Matthew19 Elküldve Április 14, 2024 Megosztás Elküldve Április 14, 2024 (szerkesztve) 1. Alapvető adatok -Név: Matthew Crawford -Születési hely, idő: Los Santos, Február 03, 1996 -Iskolai végzettség: High School - Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Automotive Mechanic, Traffic Officer -Idegen nyelv ismerete: Német -Jogosítvány másolata: -Elérhetőség (telefonszáma, email címe): 274494, [email protected] 2. Önéletrajz (Minimum 100 szó terjedelemben) Los Santosi születésű vagyok, itt is végeztem az East Los Santos High School-ban. Ezt követően beiratkoztam egy két éves autószerelői képzésre, gyakorlati éveimet az Innocence boulevard-i autószerelő telepen töltöttem, majd végzettségem megszerzése után itt is helyezkedtem el. Néhány szakmában töltött év utána megszereztem az ASE tanúsítványt. Újabb egy év elteltével egy kapcsolat miatt San Diego-ba költöztem, ahol a San Diego Department of Transportation and Safety-nél leltem számomra megfelelő állásra. Az ott töltött időm alatt sikerült megszereznem a B osztályú CDL-t, amellyel feladatköröm bővült a kijelölt gépjárművek elvontatására is. Sajnos a kapcsolat ami végett San Diego-ba költöztem megszűnt, így hosszabb gondolkodás után visszaköltöztem Los Santosba. 3. Motivációs levél (min. 100 szó terjedelemben) Üdvözlöm, a nevem Matthew Crawford! Ebben a részletben igyekszem szavakban megformálni az alkalmasságom. Született los santosi lakosként az utca ismeretem megfelelőnek mondanám, ezáltal könnyebben kiigazodom a terepen. Barátságosnak és segítőkésznek tartom magam, ezen jellemzők segítenek a csapatba való beilleszkedésben, ámbár mérsékelten visszahúzódó a személyiségem és nem is a legbeszédesebb. Így e két negatívumnak mondható jellemző hátráltat is a beilleszkedésben, de úgy gondolom a felsorolt négy jellemző egyensúlyba hozza egymást. Továbbá az önéletrajzomban is említettem azt, hogy egy másik városban már végeztem ilyen munkát. San Diego-ban megszerzett tapasztalatomat most a szülővárosomban szeretném tovább kamatoztatni. Munkámat mindig időben, munkára képes állapotban és a legjobb tudásom szerint igyekszem végezni. Szerkesztve Április 15, 2024 Matthew19 által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Alex Elküldve Április 15, 2024 Megosztás Elküldve Április 15, 2024 A Los Santos Department of Transportation and Safety HR osztálya megkapta pályázatát, melyet a bizotság bírálata alapján megfelelőnek minősített, így a következő, háttérellenőrzési fázisba továbbitotta. Köszönjük a pályázatba fektetett munkáját, a további teendőkel kapcsolatban E-mailben értesítjük. ((Kérlek keress fel discordon egy személyes beszélgetéssel kapcsolatban)) Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák