Ugrás a tartalomhoz

Légy a közösségünk része és csatlakozz Discord szerverünkhöz!


Ajánlott témák

image.png.125cf99346e8aeb37d0856b562b4688b.png


Kedves Játékosok!

 

Az LSPD csapata izgatottan tudatja veletek, hogy Discord szerverünket mostantól bárki számára elérhetővé tesszük. Az elmúlt időszakban sokan kerestetek minket azzal a kérdéssel, hogyan csatlakozhattok hozzánk, és milyen út vezet a sikeres belépésig. Ez inspirált minket arra, hogy létrehozzunk egy olyan platformot, ahol közvetlenül kapcsolatba léphettek velünk, és minden szükséges információt megtudhattok a csatlakozásról.

A Discord szerverünk nem csupán egy kommunikációs csatornaegy közösség, ahol közelebb kerülhetünk egymáshoz, és betekinthettek az LSPD működésének "kulisszatitkaiba". Itt megtaláljátok a legfrissebb híreket, információkat a képzésekről, belépési követelményekről, és választ kaphattok minden felmerülő kérdésetekre.

Szeretnénk, ha a Discordunk egy olyan hely lenne, ahol ti is aktívan részt vehettek a közösség életében, megoszthatjátok tapasztalataitokat, és közvetlen visszajelzést adhattok nekünk. Hiszünk abban, hogy a játékosok és a frakció közötti szoros kapcsolat elősegíti a jobb játékélményt és együttműködéstSzeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Üdvözlettel:

Az LSPD frakció közössége.


https://discord.gg/nbBUhSmuav

  • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...