Ugrás a tartalomhoz

Angel Riders MC


Ajánlott témák

sexy-angel-and-motorcycle-engine-vector-17916494.png.45a4bd9b14cf03ddfe0e4e8dffa819a8.png

Történet

A 2022-ben alapított Angel Riders Motorcycle Club nők egyedülálló közössége, akiket a motorozás iránti szenvedély és a szabadság iránti vágy egyesít.  A klub biztonságos és közösségi teret biztosít a női motorosok számára, ahol fejleszthetik képességeiket, barátokat szerezhetnek, és részt vehetnek közösségi tevékenységekben. Az elsődleges cél a nők jelenlétének növelése a motoros kultúrában. A klub rendszeres túrákat, jótékonysági rendezvényeket és közösségi programokat szervez, hogy elősegítse az összetartozás érzését. A tagok technikai tanácsokkal és baráti beszélgetésekkel támogatják egymást. A klub fontos szerepet játszik a női motorosok közösségének erősítésében és a motoros kultúra sokszínűségének növelésében.

Az Angel RidersMotorcycle Club célja egytámogató közösség létrehozása, ahol a nők biztonságos és barátságos környezetben élvezhetik a motorozást. Aklub célja, hogy növelje a nők jelenlétét és láthatóságát a motorozásban anemi sztereotípiák lebontásával, a szerepmodellezéssel, valamint akalandozásésaközösségitevékenységeklehetőségeinekbiztosításával.Aklubokhosszútávúkapcsolatokatisépítenekatagokközötta közösérdeklődés, a hálózatépítés és atapasztalatcsererévén.

 

Megjegyzés

Énistettemegy-kéttársammalegyhasonlókísérletetaszerveren, aránylag egész sokan voltunk.(The Fallen MC)Neértsetekfélre, ez nem egyillegálistevékenységetfolytatócsoport.

Ezegy teljesenlegálisbaráti társaság,ahollehetőségvanklubhelyiségvagybárlétesítésére.Teljesenbarátságosésbefogadólesz,faji,származásivagyegyébnézetektőlfüggetlenül.

Végül,ruhamodellezésjelenlegfolyamatban van, haa szerver befogadja ezt a társaságot mindennapi létezésébe talán elérhetjük hogy bekerüljenek. Feleslegesen nem dolgoztatjuk a szerver vezetőségét.

 

 

Spoiler

3441324535.thumb.png.7813d57860a26a8c06bc79a86fc5bd4c.png

535325236.png.b2e4b3f91e2544ed41e7735c5bf134c6.png

 

 

Szerkesztve Martin által
  • Tetszik 1
  • Imádom 3
Link to comment
Megosztás egy közösségi oldalon

Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass

Csak felhasználóként kommentelhetsz.

Regisztrálj

Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.

Regisztrálok

Jelentkezz be

Már van felhasználód? Lépj be!

Bejelentkezek
×
×
  • Új létrehozása...