Martin Elküldve Szerda, 14:41 Megosztás Elküldve Szerda, 14:41 (szerkesztve) JÁTÉKSZERVER UNBAN KÉRELEM Karakternév: Simon Wilkins Kitiltás időpontja: 2025.03.09 Kitiltás időtartama: Örök Kitiltás indoka: Inkorrekt hozzá állás a frakció vezetéshez Kérelem indoklása: Most hogy lenyugodott mindenki el is kezdem kifejteni a lényeget. Véleményem szerint a két zöld pont jogos a @Negan által leírtakból. 1) megpályáztátok ketten a frakciót, majd Szepy szó nélkül kilépett (ebből Te semmit sem észleltél csak miután tageltelek, hogy hol van Szepy, erre kiderült hogy eddig ő csinált mindent) 2) a kiszedett pénzről amit kivettél GOV számláról, a GOV Leader semmit sem tud, és nem is adott engedélyt hogy ekkora összeget kivegyél 3) a Discord, azt mondtad hogy Shotx tulajdona, ennek ellenére ma gond nélkül törölted azt (úgy hogy előtte velem voltál beszélgetésben, és annyira sem méltattál hogy Nekem írj hogy mi a bánatod (itt az inkorrektség ugye, illetve hazudtál is)) 4) ígértél két leadert, akik mostmár nagyon aktívak lesznek, amiből semmi sem lett, majd ma reggel arra kelek, hogy a hátam mögött kitörölteted a frakciót A pirossal jelölt vádaitokat nem is tudom hogyan kellett volna menedzselnem, egyáltalán? Mondjak fel a munkában? Az volt a probléma hogy Szepy csinálta az egészet, mielőtt megpályáztuk én megkérdeztem tőle hogy vállalja-e, úgy hogy kéthetente délután nem vagyok elérhető, igen ilyen a raktári meló, váltottműszakban. Ő tudott róla, gondolom el is fogadta hogy ez lesz. Sajnos neki volt már pár kirohanása előzőekben ... de ekkora még nem. Elmondásai szerint, nem bírta a stresszt, túl sok volt rajta ... de hogy mi volt a pontos indok, én sem igazán tudom... Nem tudtam mindig DC közelében lenni, sajnos vagy nem sajnos miközben a másik fél elhagyta a DC-t, nyomtalanul délutános műszakom töltöttem. Mit kellett volna reagálnom? - Én gondolkodás nélkül pótoltam őt, megbeszélve a két ismerősömmel, hétvégére meetingen már rajtuk is volt a rang. Több éve ismerem őket (kb 2016/7 óta) megbíztam bennük... erre az a kérdés hogy hol van a két ember akit keresek. Miért gondolom jogosnak a kettő pontot? - Egyszerű a válasz, nem tagadom elmaradt a nagy siettségben a pénzlevétel jelzése a leader felé, fegyverengedély, szállítás, minden volt aznap este. Mulasztottam kész, elismerem, ha ez az ára, nullázzátok nyugodtan Simon karakterét ... vagy nem is tudom, jailezzetek. A discord törlése pedig, talán dühösség, elkeseredettség, stressz ... talán ezek vezéreltek a törlésre. A többi vádra nem igazán tudok mit reagálni. Szerkesztve Szerda, 14:45 Martin által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák
Regisztrálj vagy jelentkezz be, hogy válaszolhass
Csak felhasználóként kommentelhetsz.
Regisztrálj
Légy közösségünk tagja még ma! Csak fél perc.
RegisztrálokJelentkezz be
Már van felhasználód? Lépj be!
Bejelentkezek