Ugrás a tartalomhoz

Történetünk és elérhetőségünk


CryingCat

Ajánlott témák

d1ee1bf15507b6b04ff3d94c36dbffad.png


Hírügynökségünk története:

A Weazel Corporation 1940-ben alapult Los Santos-ban, akkor még a filmiparral foglalkozva. A vállalat legfőbb részvényese, Alex Taylor volt az akkori híres filmrendező, aki az első három évben sikeresen vezette a vállalatot rendezéseivel. Alex adósságai és függőségei miatt azonban a vállalatot a csőd szélére juttatta, érdemi eredményeket nem tudott felmutatni. 1945-ben egy gazdag ausztrál földbirtokos Leo Smith jutányos áron felvásárolta a részvényeket Alex Taylortól, ezzel megmentve a vállalatot a csődtől, valamint Alexet az adósságaitól. A vállalat profilt váltott, új székhelye pedig New York lett. A vállalat vezetésével pedig David Miller lett megbízva, míg Leo Smith a háttérbe vonult, mint legfőbb részvényes. 1947-ben a vállalat elindította első rádióműsorát, a Weazel Radio-t, mely sikeresen profitált a további éveiben nagy létszámú hallgatóságának, valamint David kreativitásának, és vezetőkészségének köszönhetően. A nagy profitálás eredményeképp a vállalat több új irányban kezdett el terjeszkedni David javaslatára. 1950-re megnyitotta első Talk Showját, melyet csak New Yorkban sugároztak a tvcsatornákon. A vállalat több kisebb üzleti lehetőségben is érdekelt volt, modellügynökségeknek, zenei producereknek biztosított helyszínt a felvételek elkészítéséhez. A Weazel Corporation legmeghatározóbb lépése volt mikor egy önálló hírügynökséget hozott létre a vállalat alatt 1996-ban, mely egy önálló csatornával rendelkezik. A hírügynökség a ma is ismert Weazel News. A tét hatalmas volt, mivel óriási pénzt fektetett a vállalat új projektjébe. A hírügynökség vezetésével Thomas Bakert bízták meg, aki korábban rendezőként, valamint híradósként dolgozott.     
A Weazel News 1996 október 7-én adta le első adását országszerte, mint egy 4 millió nézőt bevonzva első adásával, ezzel hatalmas sikert könyvelve el. Az újdonságnak valamin a könnyen elérhető szolgáltatásnak köszönhetően a Weazel News kábelcsatornás nézőinek száma fokozatosan emelkedett az évek során. A Weazel News volt egyben az első olyan csatorna, ahol olyan exkluzív felvételeket láthattak a nézők melyeket más csatornákon már nem adtak le. A tévécsatorna második hatalmas mérföldköve a 2001-es terrortámadások voltak. Az akkor lehozott felvételek, valamint tudósítások miatt a csatorna abban az évben hatalmasat profitált, így 2002-ben a Weazel News kapott egy új modernebb korszerű irodát Los Santos-ban, melyet a Palomino Avenue-ra építettek fel. Az új iroda vezetésével Richard Moore lett megbízva, aki a CNN-től igazolt át. A korszerű irodának köszönhetően a hírügynökség több üzleti lehetőségbe is belevágta fejszéjét, ahogy azt anyavállalata tette. Modellügynökségeknek, valamint zenei producereknek helyszínt biztosítva segítette elő a felvételek elkészítését. Richard Moore egészen 2020-ig vezette az irodát sikeresen, azonban váratlan halálhíre miatt egy új embert kellett kinevezni az iroda vezetésére.
A feladatot Shane Reynolds kapta, aki fiatalos nézőpontjával megragadta a fiatalok figyelmét, bevezetve az irodában a FaceFinder, Tiktok, Instagram világába az új korosztály figyelmének felkeltése érdekében. Az irodát 2020-tól napjainkig Shane Reynolds helyettesével, Mabel Pearce-el vezeti.  

Szolgáltatásaink:
Irodánk számos szolgáltatást kínál. Az alábbi listában tudnak erről tájékozódni:

-Egyéni hirdetések megjelenítése
-Fotózásokhoz, modell ügynökségek számára helyszín biztosítása
-Zenei felvételekhez való helyszín biztosítása
-Poszterek elkészítése megrendelés alapján
-Személyes konzultáció és tanácsadás
-Hírkeresés és archívum - Keresőszolgáltatást és hírarchívumot kínálunk, hogy visszakereshesse és megtekinthesse a korábbi híreket és eseményeket
-Nyomtatott kiadványok és magazinok készítése

 Elérhetőségünk:

Postal Cdoe 8144, Palomino Avenue
[email protected]

Shane Raynolds: 829617
Mabel Pearce: 728297

  • Tetszik 2
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...