Martin Elküldve Szerda, 14:41 Megosztás Elküldve Szerda, 14:41 (szerkesztve) JÁTÉKSZERVER UNBAN KÉRELEM Karakternév: Simon Wilkins Kitiltás időpontja: 2025.03.09 Kitiltás időtartama: Örök Kitiltás indoka: Inkorrekt hozzá állás a frakció vezetéshez Kérelem indoklása: Most hogy lenyugodott mindenki el is kezdem kifejteni a lényeget. Véleményem szerint a két zöld pont jogos a @Negan által leírtakból. 1) megpályáztátok ketten a frakciót, majd Szepy szó nélkül kilépett (ebből Te semmit sem észleltél csak miután tageltelek, hogy hol van Szepy, erre kiderült hogy eddig ő csinált mindent) 2) a kiszedett pénzről amit kivettél GOV számláról, a GOV Leader semmit sem tud, és nem is adott engedélyt hogy ekkora összeget kivegyél 3) a Discord, azt mondtad hogy Shotx tulajdona, ennek ellenére ma gond nélkül törölted azt (úgy hogy előtte velem voltál beszélgetésben, és annyira sem méltattál hogy Nekem írj hogy mi a bánatod (itt az inkorrektség ugye, illetve hazudtál is)) 4) ígértél két leadert, akik mostmár nagyon aktívak lesznek, amiből semmi sem lett, majd ma reggel arra kelek, hogy a hátam mögött kitörölteted a frakciót A pirossal jelölt vádaitokat nem is tudom hogyan kellett volna menedzselnem, egyáltalán? Mondjak fel a munkában? Az volt a probléma hogy Szepy csinálta az egészet, mielőtt megpályáztuk én megkérdeztem tőle hogy vállalja-e, úgy hogy kéthetente délután nem vagyok elérhető, igen ilyen a raktári meló, váltottműszakban. Ő tudott róla, gondolom el is fogadta hogy ez lesz. Sajnos neki volt már pár kirohanása előzőekben ... de ekkora még nem. Elmondásai szerint, nem bírta a stresszt, túl sok volt rajta ... de hogy mi volt a pontos indok, én sem igazán tudom... Nem tudtam mindig DC közelében lenni, sajnos vagy nem sajnos miközben a másik fél elhagyta a DC-t, nyomtalanul délutános műszakom töltöttem. Mit kellett volna reagálnom? - Én gondolkodás nélkül pótoltam őt, megbeszélve a két ismerősömmel, hétvégére meetingen már rajtuk is volt a rang. Több éve ismerem őket (kb 2016/7 óta) megbíztam bennük... erre az a kérdés hogy hol van a két ember akit keresek. Miért gondolom jogosnak a kettő pontot? - Egyszerű a válasz, nem tagadom elmaradt a nagy siettségben a pénzlevétel jelzése a leader felé, fegyverengedély, szállítás, minden volt aznap este. Mulasztottam kész, elismerem, ha ez az ára, nullázzátok nyugodtan Simon karakterét ... vagy nem is tudom, jailezzetek. A discord törlése pedig, talán dühösség, elkeseredettség, stressz ... talán ezek vezéreltek a törlésre. A többi vádra nem igazán tudok mit reagálni. Szerkesztve Szerda, 14:45 Martin által Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Manager Negan Elküldve 6 órája Manager Megosztás Elküldve 6 órája Kérlek keress meg Discordon. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Manager Negan Elküldve 6 órája Manager Megosztás Elküldve 6 órája Átbeszéltük a dolgokat. Link to comment Megosztás egy közösségi oldalon More sharing options...
Ajánlott témák