ateszkoreal Elküldve Február 11 Megosztás Elküldve Február 11 (szerkesztve) JÁTÉKSZERVER UNBAN KÉRELEM Karakternév: Coco Aikei Kitiltás időpontja: 2024-05-10 20:47 Kitiltás időtartama: 2200. ig Kitiltás indoka:Közösségi irányelveink semmibevétele, sorozatos NonRP. Kérelem indoklása: Nagyon megbántam amit ilyenkor mondtam a bizonyos hivásba az olyankori véleményem azóta megváltozott és esküszöm soha többet nem mondok ilyet senkiről illetve semmiről, illetve nagyon sajnálom a nonrpt amit elkövettem elég csúnya balhé volt! Ilyenkor nem vettem komolyan a szervert most komolyan szeretném venni ha megadnátok a lehetőséget. Előre is köszönöm ha valaki vette a fáradságot és elolvasta remélem hogy még újra játszatok! Csatolmány(ok): nincs Szerkesztve Február 11 ateszkoreal által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Project Manager Yutaka Elküldve Február 11 Project Manager Megosztás Elküldve Február 11 Kedves @ateszkoreal! A lehetőségeid az alábbiak: - 300 perc adminjail és utána folytathatod pályafutásodat a szerveren amennyiben AFK nélkül végighúzod. - Marad a kitiltás és 3 hónap múlva újra kérvényezed. A választés a tiéd. Yutaka Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
ateszkoreal Elküldve Február 11 Készítő Megosztás Elküldve Február 11 Kedves @Yutaka Köszönöm a gyors választ első opciót választom! Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Project Manager Yutaka Elküldve Február 11 Project Manager Megosztás Elküldve Február 11 Feloldozás megadva 300 perc formájában. Zárok. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák