Ugrás a tartalomhoz

Az Olympus Club


CryingCat

Ajánlott témák

Az Olympus Club
2024.05.02. Los Santos.


A csütörtöki naplementét egy a távolból is jól látható fekete füstcsóva zavarta meg Los Santos partjainál. Mint azt bizonyára a város nagy része mostanra hallotta, közvetlenül a megnyitó előtt égett le a Vespucci Beachi Olympus Club. Biztosan sokakat izgat a kérdés, hogy mi okozta a tüzet, mi áll a történtek mögött.
Érdekes módon sehol egy önkormányzati közlemény
, vagy bármi kommunikáció városunk felől az esetről. Ismeretlen forrásokból viszont elég sokat megtudnuk arról, hogy mi állt a katasztrófa mögött, emellett kötelességünknek érezzük, hogy hivatalos úton is értesüljön minden városlakó az ilyesfajta történésekről.
Kollégáink biztos forrásból tudják, hogy az eset egy előre megtervezett "puccs" volt, amelyet közvetetten egy nőkből álló "bűnszervezet" követett el egy, a hely tulajdonosaival lévő múltbéli konfliktus okán. Az este több halálos áldozatot is követelt, a rendőrség és a katasztrófavédelem késve ért a helyszínre, szemtanúk szerint kisebb robbanások rázták meg az épület falait, utána keletkezett a hatalmas csóvákkal égő tűz.
A történtek után felmerülhet bennünk a kérdés, hogy Los Santos utcái még mindig olyan biztonságosak, mint amilyennek régen ismertük? A kormány és a város rendvédelmi szervei hogy engedhetik meg maguknak, hogy ez megtörténjen? Miért nincs sehol egy az önkormányzat által közzétett hírdetmény?
Mindenesetre a Weazel News-re mindíg számíthatnak! Olvassanak minket további a városban és a városon kívül történő hírekért!
Cikkünket készítette
Kazuya Taro, Journalist munkatársunk.

Szerkesztve CryingCat által
  • Szomorú 1
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

  • CryingCat megváltoztatta a címet a következőre: Az Olympus Club
  • CryingCat lezárta ezt témát
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
×
×
  • Új létrehozása...