Ugrás a tartalomhoz

Aktivitás

Ez automatán frissül.

 1. Ma
 2. Ja érteeeeem! Semmi sincsen akkor még számodra veszve! 😂😂 Schumacher valahogy összekanalazott egx nem rossz kört, aztán ripityára törte a Haast az időmérő utolsó szakaszában, melynek hatására piros zászló lett, az időmérőt pedig nem indították már arra az egy-másfél percre újra, így a többiek nem tudtak már javítani. Csóriknak a gatyája is rámegy az autók szereltetésére.
 3. Jah, én a verseny dobogójára értettem a tippet. Tartom magam hozzá, már nem változtatok rajta. Bízok az Alpineban. 😂 Hát, tényleg visszafogott eredmény lett, többet vártam. Az időmérő vége egész izgalmas volt. Schumacher meg továbbjutott vaalahogy a Q2-be, ennek tökre örültem.
 4. Nos, nem mondanám, hogy közel jártam a valódi végeredményhez... 😅 Mindenesezre @delete az ekső 2-t eltalálta. A várt Alpine csodából sem maradt sok. Versenyre tippeket vároook! 1. - Verstappen 2. - Hamilton 3. - Pérez
 5. Tegnap
 6. Szerda 17:30-18:00 Dirty Bandits MC
 7. Independents Nomads 1%er MC Szerda 17:00-17:30
 8. Nem, erősebb kell a CK3-nak, lehet neked nem is menne jól. A probléma legfőképp az, hogy a CK2 nem használja ki a 8 magos AMD processzoromat, ezt szerintem a CK3 megteszi. Tehát ha úgy érzed csak a CK2 fut el a gépeden akkor tényleg nem érdemes pénzt kiadni a 3-ra.
 9. Jobb ötletnek tartanàm, ha a graffiti jogot külön igényelni kéne amellett, hogy valaki illegálos.
 10. Nincs valami erős gépem (pláne, hogy laptopom van), így nem viszi az új játékokat emiatt nem is mertem megvenni, mert féltem, hogy úgy dobok ki az ablakon 50 eurót, hogy közben nem is viszi a játékot. De szerinted hasonló gépigénye van mint a kettőnek?
 11. Telek

  Graffiti

  Az első kommentemet azzal kezdtem, hogy ha az adminok által visszakövethető, hogy ki készítette a konkrét graffitit, akkor a szabályzat alapján büntethető (a graffiti pedig természetesen eltávolítható). Ha pontosan meg van határozva, hogy mi megengedett, nem hiszem, hogy ebből probléma alakulna ki.
 12. @Telek szerintem ez nem liberális gondolkodás hanem inkább nem gondolkodás. Az átlagos gamer nem utcai vandál / tájékozott a világban és képtelen normális taget csinálni. Több olyat látsz egy magyar szerveren, hogy gyöngy betűkkel, buborékos fonttal, comic sanssal vagy valami más nem lore friendly módon nyomják fel a játékosok a bandájuk nevét a falra és kriminálisan ocsmányul mutat. Aztán ott a másik véglet mikor a 30 fős gyűjtő tagjai bart simpsonokat, füvet, miki egeret meg minden cringe-t fújnak fel. Ha valami jóváhagyós rendszer lenne rá, akkor esetleg működhet.
 13. Valóban egy kiváló játék, bár sajnos mióta kijött a 3 elég keveset játszok a kettővel. Nem azért mert úgy jobb lenne a 3, de vicces módon a modernebb engine-re készített 3. rész sokkal jobban fut a gépemen mint a 2. Esetleg az nincs meg neked? 🙂
 14. Tennō

  Crusader Kings 2

  Sziasztok! Szabadidőmben főként ezzel a játékkal játszom. Ugyanakkor a singleplayer része számomra már kicsit kezd unalmas lenni és szeretnék kicsit multizni vele másokkal. A topicban jöhetnek végigjátszásokról képek, legyen az multi vagy egyszemélyes. Pár kép a legutóbbi végigjátszásaimról.
 15. Egy kis önreklám: Próbálkoztam már máshol vele (ott sajnos nem volt lehetőségem tökéletesíteni rajta, de) ha adottak a lehetőségek, akkor nagyon szívesen belefognék valami ilyesmik gyártásába a szerveren (remélem még véletlenül sem veszi senki szerverhirdetésnek, hiszen ennek nem az a célja éppen csak kipróbáltam, hogy mik a lehetőségeim a Rockstar Editorban):
 16. TiiS

  Graffiti

  Hát ha játékosra lenne osztva egy egy saját maguk által feltölthető graffiti ami ellenőrizhető, szerintem nem lenne belőle probléma, lehetne limitet rá rakni vagy egy festék szóróból mennyit lehet festeni, össze kéne vásárolni a színeket, alapból a gta 5-ben annyi graffiti van nem lenne zavaró senkinek, de például egy műhely vagy bármilyen cég tudna alkotni egy saját logót vagy fel fogad egy legális festőt aki facefinderen hirdeti magát, lehetne legális fal, például a parton, ahol alapból megtalálható egy legális graffitis fal, ahol a festők össze találkoznának, ki alakulna egy közösség, nem
 17. Telek

  Graffiti

  A graffitinek nem feltételen a művészeti érték átadása a célja. Nem egészen értem, hogy miért tartotok attól, hogy lesznek kevésbé igényes tag-ek is. Ez vele jár. Én tönnybire ilyenekre számítanék: Nonfiguratív, olvashatatlan signó, ami a készítője számára jelentéssel bír, de lehet, hogy rajta kívül senki nem érti. Persze vannak igényes alkotások is. De nem hiszem hogy túl kellene idealizálni a környezetet és kizárólag egy stílusra korlátozni ennek a lehetőségét. Persze lehet, hogy az én liberális gondolkodásmódom túl megengedő.
 18. Az animok kapcsán én mindent támogatok. Szerintem az a jó, ha az ember minél szabadabban ki tudja fejezni a karaktere érzéseit, cselekedeteit. Ha pedig van lehetőség, hogy ezt animációkkal grafikusan is megjelenítsük, akkor érdemes kihasználni a lehetőségeket. Hiába text alapú szerver és minden le is lehet írni, akár fórumon is le lehet játszani jeleneteket, mégis egy grafikai világban játszuk le az RP-t. Ez pedig adja magát, hogy akkor amellett/esetekben akár helyett, hogy leírjuk mit csinál a karakterünk, meg is mutathatjuk az animációk segítségével. Viszont minél több animáció elérhető
 19. Kizárólag illegál részére tudom elképzelni, de még azt is nehezen. Írhatnak erre akármilyen szabályzatot, de mindig lesz az a réteg, aki amint megkapja a jogot telebombázza a fél mapot ocsmányabbnàl ocsmányabb graffitikkel amik tagnek túl csicsásak és illúziótörők, igényes művészi graffititől meg nagyon távol állnak. (az autós bandák általában a legrosszabbak ebből a szempontból) Maga a rendszer jó dolog, de vészesen kevesen tudnak reális módon bánni vele és a legtöbb frakció még csak egy leírást se ad a tagjainak, hogy hogyan kéne az egészet vagy mert ők maguk se tudják vagy ignoráns a v
 20. Telek

  Graffiti

  Szerintem, ha adminok számára visszakövethető, hogy ki készítette, és van egy egyértelmű szabályrendszere, akkor nincs azzal gond, hogy bárki számára elérhető. Ha máshogyan nem is, egy /placedo rendszerrel mindenképpen megoldható lenne: erről írt @Fierre is (igaz, hogy ő ezt /createscene-nek nevezte de tulajdonképpen mindegy hogyan nevezzük, a funkcionalitása a lényeg): Szerintem is nagyban növelné a szerver egyediségét, a élővé tenné a városképet és még RP-k is kialakulhatnak belőle. Még királyabb lenne, ha akár járművekre is lehetne fújni. Valamilyen módon viszont meg kellen
 21. Részemről mindegy, hogy bekerül-e, de biztos hasznos af
 22. ez mindenféleképp kellene.
 1. Továbbiak betöltése
×
×
 • Új létrehozása...