Ugrás a tartalomhoz

Csatlakozás a frakcióhoz


Shaddy

Ajánlott témák

- Nálunk nincsen hangaround rang. Ez azt jelenti, hogy amíg nem kapsz prospect mellényt, nem is vagy a frakció tagja scriptesen, és anélkül se.
- Szponzor rendszer és annak menete: Lényegében, bejössz hozzánk a kocsmába, vagy bárhol hozzánkcsapódsz, elkezdesz beszélgetni a srácokkal, onnantól egy member bármikor felhozhatja churchön, hogy adjunk neked egy prospect mellényt. Ezt JÓVAL könnyebb megszerezni mint RL, viszont cserébe az illető "prospect" korszaka tovább tart, valamint reálisabb is ( Értsd.: Többet fognak a memberek szivatni ). Amennyiben átmész a szavazáson, megkapod a Prospect mellényt, és a frakció tagjává válsz, valamint, aki feldobta a neved szavazáson, a szponzoroddá válik. A szponzorod feladata lesz a pátyolgatásod, hogy belenevelje a karaktered az MC -be, ebből a többi member is ki fogja venni a részét, tehát a prospect időszakod alatt, eleinte szivatva leszel, utána viszont, ahogy a tagok egyre jobban kezdenek majd testvérként tekinteni rád ( és bízni benned ), egyre kevésbé leszel szivatva, illetve többet fogsz megtudni a klubb üzleteiről, míg végül meg nem szavazza neked a klubb a full colort.
- A Prospect időszakod nagyrészt tőled függ, és a klubb tagjaitól. Nincsen se minimum, se maximum idő.
- A full color megszerzése után már nem fog egy member sem szivatni, kiérdemelted mindenki tiszteletét, és innentől hivatalosan is a klubb teljeskörű tagja vagy, bejöhetsz churchre, felhozhatod a dolgokat szavazásra, stb.
- A ritkább csatlakozási módszer: Ehhez kötelező karakterlapot csinálnod, miszerint "NOMÁD" ( Tagja a Renegades MC -nek, de nincsen charterje, államról államra utazik szavazni, és segíteni a többi chartert. Általában akkor válasszák ezt az életet ha nem értenek egyet az adott charter útjával ( drogkereskedelem, stb. ), vagy túl sok volt a belsős beef. ) patched van. Ezt követően mindenképpen szavazásra visszük az ügyedet ( IC, és OOC is. ), hogy átigazolhatsz -e hozzánk. Nyílván ilyenkor lekerül a nomád patch, és kapsz helyette egy full colort, és egyből memberként kezdesz.

 

Discordunk: https://discord.gg/rXpK2P6uQj

  • Tetszik 9
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Shaddy kiemelte és lezárta ezt a témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...