Sztojka Elküldve Május 1 Megosztás Elküldve Május 1 Discord név: .Kindian Kitiltás időpontja: Időpont (xxxx/xx/xx) Kitiltás indoka: Nem tudom. Egyszer csak nem voltam már bent a dc-n Kérelem indoklása: Be sem írtam így jogtalannak érzem Csatolmány(ok): Nincs Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Padre Elküldve Május 1 Megosztás Elküldve Május 1 Kedves @Sztojka! Steames gif kódokat küldtél minden létező csatornára. Ezért feltételeztük, hogy feltörték a fiókodat. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni egy megerősítést, hogy elhárult a probléma. Ezen túlmenően, a feloldáshoz szeretnélek megkérni, hogy aktiváld a Discord felhasználódon a kétfaktoros hitelesítést. (Itt találsz egy leírást a hogyanról.) - Ha ez megvolt, kérlek jelezz vissza és leveszem a kitiltást! Köszi, Padre. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Sztojka Elküldve Május 1 Készítő Megosztás Elküldve Május 1 Már egy ideje megcsináltam Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Padre Elküldve Május 2 Megosztás Elküldve Május 2 Kedves @Sztojka! A kitiltást eltávolítottuk. Kellemes időtöltést kívánok! Padre Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák