Ugrás a tartalomhoz

Rollin' 60s Crips


Ajánlott témák

8sq12GYqJ.thumb.png.6ab1f95537381ea24f1a622c8042abe3.pngeqiO4wk.png.7f6800eb03fa62ceee53e36542240b6e.pngA Rollin 60s Crips (Rollin' 60s Neighborhood Crips), avagy az RSC egy amerikai utcai banda, a Crips egyik „szettje” / „klikkje”. Los Santos délkeleti részén, Davis térségében, a Grove Street-en fellelhetőek. Nagyrészt színesbőrű tagokból áll, kevés fehér tag is fellelhető. Foglalkozásaik közé tartozik a kisebb rablások, gyilkosságok, verekedés, és a kábítószerkereskedés.A bandatagok könnyen felismerhetőek, ruháikról és autóikról. Autóikkal a Lowrider stílust képviselik, ruházatukon néhol a kék szín is megjelenik. A kék kendő valamilyen formában minden beavatott tagon látható. Testükön gyakori a tetoválás, köztük akár a hatvanas szám, C betű, vagy az RSC. Bandajeleket is rendszeresen alkalmaznak.


Történet

1970-ben Aiden Wattson és testvére Riley Wattson megunta a folytonos vérontást és bűnözést az otthonuk közelében, ezért csatlakoztak a Westside Crips klikkjébe. Idővel viszont Aiden és Riley olyan csapatot toborzott össze, hogy később külön klikket alakítottak ki. Céljuk továbbra is, hogy visszaverjék a sok lopást és a lövöldözéseket az iskolájuk, valamint otthonuk területén.  ’80-ra vált külön a klikkjük, nevük pedig a „Rollin 60s Crips” lett. Azonban a klikk a bűn és a folytonos harc megfékezése helyett átvette az irányítást a térségben, napi rutinjuk lett a verekedés, illetve kisebb lopások, drogárusítás. Sokukat már tizenéves korukban lecsukták, több tag második otthonaként tekintett a börtönre. Ekkor már Aiden elérte azt a tiszteletet, hogy ő lehessen az TOG, míg testvére Riley az OG. Aiden-nek született egy fia 2005-ben, akit Jimmy névvel látott el. Jimmy már elég fiatalkorában megtapasztalta a banda szabályait, konkrétan a bandába nevelték. Előbb megtanulta a banda jeleket, mint, hogy a saját nevét leírja. De ugyanekkor természetesen, mint az TOG fia, elég sokat kellett letennie az asztalra, hogy a bandától és apjától elnyerje a tiszteletet.
Apja belevitte a bűnbe, amitől Jimmy nem hátrált meg, ugyanis a bizonyítási vágy hajtotta. Jimmy délutánonként a banda háttérben levő feladatait ismerte meg, azonban volt egy sikertelen boltrablás. Több bandatagot lelőttek, köztük Riley-t, Aiden-t pedig lecsukták, életfogytiglannal csücsül a hűvösön. A hirtelen megcsökkent létszámú banda vezetése Jimmy kezeire hárult át, így rögtön toborzásba is kezdett. Több osztálytársát, jóbarátját avatta bele a dolgokba idővel, és újból felépítette a bandát, 2024-re ismételten egy figyelemre méltó bandának nőtte ki magát,. 
A Rollin' 60s Crips hosszú élete alatt már több bandaháborún is átvívódott, azonban 2024 tavaszának végével, nyarának elejével most Jimmy kezdi újra sínre vinni a dolgokat.


 

OOC rész32GrandTheftAutoVScreenshot2024_06.18-23_52_34_43.thumb.png.ed0148e0d56ffbb54290d1cc90fee16d.png

Tagok:

Jimmy Wattson - jimmydix
Ray Dison - puffy2423
Hosea Blevins - felnotas
Jordan Kings - jeppy9698
Marshall Hopkins - Nincs Discord-ja, fórum: @Fatonymus94
Ruby Turner - .ookami87
Rogers Jackson - rogers5661

Célunk a bandával:
Az elmúlt két hónapban kezdtünk ismét játszani a szerveren, kialakult egy kis szerény baráti társaságunk, akikkel nap-mint-nap RPzünk. Csapatunknak főbb célja az RP lényegesítése, erősítése, és minél izgalmasabb, illetve érdekesebb szálak kibontakoztatása az említett helyen belül és környékén, esetleges szövetségek kötése és rivalizálások közben.

Szerkesztve JimmyDix által
  • Tetszik 2
  • Imádom 4
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...