Ugrás a tartalomhoz

[UNOFFICIAL] Corvi Curiosi


Ajánlott témák

image.png.7c3ede9cc3ceed5d0ac0ae10e6ad7084.png

image.png.994d6d5d04fa2d8676db4ceb69ae1010.png

Eredet

Az olasz Corvi Curiousi csoportosulás a Compagnia Crudele bűnszervezetből vált ki 2023-ban. Megfigyelhető a név alliterációja is, utalva az előző szervezetre. A "Corvi" szó hollót jelent, míg a "Curiosi" kíváncsit. A kíváncsi jelentését talán nem szükséges túlragozni, de érdemes megemlíteni a hollókat. Sok kultúrában és mitológiában ábrázolják őket misztikus és titokzatos szimbólumként. Továbbiakban az intelligenciájuk, ravaszságuk és a halál szimbólumaként történő megjelenítésük miatt érdekesek a szervezet számára. A Compagnia Crudele gyökerei egészen a 30-as' évekig nyúlnak vissza, ekkor virágzott legjobban az olaszok által vezetett szervezett bűnözés San Andreas államban. Jó pár évtized alatt felhígult a csak olaszokból álló közösség, és szép lassan kezdtek bevonni mindenféle nemzetiségű alvilági formát, hogy csökkentsék felfedezhetőségüket a rendőrségi "radarokon", illetve növeljék saját működésük hatékonyságát.

image.png.5a4a742eb3c70b08fcb8425ed1aed0d7.png

Tevékenység

A bűnszervezet fő bevételi forrásai közé tartozik a fegyverekkel való kereskedelem, drogbizniszben való részvétel és a lakosság kizsákmányolása, védelmi pénzek szedése cégektől.

Egyéb bevételek, tevékenységek:

Kriptovaluta
A modern technológia lehetőséget kínál a pénzmosásra a kripto segítségével. Létrehozhatunk különféle kriptovalutákat, amelyeket aztán elcserélhetünk más digitális vagy hagyományos pénznemekre, és így "moshatjuk" meg a kétes eredetű pénzeket.

Szórakoztatóipar
Szervezetünk a jövőben tervez szórakoztatóiparban is tevékenykedni, klubok, bárok, wellness-központok tulajdonosaként. Ezek az üzletek ideálisak pénzmosáshoz, miközben látszólag a bevétel a vendégek által fizetett szolgáltatásokból származik.

Ingatlanok, építőipar
Jelenleg ez a fő profiluk legális cég gyanánt. Itt a legkönnyebb a pénzmosás, a felszerelés pedig adott hozzá.

Uzsorahitelek
Win-win szituáció. Akinek gyorsan kell tetemesebb pénzösszeg, fordulhat a szervezetünkhöz, de abban biztos lehet hogy nem lesz kicsi a kamat. A Compagnia Crudele szervezetben szereztünk ezügyben kellő tapasztalatot és bizalmat a környékről.

image.png.5a4a742eb3c70b08fcb8425ed1aed0d7.png

Hierarchia, tagok

A szervezeten belüli hierarchia roppant egyszerű, de egyben nagyon szigorú. Hiába működünk modern szervezetként, közösségünktől megköveteljük a hierarchia betartását. Korábbi tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy ha ez nincs meg, akkor képtelen hosszútávon és hatékonyan működni egy bűnszervezet.

Betölthető rangok (kiemelve):
Boss, underboss, advisor, captain, soldier, assistant

Los Santosban rendőrségi becslések alapján jelenleg 15-20 aktív tagról számolnak be.

image.png.5a4a742eb3c70b08fcb8425ed1aed0d7.png

Előfordulás, jellem

San Diegotól egészen Texas közepéig vannak jelen, jellemzően közel a mexikói határhoz.
Los Santos városban pletykák szerint a La Puerta és Vespucci Beach környékén látni őket mocorogni.

Általánosságban elmondható róluk, hogy kerülik a balhét másokkal, főként a rendvédelemmel. Igyekszenek kerülni a feltűnést. Amennyiben ha atrocitás éri őket, kegyetlenül vágnak vissza. Néhányan azt is pletykálják az utcákon, hogy külön kínzókamrával is rendelkeznek.

image.png.5a4a742eb3c70b08fcb8425ed1aed0d7.png

Célok

A legfőbb célunk természetesen az, hogy minél több pénzt szerezzünk és jó módban éljünk, továbbá magas befolyást szerezzünk a városban, városvezetésben és a rendvédelemben egyaránt. Nem titkolt céljaink közé tartozik még a lakossággal való interakció is, szeretnénk tudatni velük hogy a területünkön semmi nem marad következmények nélkül. A Compagnia Crudele vezetése alatt elkövettünk néhány olyan hibát stratégiánkból adódóan, ami azt okozta, hogy a környék lakói bátran kétes bizniszekbe kezdtek, drog gyártásába, és nem volt semmi tekintély a szemükben.
Ezen fogunk 180 fokban változtatni a környéken.

image.png.5a4a742eb3c70b08fcb8425ed1aed0d7.png

(( OOC ))

Tapasztalat
Jómagam majdnem 20 éve foglalkozom GTA-n belüli szerepjátékkal. Mindezen idő alatt szinte kizárólagosan illegális frakciókban vettem részt, túlnyomó többségben olasz maffiában. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy ~15 éve vezetek illegális frakciókat, közösségeket próbálok építeni. Referenciáim közé tartozik a The Division, Amadeus Galeri, La Mano Nera Sindicato, Compagnia Crudele, és még egyéb kevésbé ismert frakció.

Miért mi?
Úgy érzem, hogy elég aktívan részt tudunk venni a közösség építésében és kreatív szerepjáték szituációk kialakításában mindenki számára, nem kizárólagosan az illegális részleggel.

Létszám
15 fővel számolhatunk indulásnál

Vezetőség
Zharko, Jumi, Intent
(pontos szerepkörök megfogalmazása folyamatban)

Milyen elvárásokat támasztasz a Faction Team-mel, a többi frakcióval, valamint a szerver vezetőségével szemben?
Legyenek objektívek az esetlegesen felmerülő ügyeknél és semmiépp sem részrehajlóak. Legyen nyitottság a kreatív RP-kre és ötletekre. Esetleges szerverproblémák gördülékeny kezelése, nyitottság a játékosok ötleteire, javaslataira.

Egyedi igények?
Egyelőre nincs.

Discord szerver
https://ccdc.hu/

Köszönöm, hogy elolvastad!
Elnézést mindenkitől az esetleges hibákért, hibás fogalmazásokért, hajnali 3:50-kor írom.

 

image.png.4869af8f608b71fd34666c22962728ad.png

Szerkesztve Lejó által
  • Tetszik 1
  • Imádom 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • Lejó megváltoztatta a címet a következőre: [UNOFFICIAL] Corvi Curiosi

image.png


Kedves játékos!

Elsősorban köszönjük a pályázatodat! Az OctansV frakció menedzsment elolvasta és értékelte azt és arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül!

Keress fel engem Discordon (lejo2391) és létrehozzuk a szerveren a frakció scriptet. A frakciód unofficial státuszban indul és a lehetőség nyitott az official státusz elérésére. Amennyiben kérdésetek van, ne hezitáljatok felkeresni!

További jó szórakozást, hosszú életű és sikeres frakciót kívánok!

Lejó
OctansV Frakció menedzsment tag

Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...