Kopasz0126 Elküldve Július 4 Megosztás Elküldve Július 4 Discord név:Kopasz(kopi0126) Kitiltás időpontja: Időpont (2024/07/03) Kitiltás indoka:Nem tudom Kérelem indoklása:Arra lettem figyelmes,hogy a dc-ről eltünt az OctansV szerver,meghívót küldött nekem haver,de azt írja,hogy bannoltak onnét,nem tudom miért.Ha csináltam is olyat esetleg vagy sértettem meg bárkit is,akkor szeretnék elnézést kérni mindenkitől.Szeretnék visszakerülrni,hogy tudomásom legyen a szerverfelé,hogy mik történnek/történtek.Illetve lehetőségem legyen továbbra is a szerverenlévőkkel kommunikációs kapcsolatban kerülni.köszönöm. Csatolmány(ok):Nincs 1 Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Barni Elküldve Július 7 Megosztás Elküldve Július 7 Kedves @Kopasz0126! A kérelmedet a vezetőséggel átbeszéltük, kitiltásod indoka pedig a közösségbomlasztó magatartás volt. Hosszas mérlegelés után, úgy döntöttünk, hogy a kitiltásodat feloldjuk az Discord szervererünkről. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák