésekkel, észrevételekkel és problémákkal a téma tulajdonosa foglalkozik. Jó szórakozást kívánunk.
 12. [Somewhere in the woods - Shooting practice - 2024-06-23]
 1. Továbbiak betöltése
×
×
 • Új létrehozása...