Sztojka Elküldve Május 1, 2024 Megosztás Elküldve Május 1, 2024 Discord név: .Kindian Kitiltás időpontja: Időpont (xxxx/xx/xx) Kitiltás indoka: Nem tudom. Egyszer csak nem voltam már bent a dc-n Kérelem indoklása: Be sem írtam így jogtalannak érzem Csatolmány(ok): Nincs Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Padre Elküldve Május 1, 2024 Megosztás Elküldve Május 1, 2024 Kedves @Sztojka! Steames gif kódokat küldtél minden létező csatornára. Ezért feltételeztük, hogy feltörték a fiókodat. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni egy megerősítést, hogy elhárult a probléma. Ezen túlmenően, a feloldáshoz szeretnélek megkérni, hogy aktiváld a Discord felhasználódon a kétfaktoros hitelesítést. (Itt találsz egy leírást a hogyanról.) - Ha ez megvolt, kérlek jelezz vissza és leveszem a kitiltást! Köszi, Padre. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sztojka Elküldve Május 1, 2024 Készítő Megosztás Elküldve Május 1, 2024 Már egy ideje megcsináltam Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Padre Elküldve Május 2, 2024 Megosztás Elküldve Május 2, 2024 Kedves @Sztojka! A kitiltást eltávolítottuk. Kellemes időtöltést kívánok! Padre Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák