Ugrás a tartalomhoz

GREEKTOWN MOB


untouchable

Ajánlott témák

IVzQRc1.png


Our Little Athens /GREEKTOWN/

A görög minoritás nem az elmúlt pár napban növekedett meg az államokban. Mint utólag kiderült, Görögország a tizenkilencedik század vége után ismét túl nagy fába vágta a fejszéjét. A nagyhírű 2004-es athéni olimpiai játékokok megrendezésével az ország túlköltekezte magát, a hiány 6,1 százalékos lett GDP-arányosan, ez pedig az elkövetkezendő években folyamatosan eszkalálódott. Ettől a ponttól kezdve megnövekedett az emigrálás Görögországból.  Tasos Teresas például 2005-ben költözött Los Santos-ba fiával, Yannis Teresas-al. Tasos anyaországában is ingatlanozással foglalkozott, ezt próbálta meg kamatoztatni az államokban is. Az USA-ban mondhatni zöldfülűként érdekében állt legalább olyan imázst kiépíteni, mint Athénban. 2008-ban egy szakmabeli barátja Vicente Decker céget alapított, amelyben az ambiciózus férfi szintén vezetői pozicióban kapott helyet. A görög válság fokozódása miatt a kivándorlás is egyre növekedett. Tasos-nak amellett, hogy szerette volna segíteni népét, ez remek profitálási lehetőség is volt.  A(z) Vision Ventures LLC-nek köszönhetően a tízes évek elejére hivatalosan is nevet kaphatott Greektown a város nyugati részén.

Greektown MOB:

Tasos Teresas és Vicente Decker mindig is hatalom- és pénzorientált személyek voltak, ezért nagy lehetőségre leltek az általuk betelepített görög lakosokban is. Először vállalatuk hírdetésével bízták meg őket különböző módokon, később már szóba jött a konkurenciák lejáratása is. Ezzel körülbelül párhuzamosan arra lettek figyelmesek, hogy negyedben megnövekedett a kábítószer használat, így ebben is meglátták a kellő potenciált. Ezek után kisebb droghálozatot építettek ki először a kerületben, majd ezt az évek során kiterjesztették a város több közeli pontjára is. Amég Tasos és Vicente szerepe csak az volt, hogy parancsokkal és pénzzel lássák el embereiket, minden másért Tasos fia, Yannis Teresas felelt. A napjainkban már huszonnégy éves Yannis édesapja miatt már kisgyerekként megismert kis túlzással mindenkit a környéken, és nagyszerűen vonta le diagnózisát a környék lakóiról, főként a fiatalokról. Tudta azt, hogy miképp keltse fel érdeklődésüket, és tartsa meg bizalmukat. 2017-ben maga mellé vette Aris Baliades-t, akire a mai napig hű társaként tekint. Több mint fél évtizede ők működtetik a 'szervezett' bűnözést a kerületben, a két nagyfőnök neve pedig már csak aféle mítosztként kering a levegőben, holott valójában ők rángatják a szálakat. A Greektown MOB napjainkban körülbelül negyven tagot számol, tradícióihoz hűen leginkább kábítószer kereskedelemmel foglalkozik.

  • Tetszik 31
  • Köszönöm 1
  • Imádom 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Idézet

Kontextus: Aris Baliades felkeresi még az nap az egyik régi jó barátját, aki ismeri a problémás alakokat, megpróbál információt szerezni a személyekről és üzleti lehetőségeket kínál.

spacer.png

Szerkesztve ezio által
  • Tetszik 17
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...