Ugrás a tartalomhoz

CERTIGANG | Rulers 605


RG.

Ajánlott témák

image.png

 

BEMUTATKOZÁS

A Los Santos utcáin átszelő CERTIGANG | Rulers 605 nem csupán egy banda, hanem egy életstílus hordozója. Ők egy fiatalokból álló, vegyes etnikumú csoport, akik szenvedélyesen ragaszkodnak motorjaikhoz és az adrenalin töltötte pillanatokhoz, melyeket azok nyújtanak.

A banda központja egy kis placc, amit garázsok vesznek körül. Ott nem csak a motorokat szervizelik és tuningolják, hanem azon a helyen szoktak összegyűlni, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat és tervezgessenek. Az alapító tagok mindannyian szeretik a motorozást és a cross versenyeket. Ez a szeretet köti őket össze. A banda célja, hogy összehozza azokat, akik osztoznak ebben a szenvedélyben, és hogy közösséget teremtsen azok számára, akik a sebesség és az adrenalinfokozás szerelmesei. Az életüket a sebesség, a mozgalom és a szabadság határozza meg. Mindig keresik az új kihívásokat és lehetőségeket, legyen szó versenyzésről vagy csak egy közös motorozásról a város környékén. A banda tagjai rendszeresen részt vesznek motoros rendezvényeken, hogy megmutassák képességeiket és ügyességüket.

image.png

KULTÚRA ÉS STÍLUS

Az utcákon láthatóan megkülönböztethetőek stílusukkal és megjelenésükkel. A banda mindig stílusosan öltözik, egyaránt viselnek melegítőket, bőrdzsekiket és koptatott farmerokat. Motorjaikat általában egyedi stílusban alakítják át, hogy kifejezzék egyéniségüket és a közösségükhöz való tartozásukat. Zene és a Street Art is fontos szerepet játszik életükben. Gyakran rendeznek közösségi eseményeket, ahol a motorozás mellett a zenére és művészetre is hangsúlyt fektetnek. Tagjaik különböző kulturális háttérrel rendelkeznek, és ez a sokszínűség az egész banda életét áthatja. A banda tagjai között megtalálhatóak fehérek, feketék, latinok és ázsiaiak is, akik egyesítik erőiket és szenvedélyüket a közös cél érdekében.

image.png

FŐBB TEVÉKENYSÉGEK

[Utcai versenyek] A banda tagjai rendszeresen részt vesznek különböző utcai motorversenyeken, hogy megmérettessék magukat és bebizonyítsák, hogy kik a legjobbak.
[Stunt bemutatók] Gyakran szerveznek stunt bemutatókat a város különböző pontjain, hogy lenyűgözzék a közönséget az akrobatikus mutatványaikkal. 
[Jótékonysági események] A CERTIGANG | Rulers 605 részt vesz jótékonysági eseményeken és adománygyűjtéseken, hogy segítsenek a közösségüknek és visszaadják a városnak, amiben élnek.

image.png

ILLEGÁLIS TEVÉKENYSÉGEK

- [Bolt/benzinkút rablás] Kevésbé forgalmas boltok kirablása, nem feltétlen a pénz kasszából való eltulajdonítása. Polcokról való ital és cigaretta ellopása, ezeknek a tovább értékesítése vagy saját célra való fogyasztása.
- [Autólopás] Autók elkötése és tovább értékesítése akár egyben vagy szétszerelt állapotban. A műhelyeikben végeznék az átalakításokat autókon továbbá a szétszerelést alkatrészekre is ott történne. 
- [Házfeltörések] Szegényebb és gazdagabb városrészeken egyaránt kiszemelnek maguknak házakat, amiket alaposan megtervezve később feltörnek és értéktárgyakat tulajdonítanak el, mint például: Kézpénz, Hifi, TV és egyéb elektronikai készülékek.

image.png

OOC INFORMÁCIÓ

A frakció "RG" és "Klicsko" vezetésével működik.

Bárkinek kérdése lenne, keressen bátran Discordon.

[Discord] - [RG (rajmi.) - Klicsko (klicskoo)]


Köszönjük, hogy időt szántál rá és elolvastad!

image.png

  • Tetszik 9
  • Imádom 7
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Hogyan tudsz csatlakozni hozzánk?

 

[IC menet]

Ismerkedned kell majd egy, vagy akár több frakció tagjával, ami nem lesz nehéz, hisz pont ezért vagyunk egy vegyes etnikumú frakció, hogy mindenki könnyedén tudjon érdeklődni, illetve interakciót létesíteni. Elég ha találsz egy közös témát, legyen az a motorokról, érdeklődési körökről, a helyi eseményekről, és még sorolhatnám.

[OOC menet]

Nincs sok elvárásunk. Egész egyszerűen legyél önmagad, alakíts egy egyedi karaktert, és érezd jól magad.

 

OOC is van lehetőséged úgymond "jelentkezni". Annyi a dolgod, hogy kitalálj egy szituációt, ami alapján ismerkedés venné kezdetét. Ha ez megvan, írj rám Klicsko-ra vagy RG-re és amennyiben megfelel, értesitünk, majd végrehajtjuk.

 

[Kép a banda elhelyezkedéséről]

El Burro Heights - Los Santos

image.png.93348b1b29b578ae1e32ff3a9f0bbe3d.png

 

[Illusztráció és kedvcsináló]

Szerkesztve Klicsko által
  • Tetszik 4
  • Imádom 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...