one22one Elküldve Július 28 Megosztás Elküldve Július 28 DISCORD UNBAN KÉRELEM Discord név: one22one Kitiltás időpontja: 2024/07/27 20:07 Kitiltás indoka: Fogalmam sincsen, nekem nem mondott senki semmit. Kérelem indoklása: Azt sem tudom miért kaptam..? Csatolmány(ok): - Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Shaddy Elküldve Július 28 Megosztás Elküldve Július 28 (szerkesztve) Szia! Tudtommal többször lett jelezve neked, hogy a stílus amit képviselsz a csevegőben lassan már elfogadhatatlan ( Ez lett neked írásban is jelezve, illetve timeouttal is. ). Az értelmes és korrekt negatív kritikát mindig tűrjük, szeretjük is, mert ezeken is tudunk változtatni. Az viszont, hogy többször, már-már bármilyen építő jellegű kritika nélkül álltál bele akár az adminteam tagjaiba, vagy más játékosokba, esetleg talán a teljes szerver közösségébe, lényegében bármilyen indok nélkül, mostanra már elfogadhatatlan lett. A kérelmed elutasítom, legkorábban egy hét múlva írhatsz UB kérelmet. Szerkesztve Július 28 Shaddy által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Tulajdonos Weeno Elküldve Július 29 Tulajdonos Megosztás Elküldve Július 29 A privátban történt beszélgetés hatására úgy döntöttem, hogy egyszeri és egyedi jelleggel felülbírálom az előttem szóló döntését. A kérelmedet elfogadom. Az unban megtörtént. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák